НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - Тема 6

• 47 452
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
И при мен се засили.
През ден пека кексове и си ги изявам само аз 🤭

# 451
Ох, от няколко дни и аз умирам за сладко, а по принцип изобщо не ям.
Преди да забременея, ако някой ми беше казал да му купя една вафла, даже не знам каква да му купя. И сега вафли не ям, но пък шоколади купувам постоянно, както и всякакви домашни изкушения си правя Blush

# 452
Радвайте се ,че сега ви се е засилило желанието за сладко , аз съм така от 2 месеца поне. През съзнателния си живот съм яла сладко веднъж в месеца, никога не съм можела да изям цяло парче торта, все ми накъртваше. Виках си какво изпитват тия хора ,които се тъпчат със сладко?! Сега ги разбирам , правя торти в нас и ги ям целите сама. Умишлено гледам да ям в нас защото ги правя с двойно по-малка доза захар и спестявам каквото мога сладко. Но последния кейк, който направих му пъхнах 4 шоколада вътре и ми беше идеален .... после подкарах домашните буркани конфитюри от мама с лъжицата ...абе ужас определено е по-силно от мен Close Animal Hear No Evil Animal See No Evil

# 453
Аз за разлика от вас нямам особено желание за сладко. Единствено сутрин по 1-2 бисквити си хапвам. Не купувам, не правя, не консумирам.
Честно казано нямам желание за ядене на нищо конкретно. Както се казва - Да ме питаш не мога да кажа какво ми се яке. От друга страна, мога да твърдя, че яко се ограничавам от към количество на това, което ям.

# 454
  • Тук... някъде
За сладко глад нямам за рязлика от преди да забременея - винаги съм била повече по шоколади,торти и вафли, даже по време на стимулацията преди инвитрото, бях изяла близо 2 кг шоколадови бонбони линдор. Но от положителния тест насам, изобщо не ми се яде. Обаче виж дюнери,бургери, филии с масло... не мога да им устоя.
Тази нощ ми беше кошмарна - за трети път ми се случва да имам киселини, но така не е било - връщаше ми се чак храната в устата и почти до повръщане стигнах. Не можах да спя никак- ни с две възглавници, ни седнала😖 талцид не помогна изобщо. Накрая в 4 сутринта се сетих, че някой беше писал, че му помага студено прясно мляко. Изпих половин чаша и след 10 мин се оправих, ама пусто,че не го направих по-рано. Сега едва гледам, а ме чака толкова работа 🙄

# 455
Kokondrela аз съм така всяка вечер, момента, в който усетя, че почват киселините, веднага пия студено прясно мляко, веднага ги "пресича" и нямам проблем с тях. Мкого ми помага и не оставам без поне 3 бутилки в хладилника.

# 456
Студеното прясно мляко действа безотказно за разлика от хапчетата - след като изгълтах половин опаковка Омепразол вече май не ми помагат, само мляко работи в момента.

# 457
Освен прясно мляко, за киселините помага и Активия. Бях много скептично настроена като ми казаха да пробвам, но друго освен тези две неща не помогна. Талцид си взех с такава надежда - точно 5 мин действие.

# 458
И аз по принцип не ям сладко, но от както съм бременна не спирам Joy въпреки това съм качила само 5кг. Казват, че ако ни се яде сладко повече, ще е момиче... При мен познават Simple Smile

За киселините при мен е ужасна работа. Нищо не помага вече. Преди с прясното мляко се оправях, вече не. Пия мляко, взимам хапче и после каквото и да хапна или пия и ефекта изчезва.

# 459
Аз нямам киселини ама през вечер повръщам нощем като стана да ида до тоалетната

# 460
  • Варна
Пристрастена съм към сладкото от малка и винаги съм го обичала под всякакви форми - шоколади, вафли, торти, кроасани.. мога само това да си ям и тук-там нещо солено. Grinning
Като забременях това желание за сладко се изпари и минах на кисело - убих се да ям лимони, купувахме по 2-3 мрежички от лидл на седмица. Викам си "Ей сега е момента да го спра веднъж завинаги!". Да ама не, последните 1-2 месеца любовта ми се възроди и пак се метнах. Гледам уж да избирам "здравословни" неща. Например "течен шоколад" от био лешникова паста и стевия вместо захар и разни подобни. Но не се получава винаги, понякога просто ти се бухат Вафли Ная за закуска. 

Иначе за киселините си взех Bioanacid и супер много ми помага. Буквално след 1 минута минават. Но явно е индивидуално, защото скоро мъжа ми получи киселини (за първи път в живота си Grinning) дадох му едно хапче и каза, че въобще не му е подействало.

Отделно да се оплача.. досега бях доста добре психически, не сме имали никакви драми, супер весело минаваше бременността. Обаче почва да наближава заветния термин (2 ноември), мамите от октомври взеха да раждат  отсега (естествено) и супер много се стресирах. Страх ме е и снощи даже се разплаках. ММ супер много ми помага и ме успокоява, обаче си мисля, че докато не мине няма да се успокоя. Направо почнах да мисля за секцио, само и само да знам точната дата. Наистина искам да си родя нормално, но това неведение ме напряга супер много. Онзи ден ходихме на кино вечерта и както пътувахме в колата само си мислих "Сега ни е хубаво, пътуваме до киното, а скоро ще е до болницата и ще е гадно". Ей такива тъпи мисли почнаха много да ме изтощават психически.

# 461
  • София
Аз съм късна октомврийка и също ме налягат такива глупави мисли чат-пат. Снощи например - едвам заспах, защото преди това бях на детски рожден ден и 4 мами ми разказаха за техните естествени раждания. 3 от тях повече от супер - без болка, без драма, без повече от 2 шева... и едно по-усложнено, измъчено и аз естествено за това се хванах, да се тревожа и да не мога да заспя до 2 часа.
Добре, че днеска вече съм на друг акъл Wink по-умна.
Никога няма да избера секцио от страх.

# 462
И на мен бианацид не ми помага.
Е, то аз съм с термин 20.11 дават го за началото на ноември по размери, ама и аз го мисля раждането, хем искам да е секцио. И през няколко дни обяснявам на мъжа ми ако вляза в болница с кого да се обади да дойде с парочистачката и да изчисти матрачето и количката и ала бала.
Сега се надявам да почнем детската стая, защото ще стане много по бързо от другата, а и аз ще съм по спокойна

# 463
  • Варна
3 от тях повече от супер - без болка, без драма, без повече от 2 шева... и едно по-усложнено, измъчено
Ох, това си е успокояващо... статистически повечето са били ОК! Blush  Heart

# 464
  • София
Ами да. Всъщност 4 безпроблеми при мен, не 3. Забравих едната мацка, защото се видяхме по-рано през деня. Тя роди първото си дете 4080гр, отивайки в болницата с 8см разкритие. Е да има два шева. Grinning 
 То ако има нещо гадно да се случва - може и при секцио да се случи. Там белите са по-редки, но много по-страшни.
Горе главата. Страхът е нормално нещо.
Мен лично ме ужасява мисълта за уриналния катетър при секциото. Не проумявам как някой може да ми набута тръбичка в уретрата. Блях.

Общи условия

Активация на акаунт