На море в България 2020 г.! - 8

• 56 171
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
PafPaf вашата снимка от Мирамар ли е?!

Не, в мирамара с храната се бяха изложили много, това вече не помня или е от парадайзризорт или от уейва.

# 376
Мнения от тази година за Сънрайз Блу Меджик в активен сезон има ли? Цената, която ми дават до края на годината ме устройва и се чудя дали да не резервирам. Политиката им относно анулациите също е адекватна, предвид ситуацията.

# 377
Имаше. Нямаха понижаване в качеството.  Доволни останахме, но ни омръзна там вече Sad

# 378
  • В.Търново
С този стар фотьойл и легла, ТВ с кинескоп не е мечтаната ми почивка, колкото и да е близко до плажа.
И аз още се чудя ол инклузив ли да е или семеен хотел.

# 379
С този стар фотьойл и легла, ТВ с кинескоп не е мечтаната ми почивка, колкото и да е близко до плажа.
За кой хотел става въпрос?

# 380
  • Русе

Като сме започнали със снимките Wink

# 381
Няма лошо да качвате снимки,ама споменете и хотелите де...

# 382

Като сме започнали със снимките Wink

Щом така е поднесено е а-ла карт ресторант към инклузива. Остава и да разберем от кой хотел е?

# 383
  • Русе
Грифид Вистамар, септември. Да, а ла карт беше, но и блок масата беше доста добра.

# 384
  • В.Търново
За кой хотел става въпрос?
Точно над моя пост имаше коментар за хотел Рила мисля , че беше в Приморско.Автора имаше точно 3 публикации и по начина, по който го беше написал ми намириса на реклама. И, ето, коментара е изтрит.
Коментара след моя също е изтрит, където подканват да се погледне, че цената за активен сезон за двойна стая от 50лв е добра. Да, но за тези стари стаи и 50лв са много.

# 385
Грифид Вистамар, септември. Да, а ла карт беше, но и блок масата беше доста добра.
Ето пък на мен това ми е леко ...смешно. Ще ида в неактивен сезон, щото цената е по-тънка, но ще държа масата ми да е гурме. Като толкова много ми се плюска - лъскави заведения в София бол (щото не се знае дали през септември няма да е с подходящи метеорологични условия за плаж).

# 386
Е август имаш ли гаранция за времето?!И аз не обичам да ходя в активен сезон ,не заради цената а заради гъчканицата.

# 387
Е август имаш ли гаранция за времето?!И аз не обичам да ходя в активен сезон ,не заради цената а заради гъчканицата.
Ами никога края на юли и началото на август не ми е било лошо времето.

# 388
  • Русе
Ето пък на мен това ми е леко ...смешно. Ще ида в неактивен сезон, щото цената е по-тънка, но ще държа масата ми да е гурме. Като толкова много ми се плюска - лъскави заведения в София бол (щото не се знае дали през септември няма да е с подходящи метеорологични условия за плаж).

Не знам с какво провокирах този коментар. По принцип обичам да почиваме в края на юни по ред причини. Тогава правим обикновено 5 нощувки някъде. После правим 1-2 морета петък-неделя, просто защото много обичаме. По-горе имаше снимки на храна и качих моите. Последното, заради което ходя на море, е да "плюскам". Даже както много пъти съм писала, не предпочитам ОИ и правя изключения.

# 389

Когато давам пари на хотел с 4 или 5 звезден ресторант, очаквам той да си отговаря на категоризацията, а не да ме хранят с кренвирши. Защото ако идеята е да се пека само на плажа, може да се отиде и само на плаж, без да се дават пари на хотела, а ако ще се ползват "лъскавите заведения" то отново въпрос за какво плащаме на хотела?
   И ако на Вас, ви е все едно, какво ще получите срещу парите си, то тогава няма проблем. Но аз имам очакване срещу парите си. Отивайки за хранителни продукти в магазина, ако си платите луканка от 40лева килото, а Ви дадат вместо нея кренвирши от 4 лева ще портестирате ли? или ще речете еееее кво пък толкова .....

Затова е и тази тема, за да се види, кои хотели наистина покриват категоризацията си и са честни към клиентите си. Защото изискванията за 5 звезден ресторант, са съвсем различни от 3 звезден такъв и когато в хотел с висока категоразация ти сервират на закуска миксапарат с разредени микссокчета вътре, то това е и директна измама на потребителя.

Общи условия

Активация на акаунт