Ново начало?

• 10 139
  • 201
  •   1
Отговори
# 45
Е хайде, наживяли се..някои тепърва започват да се доказват колко големи мъже са, като видят, че не са както на 30...Не лежи на тази кълка.
Работиш върху себе си (самооценката ти е куца), никой освен теб не може да ти помогне. А ако се замотаеш много може и да се намразиш за грешните избори..

# 46
Предполагам, че донякъде този мой "фетиш" лежи на надеждата, че по-големите мъже не изневеряват, защото са се наживяли.
Joy Сори, не се сдържах .. ама наистина ли го мислиш това? На 31?

# 47
  • Обран бостан ;)
мислила ли си, че само след 10 години ти ще си на 41, а евентуалният кандидат дядо около 60-те.

Ами то с който и да остане все ще е къде 60-те. Де 57, там и 59.

Знам, че сте прави, но как да обясня на себе си и как вътрешно да се убедя, че нито единия е за мен, нито другия? Предполагам, че донякъде този мой "фетиш" лежи на надеждата, че по-големите мъже не изневеряват, защото са се наживяли.
п.п. Някой да пусне "дърт козел млада върба лющеше", че не знам как.

# 48
Ох, милата...чак жал ми става като те чета колко си наивна.
А да си чувала, че мъжете след определена възраст карат "втора младост"  Започват да спят като за последно с по-млади жени, за да видят дали все още ги бива...

# 49
Знам, че сте прави, но как да обясня на себе си и как вътрешно да се убедя, че нито единия е за мен, нито другия? Предполагам, че донякъде този мой "фетиш" лежи на надеждата, че по-големите мъже не изневеряват, защото са се наживяли.
Ооооо, това съвсем не е така. Има мъже, които изневеряват и други, които не, няма нищо общо с възрастта.
Както се бъзикаме ние, с приятелките, общо взето циркът е един, главните действащи лица може да са различни. Моят например казва, че хич не му се занимава с друга, да я опознава, да се напасват....сложна работа. Верятно и мързелът помага за добрите отношения в една връзка 😀

# 50
И помисли дали си наистина влюбена или много държиш да се впишеш в стереотипа " сериозно обвързана, завинаги, само с един, перфектна любов, семейство, дете и т.н. " .
Ако те е страх, че ще те използват само за секс, как мислиш ще ти се получи която и да е нова връзка? Имаш да разчупваш неща в главата си, които те спират да си щастлива. Този на 49 дали се е наживял щом на 2ра среща си поиска от колежката? Като го прибереш вкъщи няма ли да се тормозиш дали не си иска от друга?! Мисли мисли...

# 51
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Моят например казва, че хич не му се занимава с друга, да я опознава, да се напасват....сложна работа.
Trollface
И ти вярваш ?

# 52
Изобщо не е така. Даже обратното. След една определена възраст някой мъже навлизат в някаква криза на средната възраст.
И да знаеш няма такова нещо, като наживял се мъж. Има кръшкачи по природа, ако кръшка на 30, ще кръшка и на 60.

# 53
Скрит текст:
Моят например казва, че хич не му се занимава с друга, да я опознава, да се напасват....сложна работа.
Trollface
И ти вярваш ?
Скрит текст:
И аз си помислих, че за единия секс мъжете няма какво толкова да " опознават, напасват " , ама дано е мързелив де.

# 54
Благодаря ви за съветите. Осъзнавам, че ще трябва да поработя доста върху себе си.

# 55
мислила ли си, че само след 10 години ти ще си на 41, а евентуалният кандидат дядо около 60-те.

Ами то с който и да остане все ще е къде 60-те. Де 57, там и 59.

п.п. Някой да пусне "дърт козел млада върба лющеше", че не знам как.
Аз не говорех за конкретен мъж, дали този, дали следващият или трети, все тая. С такава голяма разлика няма как да се получи.

# 56
  • София
Авторке, с това мислене и с тези вкусове спокойно ще чукнеш 50-така и ще си все на същото дередже.

# 57
Благодаря ви за съветите. Осъзнавам, че ще трябва да поработя доста върху себе си.
Аз пък за разнообразие ще ти кажа , че си прекрасна и не трябва да се подценяваш. Не се познаваме , но от опит знам , че понякога на човек му трябват поне две хубави думи , за да го "вдигнеш" . Щастието те дебне зад ъгъла , казва ти човекът с розови очила 😉

# 58
  • София
Имала ли си изобщо връзка с връстник?

# 59
Скрит текст:
Имала ли си изобщо връзка с връстник?
Да. Две връзки.

Общи условия

Активация на акаунт