ОСМИ клас 2020/2021 - Отлитат дните дълги и горещи, очакваме родителските срещи.

• 27 314
  • 773
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Звънче, много благодаря, ще разгледам. 😊

# 316
  • София
Бих добавила и Петко Такевата къща в Смолян. И хотелчето, и ресторанти са му прекрасни.

# 317
  • София
Последните 2-3 години ходим да караме ски в Пампорово между Коледа и Нова година.
Отсядаме в семеен хотел Дуеви в Чепеларе, че точно ни събира групата. Не е нещо претенциозно, но пък е приятно - ние специално сме винаги в апартамента на дъщерята на последния етаж. Там се и храним - казваме предварително какво искаме (местни ястия - пататник, качамак, скари) и домакините ги приготвят от собствената си зимнина, та е доста вкусно. Не е и скъпо. Хората са сърдечни и приказливи.
Иначе къщата не бих казала, че е на някакво супер място, няма гледка или нещо подобно, но зимата ни устройва, понеже като се приберем в късния следобед от ски, просто не излизаме повече.
Иначе харесваме Орловец и Перелик в Пампорово, но там доста надуха цените за ски сезона, не знам как са в момента. Били сме и в Перелик Палас (той е близо до Стойките) и там също е ОК.

# 318
  • София
Мина нашата родителска. Очаквах да видя и другите учители освен класната, но явно ще има втора родителска след началото на годината и тогава ще ги видим. Основно се видяхме с останалите родители и разбрахме, че трябва да съберем по 250 лв. за учебниците и всякакви граматики и помагала за немския.
И че ако карантинират класа, няма да карантинират семействата на децата от класа.
Ако карантинират учителя, а учениците не, той ще води дистанционно от тях си, те ще слушат/гледат присъствено в клас на екрана. Оборудвали са и стаите.
Иначе на 15-ти ще има откриване. Родителите могат да присъстват на двора.
Мария знае, но за останалите - има прието дете в СМГ с бал 479.75 или 479.5. Та мястото е заето.

# 319
  • София
Знае ли се от къде е приетото дете?

# 320
Да, да добавя само: свободно място от училище от ДПП няма да има.

При нас става все по-забавно. "А" клас ги информираха с мейл, "Б" клас с прозвъняване, а който е с АЕ и няма мейл или обаждане, значи трябва да е "В" клас. Позиционирах се във В клас.

# 321
  • София
Не искам да съм злобна, но понеже гледах един директор на софийско училище в новините в 19 ч...
Та, по-добре във ФЕГ и без инфо, отколкото с най-добрата организация в БГ, под ръководството на този човек! Joy
Мария, дишай! Wink

# 322
  • София
Слънчева, за кой директор иде реч? 😁

# 323
Аз залагам на 119 или 51-во. Това са най-големите медийни звезди.

# 324
Е, Ред, Директорът с главно Д. Simple Smile))) Аз веднага залагам на училище, чиито номер започва с едно и завършва на деветнайсет.

# 325

При нас става все по-забавно. "А" клас ги информираха с мейл, "Б" клас с прозвъняване, а който е с АЕ и няма мейл или обаждане, значи трябва да е "В" клас. Позиционирах се във В клас.
Щом си сигурна, че нямаш нищо в спама и нямаш неприети повиквания от непознат номер, можеш да направиш това заключение. Grinning

# 326
  • София
Е и аз така помислих, но песимистът у мен веднага се включи, и се появи едно такова безпокойство. 😁
Ох, не знам какво да кажа.
Човекът-хамелеон или може би павилион, или просто будка.

# 327
  • София

Един списък с първи имена на сайта ми се вижда значително по-малко работа, ама те си знаят. Simple Smile

Човекът-хамелеон или може би павилион, или просто будка.
Диян "Будката". Joy

# 328
  • София
Този прословут директор е толкова зле, че чак ми неудобно от осъзнаването, че е бил и зам. министър...

# 329
  • София
Ма направо ми иде да почерпя, че не ни се е случил министър по време на НВО и Ковид.
Колкото повече му следя изявите, толкова повече започвам да се опасявам, че някой друг випуск няма да има нашия късмет.

Общи условия

Активация на акаунт