ОСМИ клас 2020/2021 - Отлитат дните дълги и горещи, очакваме родителските срещи.

• 27 447
  • 773
  •   1
Отговори
# 75
  • софия
Странно е. Тук си пишем, познаваме се по-добре ако сме пили бира или две, но живото общуване е различно. Хем се познаваме, хем сме непознати.
Във форума срещнах прекрасни хора 💖

# 76
Руми, със сигурност ще е положителна!
Ще ми бъде приятно!

Ред, ама ако попаднеш на вегетарианка, и тя се възмути от кюфтетата, поне кажи, че са от елда😃

# 77
Странно е. Тук си пишем, познаваме се по-добре ако сме пили бира или две, но живото общуване е различно. Хем се познаваме, хем сме непознати.
Във форума срещнах прекрасни хора 💖

Да, форумното общуване е по-различно. Тук се чувствам много комфортно. Интересно ми е. Винаги има какво да прочета и винаги има какво да споделя. Ако се срещна на живо с някого, не знам дали ще ми дойде наум какво да кажа.

# 78
  • София
Майките на десетокласници и деветокласници доказахме, че и извън форума върви общуването. Wink
Бързо бръмболината да си признава, че и на мен ми е любопитно. Аз се сещам за sanaka и green...

# 79
  • гр.София
milasara !

Искам да се запозная с котарака на Хепи.   Хепи,чудна животинка!

# 80
  • София
Не съм аз. Мен на фризьор със сила и при крайна необходимост ще ме видите Simple Smile

# 81
Аз съм се срещала с няколко момичета от темата за домашни тренировки и си изкарахме страхотно. Нямаше я тази първоначална бариера в общуването, която понякога се появява, когато си срещнал някого за първи път виртуално . И после се виждахме отново , станахме си близки. И сигурно по-често би се случвало с живеещите в България, ако не беше тази шантава ситуация с коронавируса.

# 82
Ами каня ви, на 9 септември,да полеем родителската
Паролата вече е ясна Joy
Ама котките нали знаеш, красиви, но с нрав Wink в момента ме гуши, след малко не се знае какво ще се случи Joy С набора се дебнат и преследват като животинчета Joy

# 83
  • София
Ами айде де! Най-накрая нещо да измислим за събиране.
В най-лошия случай (ако толкова се смутим), ще мълчим като пукели и ще пием. 🤣

# 84
  • софия
О, аз имам многобройни, дългогодишни реални приятелства с момичета от форума. От тези, които не са интензивни, но като се чуете или видите все едно сте се разделили преди 10 минути. И ти е топло и естествено. С някои ходехме с коремите на бременски срещи.
Имам и лични разочарования.
Съвсем истински живот.

# 85
О, аз в реала доста мълча като пукел, за пиене нищо не казвам:joy:
В краен случай ще си седим тихо и ще си пишем Л.С. Joy

# 86
  • гр.София
Хепи, знам, знам. Чужди животни не мачкам,най-много да погаля кратко някое, дето дава. А котките са си с характер и затова ги харесвам.

Айде,и аз в сепарето,дето ще си комуникираме с ЛС -)

# 87
Направо пишете във форума:grinning:

# 88
  • София
Ами вижте сега, ако много се наложи, аз до 5-6 часа мога да говоря без да спирам (имам лека форма на логорея, то ми и личи), та ще бъда фон докато пишете ЛС или във форума. Това за пред хората, нали. 😁

# 89
Аз също съм разговорлива, така че ще ще помагам:)

Общи условия

Активация на акаунт