Преди повече думички казваше, сега само ми мучи и мрънка. Когато иска да му обясня кое какво е, ми го сочи и вика "куо?". Като беше на годинка казваше "кукое ка", което си беше по близко до въпрос. Май го мързи да говори. Кака му на тази възраст така бърбореше, че не можеше да й затвори човек устата. Батко му обаче май и той не беше от много приказливите тогава.
Аз ще спя в друга стая и да видим така какво ще се получи. Той като цяло ме ползва за биба нощно време, а аз съм толкова изтощена, че му давам, за да се понаспим, иначе рискувам да се разгневи и после да не мигнем 2 часа. Вода не иска, ядосва ми се като реша така да го "измамя". Зъби скоро не очаквам, от доста време е с 16, последните 4 май никнат на около 2 годинки. През деня все още му се доспива в 11 сутринта. Опитах да въведа само следобеден сън, но много се изнервя и не спи много после. Все още спи в количката когато е възможно, ако не е в количката аз не съм в състояние да го накарам да легне, камо ли да заспи. Но това само аз, когато не съм в стаята и някой друг го приспива, успява да го приспи без проблеми. Проблемът му е с мен, затова се надявам и ако през нощта ме няма в стаята, да спре постепенно да се буди.
. 
Препоръчани теми