Горди СЕПТЕМВРИЙСКИ мами посрещат бебчета засмяни!

• 18 103
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте мамчета,
И на мен като на другите още неродили са ми много интересни разказите за раждането и грижите около малките слънца така се чуствам по-подготвена да знам какво ме чака така че Ирини и всички мами когато имате време пишете за всичко което ви доде на ум. Благодаря ви че намирате време за форума още веднага щом се приберете от болницата направо сте върха   bouquet !
Ирини какво точно имаш предвид за напъните ако можеш дай някой съвет доколкото знам аз е важно да не напъваш от гърло а точно както по голяма нужда и да не испускаш въздуха а ако го испуснеш рязко пак поемаш и пак напъваш за да не се връща бебо назад.
Как се спраяте с кърменето? А някоя ползва ли бивасин – спрей за по-бързо възстановяване имате ли отзиви или ползвате ли нещо друго за вас и по-конкретно към Валентин във Весела как процедират с майките?
Разкажете също как обличате и завивате бебчетата, слагате ли ги в чувалчета, давате ли им вода след кърмене, с лъжичка или с биберон? Желая ви здрави и спокойни сладурковци!
Prysila, добре че всичко е завършило благополучно и дано това е най-лошото което ви се случва скоро да си приберете дъщеричката и да расте здрава и щастлива  Praynig !
Още много сладки и здрави слънца да попълват аблумчето и леко раждане на следващите мамчета  Praynig !

# 121
Привет настоящи и бъдещи майчета!

Честити бебчета Илияна на мама Петка, Рая на мама Дениз, Ника на мама Банди, Деян на мама Дас, дъщеричката на Катнадийн, Наталия на мама Присила! Да сте живи и здрави всички и да се гледате с много любов! Честит племенник Васил на Радости22!  Heart Eyes newsm51 smile3525

Добре дошли на Леси, Спарки, Алина, Ирини, Валентин, Дас и Присила! Благодаря на всички родили за вълнуващите и интересни разкази, а като влезна в албумчето с бебоците се чувствам като малко дете в магазин за бонбони - иска ми се да ги схрускам всичките! Присила, пожелавам на малката Наталия скорострелно да наддаде и да се прибира у дома при мама, тате и бате!

Веселка, честита ви годишнина, макар и на патерица!

Зия, още мъничко остана до срещата ви с бебка. Надявам се всички притеснения през бременността ти да са били напразни.

Денис, благодаря за новата темичка!   bouquet

Диман, ДВВ, Назе24 ваш ред е вече!

Яни, поздравления за хемоглобина! И мен в ЖК ме викат 2 седмици след последния преглед. Ще ходя на 13.09.

Деси, мажа си зърната на гърдите два пъти дневно с крема на Авент от средата на юли. А дали ще има ефект, ще разберем по-натам. Казо, аз нямам коластра и вероятно, както ти казваш, при теб е въпрос на физиология.

Вилитра, чакаме хубави новини и от теб!

# 122
Ei, zdraveite na vsi4ki!Imam edin vapros koito ne e po temata, no ako nqkoi znae molq da mi otgovori!!!Ako beb4o se rodi predi termina polaga6tite se 45 dni predi rajdaneto i 90 dni sled rajdaneto zapazvat li se?T.E. termina mi e na 04.10. ako rodq na 25.09,prekasvat li mi bolni4niq koito e 45 dni? I ot koq data mi davat sledva6tiq-90 dni, ot 04.10 ili ot 25.09?Blagodarq Vi!
didichka2004, ако родиш по-рано не ти се прекъсват 45те дни, а чак след тях започват следващите 90 - общо 135, които след 01.01.07 стават общо 315 дни. Ако имаш други въпроси задай ги тук   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=121426.380
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА Катнадийн и prysila!!!
prysila, дано скоро да си гушкате малката Наталия в къщи! Тук всички се бяхме притеснили за теб. Хубаво е, че всичко е свършило добре!

