ОСМИ клас 2020/2021 - Отлитат дните дълги и горещи, очакваме родителските срещи.

• 27 313
  • 773
  •   1
Отговори
# 525
  • софия
Във вече старото училище най-любим учител на всички деца беше този по география - млад, за втора година учител. Дори си го поискаха да се снима с тях за албума. Сега се организират да ходят с него до Черни връх.

# 526
  • Пловдив
На едната ми дъщеря, вече 3 клас, преподавателката по занималня беше млада, първа работа й е. Уникално момиче! Правеха изключителни, иновативни, супер интресни неща. Нито на набора, нито на малката дъщеря, Сега 2 клас, преподавателка има и малко общо. Огромна разлика! За съжаление, тази година я махат от нашия клас и я слагат на 1 клас в иновативна паралелка, пак по занималня. То че си е на мястото, си е на мястото, ама децата ги боли. Иначе, не сме попадали до сега на текучество, дай боже и сега да е така. Макар и момичетата ми да са в училище с текучество, очаквам го, но каквото - такова. Набора в това отношение все е бил на стабилни места и за това и е все пак с някакви сериозни навици. Вчера бил видял учителката си до 4 клас, беше много щастлив. Също и учителите от 5-7 клас, голямо вълнение. Малко ме е яд, че не си написа на горната позиция училището, щеше да ни е удобно много за транспорт, а и се чувства комфортно. Ама каквото. Иначе, онзи ден пък учителя по английски му се е обадил, националното състезание Кеймбридж, което трявбаше да е март месец, ще е сега на 26.09, та ще идваме в София. На новото място трябва да предупредя да казват, като има състезания по английски език, че той в паралелката с Френски надали ще го отрази някой.

# 527
Ред, ако ви е нашата по Бел и на вас, Ивана Семерджиева, няма да си разочарована, млада, та млада Simple Smile Да видим тя ли ще ви е и как ще е изобщо Simple Smile

# 528
  • София
Ще видим днес. Simple Smile
Иначе вашият и нашият клас ще са в различни смени, нямам идея дали два екипа учители вървят сутрин и следобед.

# 529
Ще контролираме и двете смени Smiling Imp и ще засичаме информация Smiling Imp

# 530
Хаха, Мони, аз честно казано се притеснявам, че ще стане излагация на това тържество, ама да видим. Ето пиша, за да не е клюкарско и да е от "извора" Simple Smile. Получих писмо Ния да каже нещо кратко на откриването. Ама тя не е по кратките изявления и затова се притеснявам. Малката Доди и Ния вечра заедно са сътворили реч. Честно казано още не съм я чула.

Могат ли деца, които в текущата година не учат АЕ да ходят на олимпиади и национални състезания по АЕ? Моят прочит на регламента на олимпиадата е, че не могат, но виждам пък, че се явяват такива деца и си се чудя. Бих искала Ния да ходи, предполагам и тя би искала.

# 531
  • София
Ще контролираме и двете смени Smiling Imp и ще засичаме информация Smiling Imp
Хаха, да! Grinning

# 532
  • София
Хаха, Мони, аз честно казано се притеснявам, че ще стане излагация на това тържество, ама да видим. Ето пиша, за да не е клюкарско и да е от "извора" Simple Smile. Получих писмо Ния да каже нещо кратко на откриването. Ама тя не е по кратките изявления и затова се притеснявам. Малката Доди и Ния вечра заедно са сътворили реч. Честно казано още не съм я чула.

Сигурна съм, че всичко ще е наред! Аз много се зарадвах, че наше дете ще открие годината. И да ви кажа лееекинко завиждам за чудесния клас, който се събра в 8в. Всъщност това е форумният клас във ФЕГ:)

# 533
Според мен така са ги и разделили, по желание на родителите Simple Smile А не механично
Форумско дете беше и лице на випуска, който завърши Simple Smile Така че хубава традиция

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 11:25 от 🍀HAPPY 🍀

# 534
  • о`майна лунна нощ е
Родителската мина. За сега ще споделя, че най-много ще ме е страх от учителя по рисуване.
По отношение на ковид импровизациите в учебния процес - може онзи столичен директор с аквариума да си мисли, че е оригинален, обаче засякох новина, че в пловдивско училище децата ще влизат през прозореца.
После ще се изповядам малко по-подробно. На първо четене - стабилен клас се очертава. Родителите ми харесаха. За отрицателно време направиха организацията и събрахме парите за немските материали. За останалите ще се спасяваме по единично.

# 535
  • София
Аз да си кажа, че не са ми актуализирани данните в школо, което малко ме притеснява, защото на част от родителите в 127мо, с които говорих, вече бяха актуализирани. Ще почакам още малко. Дребната също още си е втори клас Simple Smile

А за увеличение в школата по английски не мога да кажа, защото във фароса всяко по-горно ниво е по-скъпо от предходното, съответно и учебниците поскъпват също.

# 536
  • София
Форумско дете беше и лице на випуска, който завърши Simple Smile Така че хубава традиция

Хепи, аз викам тази традиция да си се спазва в годините напред Simple Smile

# 537
  • София
в пловдивско училище децата ще влизат през прозореца.
Ето я новината Simple Smile На мен ми харесва как са се подготвили.
линк

# 538
  • София
Потресена съм.
Директно ще се внася цялата мръсотия и кал в класните стаи. Когато човек минава по фоайета и коридори, докато стигне до стаите, вече е с по-чисти обувки. А класните стаи в БГ масово са с евтин ламиниран паркет, който надали ще изкара дълго при миенето, което го очаква.
За елемента "достъпност" и по-скоро тоталната му липса при подобно решение просто няма да отварям дума.

# 539
  • Пловдив
Аз това училище дълбоко не го харесвам като концепция, та хич не му се радвам. Изобщо такива веган - дъносвски подходи в обучението са... за мен сектантски. Те могат да си го позволят, деца нямат много. Миналата година - 3 бр. седмокладника с феноменаленс тесен успех 122 т. В училища с по 200 ученика средния успех е по-голям. Както и да е, тяхна си работа.
Обадиха ми се, класната е млада по глас, а има и малко дете, та си е млада явно. Няма да видим никой от учителите и това ме подлудява. Въобще... Много ме е яд. Иначе, в класа бил 18 момичета и 8 момчета, което е в рамките на очакваното.

Общи условия

Активация на акаунт