Ново начало?

• 10 171
  • 201
  •   1
Отговори
# 60
Ако толкова си пада по по-възрастни мъже даже не е нужно да е с връстник. Някаква разумна разлика от 5 до максимум 10 години е приемлива.

# 61
Скрит текст:
[/quote]
Аз пък за разнообразие ще ти кажа , че си прекрасна и не трябва да се подценяваш. Не се познаваме , но от опит знам , че понякога на човек му трябват поне две хубави думи , за да го "вдигнеш" . Щастието те дебне зад ъгъла , казва ти човекът с розови очила 😉
[/quote]
Благодаря ви Heart

# 62
  • Обран бостан ;)
Авторке, с това мислене и с тези вкусове спокойно ще чукнеш 50-така и ще си все на същото дередже.

Е, стига де. Тогава може пък да захаресва млади. Колко му е ?

# 63
Скрит текст:
А какво всъщност се чака? Новият го е казал предостатъчно - не сте на 15, че да си играете половин година на гаджета с гоненки.
Чакам да ме "убеди", че не желае само секс. Искам да бъда сериозно обвързана, да заживея с половинката си и да имаме дете.

Много хора, предимно жени, си създават такива проблеми - не могат да заживеят с идеята, че са самостоятелни хора, а не задължителен постоянен придатък към някой друг.
Значи от едно сериозно обвързване можеш да минеш само към друго сериозно. Никога самостоятелна или с по-несериозни ангажименти? Създаваш основа за съществени лични проблеми за себе си по този начин.

Цитат
Харесвам по-зрели мъже, не знам на какво се дължи, но е факт.
Разбирам, че е странно, но такъв е вкуса ми.
Това потвърждава идеята, че гледаш малко инфантилно на себе си и на живота си.
Не искам да те засегна, не ми е това целта. Но пък е добре да се позамислиш.

Цитат
Благодаря ви за съветите. Осъзнавам, че ще трябва да поработя доста върху себе си.
Би било добра идея. Особено ако я и реализираш.

Цитат
Знам, че сте прави, но как да обясня на себе си и как вътрешно да се убедя, че нито единия е за мен, нито другия?
Това съвсем затвърждава виждането ми за проява на нежелание у теб да се поеме лична отговорност за личния живот и решения. Вероятно чакаш и по този въпрос някой да те убеди. Външен човек. Не става. Ти сама виждаш, че си губиш времето, понеже имаш други очаквания и планове. Сама ще се наложи да си вземеш и решението и да си поемеш последиците от него.

Конкретно по казуса - като намираш, че настоящата ти връзка е изчерпана и си сигурна в това - прекратяваш я. Не търсиш просто сигурност. Такава няма. Особено в твоя случай. Шест години са достатъчен срок за проверка. Даже повече от достатъчен. Голяма си вече. Можеш и сама.
За новата - продължаваш да излизаш с този човек, ако ти харесва. Задълбочаване на отношенията  - само ако го искаш и ти. Ако ще правиш нещо насила - по-добре недей. Но поизлез с човека поне, щом го харесваш.
Съвсем добронамерена съм, когато пиша. Защото знам доста случаи на жени, като твоя. После все са потърпевши. Поради липса на решителност и самостоятелност. Самоспасявай се.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 15:41 от Judy

# 64
Скрит текст:
Моят например казва, че хич не му се занимава с друга, да я опознава, да се напасват....сложна работа.
Trollface
И ти вярваш ?
Проверката е висша форма на доверие 😅

# 65
Е, стига де. Тогава може пък да захаресва млади. Колко му е ?
Толкова му е, ама мача вече ще е свирен.

Добре де, с връстниците също ли така се дърпаше и ги разиграваше по няколко месеца на сухо?

# 66
Щом не обичаш приятеля си, остави го. Пробвай с новия, но не разчитай на вечната любов и обещания. А и няма как да знаеш, че ще ви се получи, без да го пробваш. Недей да забравяш, че ти си на 30 и поне още 30 г ще ти се прави кекс, а него - макс 10..м (по общите статистики)

# 67
Да не стане от два стола- та на земята! Кажи на първия, че искаш сем.и деца и пътищата ви се разделят.Той иска да си гледа старините, но с млада жена, а така не става.Той няма как да те задържа, защото му е ясно, че ти тиктака часовника и си свободна.
Сигурна съм ,че не пускаш на втория, за да не се чувстваш гузно и изневеряваща пред първия, а не толкова да не е на първата срещ.
Изчисти си пътя и пробвай.Нямаш много време, ако искаш да търсиш тепърва някой за създаване на деца.
По-възрастните те привличат, но рядко има 50+ татковци пълни с енергия да търчат след дете.Мисли за бъдещето!

# 68
Какви деца с тия дядовци?Те вече чакат внуци,ти на деца се надяваш.

# 69
Една маймуна никога не се пуска от клона на който се е хванала преди да се хване  за следващия!

# 70
Една маймуна никога не се пуска от клона на който се е хванала преди да се хване  за следващия!

Laughing
Да, ама и тя може да ходи сама по земята, като се пусне от клона.
А хората по принцип не се придвижват по този начин. Та за тях не е полезно особено това правило да се прилага за всички ситуации, в които попадат.

Историята ни среща все по-често с хора, които люлеят на люлките едновременно и децата, и внуците си...
Проблемът на авторката не е във възрастта на тия, двамката. В нея си е.

# 71
Изпусне ли питомното, ще гониш дивото!

# 72
  • Обран бостан ;)

Леко с квалификациите. Не прочете ли, че е седи на дедовия вече 6 години ?

Ако пък вземе, че започне да отсява мъжете по тукашните стандарти не знам дали изобщо ще стигне до брак.

# 73
Изпусне ли питомното, ще гониш дивото!

Аз, като чета, то и питомно няма.

# 74
И аз не разбрах, защо на първия не му кажеш, че искаш деца?
Понеже и втория е като първия на възраст. Първия така и така си го познаваш, изяснете само този въпрос.
Моят мъж е на 45 г. и мисълта тепърва да гледа деца го ужасява, така че аз ги разбирам кандидати.

Общи условия

Активация на акаунт