Ново начало?

• 10 106
  • 201
  •   1
Отговори
# 30
Е, не, той верно е почти на 50? Защо ги намираш все на такава възраст. Май баща миже да ти е? Няма ли млади мъже наоколо?

# 31
Няма лошо да си пада по по-големи, но за семейство съм тц. Търси си някой около твоите години. С моя съпруг смалих разликата само на 9 години 😄.
Тези с деца няма да поискат второ, при положение, че имат вече едно пораснало. Играла съм го този филм и е загуба на време, което е скрито под оправдания разни.

# 32
  • София
Има, ама тя иска от мъже врели и кипели в любовния фронт обещания, като от 18 годишни пубери.

Зрелите хора са емоционално изхабени, ти искаш да ги реанимираш.

# 33
Харесвам по-зрели мъже, не знам на какво се дължи, но е факт.
Разбирам, че е странно, но такъв е вкуса ми.
Тези са попрезрели. В един момент трябва да избираш между фетишите ти и имането на деца и семейства. От толкова  по-възрастен мъж не очаквай нищо добро.

# 34
 Вие сте на 31, той на 49. Дали ще иска да има дечица отсега нататък.? Потърсете си някой около вашата възраст.

# 35
Скрит текст:
Вие сте на 31, той на 49. Дали ще иска да има дечица отсега нататък.? Потърсете си някой около вашата възраст.
Заявява, че иска да има още деца, но само той знае дали това е истина.

# 36
Те все така казват, че да не им избягаш. 😆

# 37
  • Варна
Разбира се, че това ще каже, нали още не те е вкарал в леглото.

# 38
  • Linz
Първия е само навик, а втория- тръпка, която вероятно няма да прерасне във връзка.
Най-добре остани сама известно време. Като се научиш да живееш в комфорт със себе си и без мъже наоколо, ще можеш сама да преценяваш кой е подходящ.

# 39
  • Обран бостан ;)
Харесвам по-зрели мъже, не знам на какво се дължи, но е факт.
Разбирам, че е странно, но такъв е вкуса ми.

Дължи се на факта, че зрелите мъже харесват по-млади жени. Ако не харесваха и да ги харесваш - все тая.

п.п. Мисля, че ни мяташ.  Trollface

# 40
На 30+ се очаква вече да не си толкова наивна. Първо, че сериозна връзка от мъж на тази възраст няма да получиш, независимо какво ти обещава и второ мислила ли си, че само след 10 години ти ще си на 41, а евентуалният кандидат дядо около 60-те.

# 41
И дали ще има сила и енергия да се занимава с дете и млада жена?

# 42
Надявах се на нещо свежо петъчно, пък то стария цирк с нова трупа. Тази тема я дъвчаме всеки месец, една търсачка пусни и ще те залее.

# 43
Много си наивна и те лъжат. Крадат ти от младостта, а ти чакаш да се случи чудо. Няма да стане. Новия иска само секс по твоите описания, в което няма лошо, но без очаквания. Трябва да се погледнеш отстрани, ти също си човек с нужди, мечти, копнежи. Ако един не ти ги дава, друг ще. Действай сега, че като е късно няма какво да се направи.

# 44
Знам, че сте прави, но как да обясня на себе си и как вътрешно да се убедя, че нито единия е за мен, нито другия? Предполагам, че донякъде този мой "фетиш" лежи на надеждата, че по-големите мъже не изневеряват, защото са се наживяли.

Общи условия

Активация на акаунт