ОСМИ клас 2020/2021 - Отлитат дните дълги и горещи, очакваме родителските срещи.

• 27 323
  • 773
  •   1
Отговори
# 345
Хепи, ти се шегуваш за "таблото" Simple Smile)))

По математика ще е зам.директорката Йолова.

# 346
Защо, Мария ? Не се шегувам. Често има промени в програмата или други неща и знам,че има табло,на което ги пише. Всъщност аз не съм го виждала, защото съм ходила на 5-6 родителски срещи и това е. Детето се оправяше само.
Мисля и малкия така да процедира.
Атмосферата е доста различна от СМГ. Казвала съм го безброй пъти
Мога да споделя за много учители по отделно, но няма. Няма нужда да се настройвате. Може да не се стекат така нещата.

# 347
  • София
Бляк. Каква е тая гнусна статия.

# 348
Защото след като има Школо (децата също имат профили в Школо) е нелепо да проверяват табло в коридор. Това не е до атмосфера, а до организация.
Странна ми е настройката на хората към смг.

# 349
Извинявам се, ако съм досадила. Целта ми беше информация и съвет, докато се появи официално
Успех

# 350
  • София
Искам само да отбележа, че за последните 3 години дъщеря ми винаги се е оказвала информирана преди мене за всичко. Тоест преди дадена информация да бъде пусната в Школо, тя вече е споделена с учениците.
Не знам как ще стане в действителност, но според мене трябва вече полека да се оттегляме.
Децата пораснаха. Трябва преобладаващо да се оправят сами. А и те го искат.

# 351
Точно из наборните теми в таба за образование оттеглени майки трудно ще се намерят, ама хайде. Grinning
 И няколко поста под въпроса коя е учителката по математика, която не знае математика, баш за оттегляне мисли ми идват. Ще си следя аз изкъсо, пък ако иска да се разчува.

# 352
  • София
Айде, под номер 3 ме пишете и мене във В клас - ни емейл, ни обаждане до тука.

# 353
Много хубави неща се написаха във фб групата от рс на единия клас днес. Като ги прочетох и се успокоих. Това ми трябваше.
Учителят по математика, какъвто и да е, е единственото, което не ме притеснява.
Детето само се оправя с всичко училищно. Аз се занимавам с организация на школата по АЕ, купуване на учебници/помагала, маски и подобни, явяване на извънучилищни състезания, както и със сутрешното извозване, за да си откраднем малко повече сън. Вероятно ще поема и обучението по математика, ако положението е тежко, но се надявам да не се стига до там.

# 354
  • София
Отивам да чета групата във фейса, Мария, че ме заинтригува. Тъкмо се прибрахме от морето,но ще се чете, няма начин.

# 355
  • София, Дружба 2
Момичета, за новото училище какво трябва да взема от докторката на детето? Купих лична амбулаторна карта, но не съм сигурна дали не трябва и нов картон за новото училище и това листче, на което са написани направените ваксини. Нашата РС е в четвъртък, а при джи пи-то сме утре. За протокола- момиче, 119 СУ, хуманитарна.

# 356
  • София
Предполагам не е лесно да се намерят читави учители по всички предмети. Ето днес бях на род. среща за първи клас. Запознах се с бъдещата класна. И въпреки, че е опитна, симпатична, изключително мила, никога не повишава тон, направо с един сладък и омаен глас и хоп... на няколко пъти казава ще учимЕ, ще пишемЕ, ще давам допълнителнителни листИ, повечето училищА с неправилно ударение и върхът беше, като ни посъветва да не "пазарим" от определено място. Ами не знам за останалите хора, но моите начални учители владееха до съвършенство нормата на българския език. Бяха като говорители от социалистическата телевизия. Успокоявам се, че иначе изглежда много добър и мил човек, който обича децата, което е много важно, но... С това разполагаме. Ще отработим в семейството правилния изказ.

# 357
  • София
Леле, stanislavchen, и ти ли имаш трето бръмбарче? Heart Eyes
Моето дете имаше госпожа, от 2 до 4 клас, със същите кусури, които си описала, но не беше мила. Joy
Не съм го чула да МЕ-ка или да е променил правоговора. Не им прави впечатление, според мен, а говорят така, както се говори в семейството.

# 358
  • София
Интересното е, че малкият много харесва руски филмчета, ютюбъри и подобни и съответно проговори руски доста добре и с перфектно произношение, обаче като заговори на български с нас, все едно не му е родният език. С една особена мелодия, някак странно звучи. И като говори сам на себе си, на руски си говори. Simple Smile

# 359
  • София
Да, да добавя само: свободно място от училище от ДПП няма да има.

При нас става все по-забавно. "А" клас ги информираха с мейл, "Б" клас с прозвъняване, а който е с АЕ и няма мейл или обаждане, значи трябва да е "В" клас. Позиционирах се във В клас.

май групата от бг-мама са я сложили цялата във В клас, съдейки по отзивите досега Simple Smile
странно е, мислех, че почват да редят паралелките по бал от А надолу...

Общи условия

Активация на акаунт