Мама с нетърпение очаква, през ДЕКЕМВРИ бебче ще я радва!

• 17 882
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
а така мамите с повечко опит да се включват че без вас има да се пулим в дългите безсънни нощи с въпроса кво му стана на тва дете  newsm78

Ина и ние се ориентираме към ремонт...ама след 20-ти(сватбата  Flutter)
сега има друг проблем: с мъжо не можем да се уточним за цвета на стаята  Close
той иска ванилия аз искам пъпеш  Crossing Arms а от това зависи и цвета на пердетата  ooooh!
уфф не знам вече тоз моя мъж по-голяма домакиня от мене взе да става  #Cussing out

# 61
ClanG сети се да дадеш съвет....иначе само сеир гледаш  Heart Eyes Това сега навик да ти стане, от днес по съвет на ден  Laughing

# 62
  • Варна
даже може да направим рубрика: "Съветите на GlanG и други майки героини"  Mr. Green
като казах героини сега погледнах Термини 2006, регистрирала се е една мама
която чака 4-то бебе  newsm20  и термина и е на 25 декември тя от наще Mr. Green

# 63
Еми сега се сетих...
Вержи, и ние споряхме и накрая стана бледозелено и охра. 2.5+1.5. Т.е. по средата на едната страна се срещат във вертикална, вълнообразна линия . Стана свежо.
Аз да съм полезна не за слава....
Пък може и аз да науча нещо ново . Като например за еднократните гащи. Сори че все ги споменавам но те са извор на добро настроение за мен. По 100 пъти на ден се сещам и си умирам от смях

# 64
  • Варна
и аз се замислих по този въпрос но трябва да погледна дали ще си отиват точно нашите 2 цвята заедно  Rolling Eyes само че аз по си падам по хоризонтално разделение

# 65
ClanG e абсолютно права - мама сто пъти е разказвала за подобен театър с моята особа в едни далечни времена. Харесала съм си била една смукалка и толкова съм си я харесвала горката, че съм я била изпосмукала цялата, изглеждала е ужасно казва мама. И нали съм си била проклета съм имала царствения навик на някоя друга минута с решителен замах да замервам различни кътчета от стаята с нея. Не ми ли се донесе веднага обаче -  Naughty  лошо. Една нощ не щеш ли като съм я запратила нейде и като не могат да я открият както били свикнали хората. Била съм ревлива по принцип, но това с нищо не можело да се сравни -   tantrum настанал е рев като за пред края на света. Опитвали се да ме лъжат с Чико, донесен от Италия от една леля представете си колко зле се е почувствала, но моля ви се  - къде е моята ошмулена миризлива залъгалка?   babyuu

# 66
Големия пък си има едно куче ли беше, пантера ли не помня. От новороден е все с него в леглото. То вече не прилича на нищо и е в период на пълен разпад, обаче без него... Той пък какви циркове ми е правил като го взема да го пера... По цели нощи ужас , накрая се споразумяхме - пера го сутрин и вечерта сухо или не в леглото. В последно време беше извън полезрението ми и реших че е изчезнало най накрая, а то оня ден го гледам набутано в ъгълчето между стената и леглото да не се вижда обаче е там. Нали ви казвам то и на парцал не мяза, виси му пълнежа, но не неще друго и това е . Последно като питах и той ми вика - о ототдавна го няма . Няма , няма ама си е там, сигурно го е срам вече.

# 67
да ви кажа и аз вече си имам разни неща за бебето. Бях много против да купуваме каквото и да е, но майка ми отишла в пакостник и накупувала разни дрешки. Взех ги да ги покажа на мъжа ми и свекърва ми като ги видя и тя ми показа какво е взела. Направо щях да падна, обаче всичко е толкова готино, а и как да не се заразиш да купуваш, като всичко те привлича. Но за сега спираме има доста време или пък то бързо ще мине.
Имаше и козметика за бебето, но аз като незнам каква да взема. Те продавачките на chicco ми препоръчаха ама знам ли ги. Трябв ада питам на мойта кума майкай и тя е педиатърка да даде някакв опредложение. Иначе ти идва да изкупиш целия магазин, но все пак ми е гадно незнам защо, като знам, че още не се е пръкнало.
Аз си искам едно секцио, за да съм си в къщи преди празниците, дано така да стане.
Това са моите преживявания днес. Иначе бебе си е добре рита.

