Моята щерка е луда фенка на плюшени те играчки, а въпросният Мечо е любим.
Сега за Коледа ще получи един огромен мечок, дано ѝ хареса.
. В началото тези отсъствия заради разболяване много връщаха назад периода на адаптация, но като се събере малко повече време да ходят и се получиха нещата.
Но тя беше и по-голяма - на 3г и 8 месеца. Та не вървеше единия да го взимам на обяд, пък другия вечерта и да се разкарвам два пъти, още повече че градината не ни е в квартала и пътувам до там с кола. И така, при нас адаптацията не беше изобщо трудна, дори в яслата при него, само му отне малко повече време. После си ходеше и той а желание, когато не е болен ... а това с боледуванети се случваше много често първата година и като цяло нямаше тогава един пълен месец на ясла да е ходил, както и кака му на градина (не боледуваха сериозно, просто все на някой му течеше носа и започваше да кашля след това).
), но като цяло персонала там им помага на мъниците, защото знаят, че са малки. Бяха ни обяснили, че двете смени се засичат на обяд и така има точно тогава повече хора, които да помогнат на децата да се нахранят. Той си хапваше и вкъщи като бебе, и в яслата, сега и в градината си яде нещата, че даже не му стигат
За злоядите - доста често става така, че като теъгнат на ясла и градина и запопват да ядат, имам от първо лице такъв познат случай. Понякога пък се получава друго - ако някой не яде нещо, други деца също може да го откажат. В яслата не, но в градината с него имаше един такъв период - спря да яде "това зеленото" от манджите ми (зелени чушки, магданоз или някакви други подправки). Оказа се, че в градината "това зеленото" и други деца не го ядат и съответно за крарък период му го махах и аз. После пак го прояде обаче
.
). След 2 рядко вече слагат играчки в устата. Също рабират много повече и се вслушват повече, може вече да разберат защо нещо се прави или не. Колкото и неподготвени за ясла да изглеждат сега, след няколко месеца ще са много по-различни и някои промени идват изведнъж, продължават да имат скокове в развитието. Така изведнъж понякога запопват да спят по цяла нощ, да не правят толкова разрушителни бели или пък решават да започнат да ползват гърне и да си казват като искат да го ползват
Нахлуха много спомени.
Съня, който така обичам е мираж последните 2 седмици. Бях отпуска, защото не беше на ясла и режима и отиде на вятъра. Препоръчани теми