ОСМИ клас 2020/2021 - Отлитат дните дълги и горещи, очакваме родителските срещи.

• 27 453
  • 773
  •   1
Отговори
# 90
Няма как да прескоча до София за срещата, инъче и аз щах да говоря. По принцип съм доста мълчалива с не достатъчно познати и много разговорлива с познати....а вас вече ви познавам Simple Smile

Но не се знае наистина как ще е при среща на живо.

В бг мама се регистрирах за пръв път когато бах бременна с малкия, през 2007. С едното момиче от форума си уговорихме среща и в последствие често излизахме заедно с количките. Сега се срещаме само случайно, но срещите винаги са много приятни!

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 23:32 от MollyBy

# 91
  • у дома
Няма как да прескоча до София за срещата, инъче и аз щах да говоря.

Напрово съм си прескочила,тъкмо ще си почина от домашните любимци...Обаче за момента като се сетя,че трябва 2 часа да съм в автобуса с маска и ми става зле и рязко се отказвам от посещение на столицата.Та ще чакам по-добри времена.
Аз си спомням за Звънче и сагата с фризьор за непокорни къдрици,ама не съм й запомнила кой й предложи някакъв вариант и ме мързи да търся.

Аз се познавам лично с 4-5 майчета от темата на големия-от всяка среща имам много хубави спомени и емоции.

# 92
  • София
Аз в реала съм си същата. Joy  Има хора тук, които могат да го потвърдят. Wink

Слънчева, тц, не съм аз случайната среща на звънче.

# 93
Без маска никъде не излизам аз, особено пък за родителска среща. Simple Smile

# 94
  • софия
Бланк уцели. Запознах се с миласара. 🙂 Фризьорката й е магьосница с ножиците, много добра.
Санака, колкото и да ми е симпатична и да съм я чела и преди в други теми, не съм сигурна дали ще я разпозная на живо и тя мен.

Добро утро ☕

Вълчев ще бъде в бтв, могат да се задават въпроси, за да може Гавазова да си направи рубриката (нямам високо мнение за тази жена, никога не е задълбочено подготвена).
https://www.facebook.com/TaziSutrin/posts/3741899469171810

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 07:13 от zvаnchе

# 95
Ами айде де! Най-накрая нещо да измислим за събиране.
В най-лошия случай (ако толкова се смутим), ще мълчим като пукели и ще пием. 🤣

Много ми харесва идеята, въпреки че не съм много по пиенето, ама щом е за идеята 🤣
Ако живеех в София, щях да се възползвам. Може да съм на линия за срещи в края на октомври. Тогава ще е ДП по гимнастика на малкия. Засега мерките са за състезания без публика. Ще трябва да си давя мъката, че не мога да гледам. Обаче алкохол посред бял ден... ама и мъката ще е голяма... сигурно ще върви... алкохолът...

# 96
  • Стара Загора
Благодаря за новата тема.....аз се качвам в последните вагони вече:))))
Завиждам ви за срещата....обаче хем ми е далече София, хем как па уцелихте едната родителска среща - тази на малкия.
На тийна РС първо имаше обявено,че ще е на 10-ти септември онлайн....изпаднах в ступор защото е на някаква платформа,която до сега не съм ползвала....но тийна рече - споко бе мамче, ти само застани пред монитора да те виждат теб, аз ще оправя другото хахахах
После на другият ден се оказа,че ще е на 8-ми присъствено за 8-мите класове....и последно ще е на 10.09 присъствено за 8-мите класове на езиковата, но различните езици имат различен час обявен. Класовете ще станат ясни като идем на РС явно.
Та такива неща в нашата тиха и родна провинция:))))
Племеницата беше 8-ми клас в езиковата миналата година със същия език НЕ-АЕ и българските учебници ще ги вземем от нея - с кеф каза ги приготвих апхаххаха а братовчед и гледа като ударен с мокър парцал. Езиковите учебници и помагала ще купуваме.

# 97
Аз уикенда съм в Стара Загора, ама пък толкова заета, че нищо не предлагам Simple Smile

# 98
  • Отвъд алеята зад шкафа
Вчера и аз имах случайна среща със съфорумка, в един хотел сме. Ема дойде и ми каза, защото се познава с нейната дъщеря. Каза "Мамо, една твоя приятелка от бгмама е тук", а аз отвърнах "Чудесно, отивам да се запознаем!" 😂

# 99
  • Стара Загора
Аз уикенда съм в Стара Загора, ама пък толкова заета, че нищо не предлагам Simple Smile
Другият път ще чакам:))))
От форума имам толкова много приятелства завързани.....дълги и силни....вече 12 години:))))

# 100
  • София
Аз ще пропусна и трите родителски срещи, тъй като съм с децата до една приятелка в Хамбург в тези дни.
Мъжът ми ще се наложи да отиде, но ще пропусне родителската среща на Николета, тъй като са в един ден с Ваня, а нейната класна и деца ги познаваме и по-лесно ще получим информация какво се е казало.
Като става дума за котенца, предлагам един дребосък за подаряване. Майстора на който го бях обещала ме притесни, че предните котки май са му ги отровили. В момента е малко над месец, от близо две седмици е вкъщи, вече си ходи само до тоалетна и хапва пастет. От огромните 240 грама, вече е над 400 грама Simple Smile

# 101
И аз съм форумско на море Simple Smile, но нашето не стана случайно, баш си се натресох Simple Smile.

# 102
Ние дистанционно разбрахме, че едното ни морско свинче е умряло. Много ми е тъжно. Утре се прибираме.

# 103
  • София
Никой не е заел мястото в смг? Така ли да го разбирам? Демек сега може да влезе дете и с нисък бал.

# 104
  • София, Дружба 2
Ние дистанционно разбрахме, че едното ни морско свинче е умряло. Много ми е тъжно. Утре се прибираме.
Ееее, много тъжно.... Винаги ми е супер криво, когато някое животинче си отиде. Клевърмери, бъди силна!

Общи условия

Активация на акаунт