# 68
Вземи сапунче, олио за масаж, крем за дупе. Аз ползвам до ден днешен Здраве или Медико идеал, Децата му викат "Вълшебното кремче" за всичко е най добро. За подсичане, изгорено, кожни раздразнения бе то името само говори. иначе сапун и шампоан Джонсън съм ползвала - нямам забележки, олио също.
Друго се сещам задължително 1-2 кутии с АМ трябват готови за употреба. С единия установих че нямам кърма на някакъв празник, а с другия една нощ, та имайте готовност те са с голям срок на годност. Храната на бебето не бива да се сменя, затова проучете първо какво се предлага, изберете и тогава купувайте. Ползвах Фризовом и Фризомел доволна съм много, особено Фризовом - той е по скъп но с клей някакъв който помага много при запек - какъвто беше нашия случай, и успокоява стомахчето което е много чувствително.
Това се сещам за сега , утре пак ще пиша

# 69
привет за лека нощ само  Sunglasses

На мен, да ви се оплача, доста ми се подуват краката и не само глезените, ами май и вените на подбедрицата - като се пипна най-лекичко, сякаш че напипвам синьо ударено. Какво ли да правя?  newsm78 Все седу с вдигнати крака, дори в офиса си ги качвам на един стол до мен, а и нощем спя с повдигнати крака на възглавница под чаршафа и пак са си така. Едва ходя - бавно и тромаво, мецорана.
Нямам търпение да дойде понеделник, на ЖК съм, та да видя бебето и да я питам доки за това оплакване.
И също - не че е болка за умиране, но ми се появиха едни малки червени пъпчици, не са гнойни, просто малки такива едни, на горната част на гърдите и под и над корема, по права линия по средата на корема (вертикално). Не са много, просто са ново 20 в моето тяло и им се чудя.
Иначе ... съм добре, не съм луднала по шопинга, то и нема с кво, де, на нас заплатите тези дни ше ни ги дават. Но и после, няма да приритам на бейби шопинг, още ми е рано. Има цееели 4 месеца до моя термин!

А, да, качих ви една снимка от вчера, само цици и корем, никакви други признаци!
 bowuu

Последна редакция: пт, 08 сеп 2006, 08:47 от Sarra

# 70
  • Бургас
Привет-Мривет маменца  newsm47
Абе аз нали съм ви казала, който го налегнат черни мисли относно килцата да влиза в албумчето и да гледа кака ви Ники къв слон е станала,    261uu   - страшен лек за депресията е да гледаш как и на някой друг му расте дупето, /може заедно сълзи да пролеем/ после по същия начин ше напрайм един следродилен албум кой как смъква килца и готово  tooth
За херпеса - аз в момента имам, ама на мен ми излиза от мизерии, особено като пътувам или пък ако се закрастя над 2-3 пакетчета слънчоглед..... doh Тъй и не можах барем по време на бременността да го откажа, та аз се мажа с мехлемче, ама само първия ден като избие и от там нататък го оставям на самотек.
Уф чета чета за вашата шопинг треска, дет мен още не ме е обзела и почвам лека-полека да се шашкам, щото май съм леко невежа в тая област.......ама се надявам до декември да вляза в час.
Лека и мека

