Ново начало?

• 10 104
  • 201
  •   1
Отговори
# 15
Искам да добавя, че колегата е с 2 години по-голям от сегашния ми приятел. Би трябвало да умее да ме предразположи и да се доверя.

# 16
Има минус, когато в служебните взаимоотношения се забъркват и чисто лични, но ако сте в различни сектори, може личните отношения да не ви пречат на работата.

Аз се чудя защо не прекъсваш отношенията със сегашния приятел, след като виждаш, че не ви се получава и няма да се получи. Това няма нищо общо с новата евентуална връзка с този или друг мъж. Нали не си финансово зависима от него?

А новият мъж: Вие сте излизали само два пъти, но сте се виждали сигурно стотици пъти. Какво ще се спечели, ако направите още излизания? Ако желаеш секс с него, го направи просто, след като се оправиш със сегашния си приятел. А ако искаш връзка, пак през секс трябва да минете, не сте на 15 все пак.

Но както са ти казали момичетата: Наистина ли искаш пак да се обвържеш с разведен, след като сегашния искаш да го оставиш именно заради "багажа" му?

# 17
Искам да добавя, че колегата е с 2 години по-голям от сегашния ми приятел. Би трябвало да умее да ме предразположи и да се доверя.
Кво? Момичее! Това е патология някаква. До тук съм със съветите... Има и млади мъже, да знаеш. Успех Simple Smile

# 18
  • Варна
Чакам да ме "убеди", че не желае само секс. Искам да бъда сериозно обвързана, да заживея с половинката си и да имаме дете.

И чак тогава ли ще му пуснеш?

Приключвай с първия, там няма нищо за теб. От едната носталгия за хубавите минали моменти да губиш още време, не си е работа.

# 19
Пробвай го новия, ако и с него не се получат нещата, пиши ни пак, ние тука понеже всичко ни е наред, ще ти дадем съвет как да наредиш твоя живот.

# 20
Скрит текст:
Сама казваш , че с " официалния" партнъор нещата са " умрели ". Слагай картите на масата на новия и разбери какво точно иска .
Да, но съм свикнала с него... Тъжно ми е, че не се получава.  Имали сме страхотни моменти заедно.
"Новият" директно заявява, че за него секса е важен и нещата се случват от самосебе си, без планиране.
Да де , но има ли " хляб " във връзката ви ? Ако ти искаш семейство , сериозни отношения и т.н. , а получаваш едно " чук и чао " . Друг е въпросът дали ти харесва това положение . Ти си на 31г , перфектната възраст . Сигурност можеш да получиш и от някой , който не е чак толкова по - голям от теб , пък и леко натоварен (развод , деца ) .

# 21
  • Обран бостан ;)
Чакам да ме "убеди", че не желае само секс. Искам да бъда сериозно обвързана, да заживея с половинката си и да имаме дете.

Бъди сигурна, че няма да е само за секс . Ще чистиш, ще готвиш, ще переш и т.н.

# 22
  • София
Чакаш новия на 50 + да хукне деца ли да гледа?

# 23
Тези неща, който чакаш, се случват постепенно и спонтанно в една връзка. Не е като да се обвържете, закълнете във вечна вярност, пък след два месеца да де окаже, че не сте един за друг. Остави нещата да се случат, без да ги планираш и без да очакваш да ти обещават общо съжитество.
И да, сексът е важен. Не само на 30.

# 24
Боже....Това променя много. Ако искаш сериозна връзка спри да се занимаш с толкова възрастни мъже. Подобна разлика е трудно преодолима.

# 25
  • у дома...
Добре де, след две срещи и разговори в обедната почивка, ако някой мъж ми заяви, че иска да остарее с мен, ще ми е меко казано странно. Да не кажа, че ще му се изсмея в лицето. Малко инфантилно ми звучиш...

# 26
Ей тази информация съвсем променя нещата.
Какво ти липсва, че все си падаш по много по-възрастни от теб?!
Да не мислиш, че този мъж на 50 години примира да става пак баща! Ще загубиш още поне 6г, ако се занимаваш с него.
Приключвай със стария и си намери някой около твоята възраст.

# 27
Бе на 50 сигурно примира от щастие тепърва бебе да гледа, при вероятно отгледано вече дете.
Търси трети.

# 28
Харесвам по-зрели мъже, не знам на какво се дължи, но е факт.
Разбирам, че е странно, но такъв е вкуса ми.

# 29
  • Варна
Зрелостта не е само физическо измерение.

Общи условия

Активация на акаунт