# 123
  • Стара Загора
Ирини добре дошла и страхотен сладур Heart Eyes Пу пу пу...страхотно бебче си имаш...заслужило си е чакането и треперенето. Сега се гледкайте и слушкайте Heart Eyes

# 124
  baloni Честито момиченце  на  Катнадиин !  baloni
Да е  жива  и здрава малката  принцеса и чакаме с  нетърпение  още новини, само хубави, за двечките
Wink

prysila, както си ядях пред компютъра и така се захласнах да  чета твоя разказ, че  не съм забелязала кога сока от  пресковата се е стекла по ръката ми и по дрехите  Wink
Много ме впечатли историята ти, радвам се най-вече, че е една история с чудесен край  Grinning
И аз ще се  моля за Наталка, да папка добре  и да наддава  бързо , за да  може скоро да си се  гушкате  в  къщи  Hug

Ави, ти мине не  мине се  поизгубиш нейде, пиши повечко за  вас, как сте с  бебко, расте  ли коремката  Grinning Свърши ли с  покупките и приготовленията Wink Таткото как я  кара, притеснява ли се, че  момента наближава Simple Smile Нашия татко направо губи килограми чак  Laughing

# 125
  • гр.Русе
Здравейте,мили момичета!  Hug
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ДАС,КАТНАДИЙН,ПРИСИЛА!!! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!
[/b]   bouquet   bouquet   bouquet
Добре дошли на Спарки,Ирини,Валентин,Присила! Много,много ви се радвам,мили майчета и ви благодаря, че ни правите съпричастни с най-вълнуващият момент от живота ви-раждането на малките слънчица! А те са невероятни,красиви,толкова нежни,ох не мога да намеря подходящи думи. Моля ви,мили майчета слагайте снимки в албумчето и разказвайте по нещо за грижите около бебчетата,ние все още неродилите попиваме всичко,което прочетем.
Присила,мила стискам палци малката Наталия да наддаде бързо и да си я приберете вкъщи да й се радвате. 
Целувки на всички!!!  Heart Eyes

# 126
ЧЕСТИТО НА ДАС И КОТНАДИЙН. ДА СА ВИ ЗДРАВИЧКИ И МНОГО ПОСЛУШНИ БЕБЕНЦАТА. БЪРЗО ВЪСТАНОВЯВАНЕ!!! newsm51 smile3525 newsm06 newsm05
Алина, Спарки, Ирини, Валентин ДОБРЕ ДОШЛИ ОТНОВО ПРИ НАС. baloni Разказите ви ме просълзиха. Браво на вас. Справили сте се чудесно. Дано и ние всички останали да сме като вас. ДАНО... dancing Ирини много ти е сладко мечето, да ти е живо и здраво още веднъж ти пожелавам. Ние с бебка сме добре. Ако знаете само колко много ми тежи на последък. Незнам защо така, но от няколко дена чак място не си намирам. Но трябва да чакаме лекарката да се върне от отпуск. Ако все пак нещо стане, тя ще се обади на неин колега. Усещам понякога леки болки ниско долу или пък стягане на корема, но все още болезнени контракции не сам имала. И мен по някога като Ивелина ме обзема страх, че няма да различа болезнените контракции. Незнам защо така...
prisyla един малък кошмар е било твоето преживяване но се радвам че всичко е минало успешно и за теб и за бебето. Сега ще си я вземете и ще забравиш това преживяване. Наистина лично мен ме изплаши разказа ти. Успех и се възстановявай бързо. Пиши ни пак като си вземете слънчицето Наталийка в къщи. newsm06 newsm07
Ирини видя ли колко добре се е справила Денис с пускането на нова темичка?    Party Time
Приятен ден на всички!!! Grinning Grinning Grinning

# 127
  • Sofia
Честити наследници на Дас, Катнадийн и Присила - много щастливи и безоблачни дни ви желая с вашите бебчета  bouquet

Аз сутринта кацнах в Шейново с мъжа и багажа, повисях около 3 часа, понеже много рано се явих и накрая ме върнаха. Засега за 12 септ, но ще ме приемат на 11 в понеделник. Много ми се смя акушерката, защото настоявах да ме вземат ВЕДНАГА...А мъжа ми така се беше панирал, първо се наби в едно колче с колата, после щеше да си счупи краката по стълбите (буквално) и накрая обикаляше около мен и се потеше...А аз бях самото спокойствие...Та в понеделник пак очаквам повторение Mr. Green
Сега обаче леко се притеснявам, много ме боли кръста и ниско долу, добре че поне контракции нямам...Снощи едва се премествах, а сега през уикенда мисля основно да гледам филими в хоризонтално положение и да си чета да не вземе да тръгне бебето...Няма пръста си да мръдна за нещо Mr. Green

Гледах албумчето с бебетата - толкова сладки мъничета, вече нямам търпение да гушна и аз едно малко телце  Heart Eyes Да са ви живи и здрави бебоците   bouquet

Последна редакция: пт, 08 сеп 2006, 18:21 от Vesito

# 128
Момичета с  огроооооомно  удоволствие идвам да  ви съобщя , че преди малко се е  родила още една  принцеса септемврийка !!!!

Казва се Емма , на мама  jeana-dark  Mr. Green
Също бебе с характер , което  отдавна  чакахме , преноси се 3 дни и накрая я  извадиха със секцио, тъй като нямаше  изгледи да си  излезе сама ! Искам да  ви кажа , че  Емма е  нашата рекордьорка , родила се е 3900 гр, 51 сантиметра  Grinning Мама е  добре сега си почива!

baloni Честито  на мама  jeana-dark!!! baloni
Да е здравичка , красива , весела , щастлива малката  голяма,  дунда Емма 

Tada

# 129
Здравейте!
Днес бях на преглед,нямам изгледи за раждане поне за седмица напред...Околоплодни води малко намалели,но плацентат е дожре,бебето също.Забравих да попитам д-ра как стои въпроса със секса..Дали помага и най-вече дали вреди...май няма вече на какво да вреди.Вие как сте в тази област Embarassed??

# 130
ЧЕСТИТО ЖАНА-ДАРК! ЧЕСТИТО КЕТНАДИЙН!
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА!
ПРИСИЛА СТИСКАМЕ ПАЛЦИ НА МАЛКАТА НАТАЛИЙКА СКОРО ДА СЕ ГУШКА С ВАС В КЪЩИ!

bouquet  bouquet  bouquet

# 131
Честито на мама Присила за малката Наталия и на мама Жана-Дарк за малката Емма. Желая ви само щастие на всички.

Присила Съжалявам за това което ти се е случило но се радвам че всичко е минало благополучно.Обещавам да се моля за нея да стане голяма и силна и скоро да си я приберете в къщи. Praynig Hug Praynig Hug Praynig

# 132
Честита принцеса на Жана Дарк! Такова голямо бебенце - да е живо и здраво и много да радва всички вкъщи!  smile3504

Зия, не се губя - благодаря за вниманието. Тук съм. Чета редовно. Майка ми отбеляза, че ми е голям коремът - значи растем. Пазарила съм се с Бебко за 3кг, татко му казва - 3,250 кг. Да видим кой е прав. Ние сме добре, явно ни е хубаво вътре, а и аз не бързам. Отдавна свърших с покупките и приготовленията. Остана ми само креватчето - кошара, защото не мога да намеря това, което отдавна съм си харесала. До няколко дни ще разреша и този проблем  Laughing

А таткото ми е болната тема. Много ми е мъчно за него.  Толкова е далече! newsm45 Заради това нямам време да се притеснявам и да мисля за самото раждане.  Всяка вечер говорим с часове, но не е същото като да сме заедно. Той е доста по-нетърпелив от мен - иска му се вече Бебко да излиза на бял свят, но аз се чувствам добре и за никъде не бързам. А като си помисля само колко месеца ще минат преди да се видим отново newsm45 newsm45

# 133
Исках лично да се похваля, затова малко късничко, за което ме извинете Stop
На 02.09. вечерта родих Яна - 3.400 кг, 51 см. В началото имахме малко проблеми, но за сега всичко е наред, само дето не можем да се организираме с храненето, но се надявам скоро да успея да се оправя.
Честито и на другите обебили се мамчета.
Няма да имам време често да пиша, но ще се старая да следя какво става. Успех на всички!

# 134
Честита голяма госпожица на Жана-дарк!Честита Яна на hot chocolate!Да са ви живи и здрави момиченцата.Много положителни емоции свързани с отглеждането им.

Общи условия

Активация на акаунт