# 71
  • София
ClanG сети се да дадеш съвет....иначе само сеир гледаш  Heart Eyes Това сега навик да ти стане, от днес по съвет на ден  Laughing
newsm62 smile3508Точно така-всеки ден по един съвет,ето това със залагалките от една раждала приятелка го знам-та затова взех силиконови,анатомични на Chicco и едни на Nuby с някакъв айс гел и система за масаж на венците Laughingама не знам кои ще давам ThinkingClanG видя ли колко е заразително с бейбишопинга? LaughingИ аз в началото си виках има време-един месец преди термина отивам за един ден ще напазарувам всичко.Даже и в бебешките магазини не влизах,само тайничко по интернет ги гледах EmbarassedОбаче един ден ходихме с една приятелка нещо да вземе на нейното дете от пакостника и аз  #Crazy направо незнаех какво да гледам понапред,толкова яки неща имаше,та тогава скромно-купих много сладки буйки,една шапчица и едно  много сладко мече Heart EyesТа от там се почна-всеки ден почти съм по бебешките магазини,всичко купих остана ми само термометър,искам такъв за ухото или биберон.Хайде изкажи се и ти като мама с опит FlutterБибероните дали ще мерят точно?Гледах едни комплект на Филипс- биберон -термометър и дигитален термометър.Аз иначе си имам готин дигитален термометър,ама за бебо искам отделен :lol:Nikki_Ivanova чак пък слон не видях Naughty на снимките.Аз да ви кажа понякога се депресирам жестоко,защото всички бременни дрехи които бях купила,вече са ми тясни в баджаците и дупето #Cussing outВчера си взех много як спортен панталон-не е за бременни,даже номера е XS Crazyобаче много хубаво седи и поне още месец,два ще се събирам в него.Взех към него и един сутчър,после пак ще стават за носене BlushАз досега не съм купувала специални дрехи за бременни,купувала съм един,два размера по-голями дрехи просто.До сега обаче съм +9 кг smile3511Я ,бързо казвайте вие колко сте качили? LaughingSarra и мойте крака се подуват,ама за ден два,само в глезените,особено левият #Cussing outпосле се оправят.Пуска ли си урина?Аз миналата седмица като се подуха,веднага пуснах една-беше ок newsm78

# 72
Sarra и мойте крака се подуват,ама за ден два,само в глезените,особено левият #Cussing outпосле се оправят.Пуска ли си урина?Аз миналата седмица като се подуха,веднага пуснах една-беше ок newsm78

Пусках, беше ок, но пак се подуват. Но май като се захлажда се оправям.
И аз съм някъде там по кг-те, +9 или нещо такова  Embarassed Дано да е от цицо-наедряване  Laughing

# 73
Здравейте, добро утро!
Подувате се , А? По малко месо , тлъстини, и всякакви солени работи. Чипс, кентъки, макдоналдс ит.н. Не се пули Даниелче, виждам те как нагъваш! Подуването няма да изчезне за съжаление , но това са храните които още повече спомагат.
За термометрите когато моите деца бяха малки нямаше дигитални и т.н. Брат ми обаче имаше здравословни проблеми и му бях купила един - ми той показваше всеки път различно, в рамките на 1-2 мин - 5 различни Т. Та по тоя повод им нямам много доверие. Ако при бебе направи така както сте майки първескини нали ще полудеете през това време, ми остави и педито ще подлудите. Аз ще ползвам обикновен живачен термометър, в дупето вадиш 0.5 готово! Нищо страшно няма от това така да се мери Т. Най вече че резултата е ВЕРЕН ! Помислете си , на бебчо му е все едно с какъв Термометър се мери дали от 200 лева или 1.20 важно е вие да сте сигурни в показанията и да вземете адекватни мерки. Толко за сега.

# 74
  • Варна
ех че сте ама  ooooh!  ще ме накарате да слагам нова снимка на моята тюленска осанка, че да се успокоите  Mr. Green
Nikki и вие си имате един ГОЛЯМ татко като нашия  Mr. Green
аз се събуждам вече с отекли крака и ръце Tired
не знам на сватбата Найден как ще ми сложи пръстена newsm78
аз последно бях с +6кг ама днес ще мина по центъра да се премеря на някои електронен
че ме е страх да си купя за в къщи  защото всички сме -> badscale
и голям рев и уплах ще има ...а не знам къде леят куршум  Joy
 hahaha хах представяте ли си отиваш да ти леят куршум и се получава кантарче  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт