Ние сме вкъщи всички. Големият батко минаха онлайн, малкият го спряхме от градина за известно време, защото имат няколко болни учителки от другите групи, от което малката е най-щастлива. По цял ден има кого да тормози.

С 300 зора намерихме кухня в един забутан лидъл в Малта, седмица след промоцията. И ксилофон взехме, че трябваше да оставим другия в БГ (купихме от джъмбо един брутален само за 20лв с клавиши и с палки, ако някой се интересува). Това е от свеки, а аз се чудя дали да не взема и триъгълника на пиклер или нещо друго... Книжки има доста вече, друго не мисля, че трябва в следващите няколко месеца, но при нас ще вали дъжд и трябва да измисля как да я уморявам вечер. 
. Тази седмица бяха всичките деца в нас. Добре са нещата с големите, слушат си, играят си. Накупих им някакви занимателни книжки да си решават разни задачки в тях и си се занимават, играят и навън. Вижда се ползата вече от това, че са две на почти еднаква възраст - играят си взаимно, питат си се взаимно разни неща ако някой нещо не знае или не разбира. Аз и нямам време и все се обвинявам, че ми се иска да поиграем малко игри с тях, пък малкия все не мога да го откъсна от себе си.
С 300 зора намерихме кухня в един забутан лидъл в Малта, седмица след промоцията. И ксилофон взехме, че трябваше да оставим другия в БГ (купихме от джъмбо един брутален само за 20лв с клавиши и с палки, ако някой се интересува). Това е от свеки, а аз се чудя дали да не взема и триъгълника на пиклер или нещо друго... Книжки има доста вече, друго не мисля, че трябва в следващите няколко месеца, но при нас ще вали дъжд и трябва да измисля как да я уморявам вечер. 
Препоръчани теми