Отговори
# 885
  • France
И 3та теста са положителни, за какво доверие може да става дума?

# 886
  • София
Ако не им вярваш отиди на кръвен Simple Smile Но са си положителни по твой думи.

# 887
Просто на касетата е почти доловима чертата а на другите е много много наситена, а уж са една марка с еднаква чувствителност…..

# 888
  • Sofia
Направи си кръвен. Там няма да я има чуденката с наситеността на чертичките.
Но по принцип има ли (дори и бледа) втора черта тестът е положителен.

# 889
Присъединявам се към останалите,щом има каквато и да е втора черта няма съмнение ,че е положителен .

# 890

Ето разликата, затова се чудя толкова.

# 891
  • Sofia
Аз виждам два положителни теста с бледи черти и един отрицателен тест.
Бледите черти в указаното време ли се появиха или по-късно?

Иначе, отново, за да няма чуденка, аз бих направила кръвен. Тук всеки може да си интерпретира двете бледи черти и липсата на втора според своите си разбирания, но това няма да ти даде реален отговор за твоя случай.

# 892
Да в указаното време се появиха и на третия има много много бледа, но на снимката не се вижда, но наистина е почти забележима. Днес ми е деня, в кийто трябва да ми идва иначе.

# 893

Ето разликата, затова се чудя толкова.

Изобщо не се чуди и при мен беше така с 2 положителни, като единият от тях беше от новия шуарчек (тип писалка) и 1 отрицателен от този шуарчек тип касета. Та в момента съм бременна. 🙂

# 894
  • София
С каква чувствителност пише, че са тестовете?
Нали имаш предвид, че ЧХГ в урината е в много малко количество в началото и не е достатъчно концентрирано.

# 895
  • Sofia
Според мен последният не е отчел много точно, просто защото не е бил направен със сутрешна/първа урина. А в толкова ранен срок това може да е от значение

# 896
Благодаря за отговорите. И на двата пише, че са с чувствителност 25

# 897
Аз също бях така . Имах два положителни теста и един отрицателен /касета/. Като отрицателния беше направен на обяд около 12 ч,а не с първа урина. Бях си бременна , кръвния тест го потвърди. Просто прогестерона не се е не е наситил достатъчно и ако пиеш много вода се разрежда

# 898
  • Sofia
Просто прогестерона не се е не е наситил достатъчно и ако пиеш много вода се разрежда
Имаш предвид ЧХГ. Тестовете за бременност не засичат прогестерон.

# 899
Изчакайте още няколко дни и повторете теста от аптека аз така сигурно през 5дена си правих тестове и накрая на доктор да потвърди и вече бях в 6гс.😇

Общи условия

Активация на акаунт