ОСМИ клас 2020/2021 - Отлитат дните дълги и горещи, очакваме родителските срещи.

• 27 239
  • 773
  •   1
Отговори
# 675
  • софия
Това е задължително ДЗИ, да. Но не винаги от всяко училище се явяват всички на първа дата.
И пак - това са просто данни за успеха на абитуриентите на това ДЗИ. За мен информацията приключва с това.
Обърках се, защото написа, че процентът явили се също е критерий. Ако не дават диплома, ако не се явиш, това означава, че явилите се са близо до 100%, да не кажем твърдо 100 в сериозните гимназии.

# 676
На нво не е задължително явяването. Само на двете дзи (ако искаш диплома, разбира се).
Мисля, че Звънче имаше предвид ДЗИ. Грешно е посочила НВО.

Разбрах те и за другото Звънче. Затова поясних, че не винаги всички се явяват на първа дата. За точност. Но това е подробност.
На другото акцентирах.

# 677
  • софия
Да, ДЗИ, разбира се. Вече не искам да чуя НВО.
Обаче пак ще пишем за НВО в 10ти клас, нали?
Пфффффффффффффффф

# 678
  • София
Бендива, аз срещнах старата класна на Ния от 32ро. И нея са я пенсионирали, не по нейно желание и то точно 3ти за 4ти клас. Та не е заради ковид случая.
А защо тогава така масово? Като имаш предвид, че Аначкова, например, отдавна беше за пенсия.

# 679
  • София
Е да, обаче нали имаше втора сесия за ДЗИ.
Класацията от юли включваше само първата.

# 680
Звънче, кога стана 9. клас? Simple Smile

# 681
  • софия
Пак сложнотии. Няма да се мъча да ги помня сега. Докато нашите станат 12ти клас може да се промени нещо.
Звънче, кога стана 9. клас? Simple Smile
Неусетно се случват при мен, не детето, нещата. Джина беше помолила да проверим учебния план на детето дали се отваря и аз ѝ помогнах с този за 9ти клас, твърдо убедена, че пускам това, което трябва.

# 682
  • о`майна лунна нощ е
Имах кратка схватка с една дама на леко над средна възраст в борса за учебници. Три служителки вътре, още едно младо момиче, което очевидно беше роднина на някоя от тях и беше дошло да помага в обслужването, всеки работи и обслужва човек. Тичат по щандовете, вадят учебници, помагала и подвързии. Никой не стои. Докато ме обслужваха с колосалната ми поръчка - 1 учебник, 1 тетрадка, 2 подвързии, 2 карти за ученика тая леля се възпали нещо "Айде по-бързо, моля!". Че като гракнах срещу нея - изгубих й още 2 минути да я соля, вместо да си оправям поръчката и да освобождавам човек за нея. И аз съм излезнала от работа, за същото, за което и тя. Всички са под напрежение, но с кавга нещата няма да се случат по-бързо.

Теглих чертата - до тук 180 лева, като потенциално има още около 30 за плащане, но след началото на учебната година ще го оправяме в движение. Само учебници и помагала, не съм купувала униформа, тъй като при набора няма. Още не съм почнала с тетрадките и нещата за рисуване.

На откриването на учебната година ни поканиха от гимназията. От основното ни помолиха да не идваме. Една сграда, две училища, сходен, но не напълно еднакът ритъм и организация на работа. В гимназията са по-отворени и гъвкави.

# 683
  • София
РС за нас е довечера, вече тръпна в очакване Simple Smile В НФСГ ще учи наборката, за съжаление май не видях някой от вас да сподели, че детето е там. Групи също търсихме в социалните мрежи, но не намерихме. Има ли някой от вас, който е решил да направи подарък на детето за първия учебен ден. Върти ми се в главата за нещо, като готин планер или друг малък подарък за едно ново начало Simple Smile Ще се радвам ако споделите идеи и мнения.

# 684
  • София
Onenote е отвратителен в сравнение с Школо.

# 685
Onenote е отвратителен в сравнение с Школо.

Тъкмо щях да питам по какво се различава. До сега бяхме със Школо. Довечера ще разбера от тази година как ще е, но ми стана просто интересно тази платформа как работи.

# 686
Алиена е с момче в НФСГ.

# 687
  • София
Извинявайте, че връщам въпроса за стипендиите: но понеже веднъж дадох инфо, сега да доинформирам: сега ни информира класната, че ще има в 73-то стипендии, но този път по резултатите от НВО.

# 688
Като ги е страх от тетрадки, да им пращаме електронни домашни Simple Smile
Тъкмо някои деца няма да се мъчат. Копи-пейст е усвоен Simple Smile

# 689
Нашите домашни ще са електронни. Онлайн или снимани с кам скенер

Общи условия

Активация на акаунт