ОСМИ клас 2020/2021 - Отлитат дните дълги и горещи, очакваме родителските срещи.

• 27 321
  • 773
  •   1
Отговори
# 330
Аз , понеже съм по официалностите...Павилион Стаматов.Joy
Ред, повечето от наредбите са писани по времето, когато беше зам. министър. Това не му пречи да ги коментира без да ги разбира и да твърди неща, които изобщо ги няма в тях.

# 331
По пътя на логиката (както се казваше в онзи стар виц) моето пиленце също ще е "В" клас.
Някой с отзиви от родителската във ФЕГ? Ама подробно, по-дроб-но!

# 332
  • София
Този директор събра много негативи, като зам.министър и сега бере лична неприязън, като директор... Trollface

# 333
  • София
А, значи вас във ФЕГ с АЕ няма какво повече да ви мислим.! 😊

# 334
  • София
То като се сетите за бившия вече правосъден министър и след него всеки друг изглежда като гений.

# 335
  • софия
Ооооо, от самолет ви личи, че сте злобни бе ге мами. Човекът беше с ру-лет-ка и лич-но замерваше. Дори и леко запотен ми се стори, но днес беше топло и в будката се получава малко парников ефект. Дори закачалка за дрехи беше инсталирана. Хубавко я бяха обзавели.🖤

# 336
  • София
Тоя човек каква зодия е? Притеснявам се, че ще се окаже моята и просто си му е конфортно в социалните мрежи Yum - да прави калабалък.

# 337
Добре де, аз като се оплаквах от фег, ме мислехте за злобна ли?Joy
И аз се притеснявам утре за 2 аег, дано не е нещо пренавито и пренстегнато...

# 338
  • София
При нас става все по-забавно. "А" клас ги информираха с мейл, "Б" клас с прозвъняване, а който е с АЕ и няма мейл или обаждане, значи трябва да е "В" клас. Позиционирах се във В клас.
Вие в АЕ сте си добре. При нас с ИЕ освен боб да хвърляме  Simple Smile Или да си заплюем някоя буквичка.

# 339
А, значи вас във ФЕГ с АЕ няма какво повече да ви мислим.! 😊
Изобщо
Само остана да разберем коя ще ни е класната, колко пари да носим за учебници по френски, ако може списък на другите учебници, програма?, но това са дреболии за ФЕГ. Важното е, че атмосферата е много бохемска (Това от разговор с госпожа от ФЕГ по телефона),  спокойна и ми обеща децата да се чувстват прекрасно, учейки френски. Не пропусна да ми каже и колко много работа има 😊
Честно да си кажа аз в момента разполагам с много повече информация, отколкото, когато щерката тръгваше 1 клас в старото училище.

# 340
На някой от 8 класове ще е класна Даракчийска,много са случили Simple Smile Познавам едно детенце там, щом знае, явно е а или б клас
За учебници не бързайте. Дори да има информация на сайта- изчакайте всеки учител да мине по един час и да си каже! Децата да следят таблото във ФЕГ за съобщения и програма.

# 341
На някой от 8 класове ще е класна Даракчийска,много са случили Simple Smile Познавам едно детенце там, щом знае, явно е а или б клас
Даракчийска щяла да е на А клас.
Хепи, я кажи коя е тази по математика дето не знае математиката 😊

# 342
  • София
Зазу, тръгнах да търся кога е роден, но попаднах на едни други чудни описания, за добре познати ни герои:
https://www.bulnews.bg/article/267882

# 343
  • София
То като се сетите за бившия вече правосъден министър и след него всеки друг изглежда като гений.
Когато си права, си права. Барни е непобедим! Joy

Даракчийска щяла да е на А клас.
Хепи, я кажи коя е тази по математика дето не знае математиката 😊
Във 2АЕГ имаше една по английски, която не знаеше английски, но я изгонихме. Joy Имам деен личен принос.

# 344
Ами, за 5 години имаше само една,дето я знаеше, но замина за чужбина Head Band или подобно...за щастие на дъщеря ми математиката не беше приоритет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт