Проблеми с фаворитизиране на деца, пренесено на внуци

• 15 559
  • 333
  •   1
Отговори
# 45
Е, как чужди- внуците имат част и от вашата кръв. Ужас, чукам на дърво и плюя в пазва, че моята свека не е такова зло. Има си моменти, ама това...

# 46
Ами ако синковецът е муньо с разни любовници/наркотици/хазарт какво правим. Внуците на улицата?

# 47
  • Варна
Тя снахите визира, не е ли ясно? За нея те са чужди деца.

# 48
За това не чакайте свеки да ви осигурява жилище, погрижете си се сами. Не съм свеки, тъща съм. 😂

# 49
  • Варна
Е, синковецът, ако е зависим, едва ли някой родител ще му хариже жилище.

# 50
Бившият ми. Не му го "харизаха", ама взимаше целия наем "мамин златен", че получаваше невродермит от работа.

# 51
За това не чакайте свеки да ви осигурява жилище, погрижете си се сами. Не съм свеки, тъща съм. 😂
Аз лично нищо не съм чакала на свеки, живеем в мое жилище. Но отношението е потресаващо.

# 52

Ааа, недей така- зависимите от алкохол не продават жилищата си, но познавам алкохолици с дарени къщи, апартаменти и тн- да не споменавам и нашия случай отново.

Пп- Популе, ти ли си? 😂

# 53
Кое му е потресаващото?Че съм им осигурила 120 квадрата,че съм платила обзавеждане,което снаха ми си е харесала,че не плащат наеми и кредити и заплатата на сина ми си я харчат за удоволствия.

# 54
  • Варна
Аз ли?! Жива да не бях! Много съм далеч от диванени истории 🤭

# 55
Кое му е потресаващото?Че съм им осигурила 120 квадрата,че съм платила обзавеждане,което снаха ми си е харесала,че не плащат наеми и кредити и заплатата на сина ми си я харчат за удоволствия.
Каквито жени са си избрали - такива. Такава им е ценностната система.

П.С. свекърва заговори ли ми за синковец и имот директно си тръгвам...

# 56
Аз ли?! Жива да не бях! Много съм далеч от диванени истории 🤭

Неее, Хайче - буболината 😀😀😀

# 57
Извън злобничкия коментар за снахите всичко останало звучи добре. Колко синове има, които се натискат да живеят с майките и бащите си в къщата на село или такива, които са под наем, или сами си изплащат без ничия помощ собствено жилище. Така че синовете са си късметлии в случая, дава им се наготово жилище. Снахата не знам доколко е късметлийка.

# 58
Като не и харесва,да си забира мъжа и да отиват да живеят у тях или да работи и да си купи.

# 59
Авторке, я се поинтересувай колко струва едно боядисване във Фландрия и ще разбереш колко хиляди евро са ти спестили свекърите, като са дошли да помогнат с боядисването! Не разбрах какъв кусур намираш на стола за 180 евро?! По спомени отпреди няколко години това е една доста солидна сума за детски стол. Освен това може да се ползва доста дълго. Нашия го ползвахме, докато детето навърши пет - просто махнахме таблата и регулирахме височината.

И да ти кажа, че ако имаш някакви очаквания да ти гледат детето, може да забравиш. Казвам ти го най-добросърдечно - да не пуснеш тема за оплаквания след няколко месеца.

Общи условия

Активация на акаунт