Горди СЕПТЕМВРИЙСКИ мами посрещат бебчета засмяни!

• 18 104
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
  • гр.Русе
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА ЕММА НА МАМА JEANA-DARK И ЯНА НА МАМА HOT CHOCOLATE!!!
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ПРИНЦЕСИ, ДА ПАПКАТ, ДА СЛУШКАТ И ДА НОСЯТ ЩАСТИЕ НА МАМА И ТАТИ!!!
  bouquet   bouquet   bouquet    bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 136
EX, колко е хубаво да се зовърне човек тук!!!
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА ЖАНА ДАРК. ЧЕСТИТ БЕБШОР НА КАТНАДИЙН! ШОКОЛАДЧЕ И ТУК ТЕ ПОЗДРАВЯВАМ ЗА БОРБЕНАТА ЯНА!!!НЕКА БЪДАТ МНОГО ЗДРАВИ, КРАСИВИ, УМНИ И ПРЕУСПЯВАЩИ. ДА СЕ ОБИЧАТЕ И РАДВАТЕ ЦЯЛ ЖИВОТ - КАКТО СЕГА!!!  Heart Eyes  bouquet

Присила, толкова си мислех! Страшно се радвам, че Господ е бил с теб в този ден - както и всички ние!Сигурна съм, че борбената Наталия ще навакса много много бързо и скоро ще ни с епохвалиш с топли снимки на бонбона! Зия, кога е твоят Голям ден за среща със синеокат акукла?
А СЕГА ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ТОКУ ЩО Лулова е родила секцио своят малък и чаровен мъж Хари - 2950, 49 см. Да са живи и здрави и двамата!

Днес ще ви разкажа за моите впечатления и опит в областта на кърменето.
 to be continued

# 137
ЧЕСТИТО НА МАМИТЕ ЖАНА ДАРК, КАТНАДИЙН, ПРИСИЛА, HOT CHOCOLATE!!![/color]  smile3501 newsm51 ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА ВИ ДОНЕСАТ МНОГО ЩАСТИЕ И РАДОСТИ!!!
Ирини, Валентин, супер разказчета, направо ме разчувствахте Grinning чакаме и още впечатления, практически съвети и всичко друго покрай бебоците! Ирини, страхотно е малкото голямо мече!!

Моят термин е днес, но след вчерашния преглед се оказа, че няма признаци да раждам в близките дни ooooh! Иначе се чувствам префектно, след малко излизаме малко по живот с таткото Simple Smile
Усмивки за всички

# 138
 newsm18ЧЕСТИТО НА ЛУЛОВА, ЖАНА-ДАРК И HOT CHOCOLATE newsm18  261uu
 Да са ви живи и здрави бебенцата и да ги нацелувате...  bouquet Много щастие и любов с малките слънчица  bouquet

# 139
  • Sofia
Честито на Лулова, Жана- Дарк и на Шоколодчето   bouquet Мили мами само щастие и здраве на вашите бебчета, както и на вас   bouquet

Ей колко е готино, когато и да вляза в темичката все добри новини  Heart Eyes Личи си, че септември преполови  bouquet

# 140
Ще обобщя, че преди да родя имах съвсем друга представа за това какво е напън и какв од аправиш с него, както и за упойката и ако някоя от вас желае мога да разкажа по-подробно. Същото важи и за гърдите и кърменето.

Аз бих ти била много благодарна, ако намериш време да разкажеш, най- вече за напъването, но и за всичко друго- епидурал, кърмене и т.н. Сигурна съм, че ще е много полезно за малкото мами , които като мен все още очакват настъпването на голямото  събитие.  Praynig

Честито още веднъж на теб и всички мами от отбора, които вече посрещнаха и се радват на своите малки съкровища!   bouquet   bouquet   bouquet

# 141
Радости, за съжаление нямам идея колко е обиколката на главичката на Тино, ама хич не ми изглежда голяма  Grinning . Моите показания за секцио бяха 1во главата. Когато диаметъра мине 9,5 см вече се смята че може да има риск за бебето или за майката. имах и генекологични показания. Дано съм ти помогмнала.

Честито на всички нови мамчета  Party
Ирини, страхотен сладур е мъника Спас  Grinning

Целувки

# 142
  bouquet Честито на всички нови мами .Вярвам,че гушат най-прекрастните бебоци на света  smile3541

# 143
ЧЕСТИТО НА hot chocolate, jeana-dark и Лулова !!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ЕММА, ЯНА И ХАРИ!!!
При нас нищо ново. С таткото тръпнем в очакване, но аз нямам чувството, че ще е скоро моментът.
Аз ходя на ЖК всяка седмица във вторник от както съм в 9ия, така че тези които ги преглеждат на 2 седмици, да знаете, че може и по-често  Laughing

Последна редакция: пт, 08 сеп 2006, 21:34 от tonitta

# 144
Честито на обебелите се Мами !!!

на белия свят Наталия на Пресила, Емма на hot chocolate, Яна на jeana-dark , Хари на Лулова и принцеската на catnadeen.
Да бъдат живи и здрави, умни, талантливи и много да ви радват.

Ирини, и аз бих искала да споделиш впечатленията си от епидуралната упойка и първите кърмения.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2006, 21:47 от Каролина

# 145
Честито на catnadeen, Присила, hot chocolate, jeana-dark и Лулова!!!
Нека пораснат големи и послушни малчовците!

# 146
Честито на всички нови майчета, да са ви живи и здравички малките бебчовци!
Ох, нямам търпение да си сложа и аз снимка при малките пашкулчета  Heart Eyes

Lessyy, за какъв риск говориш? Във вторник на нашето бебе главата му беше 93 мм, а теглото около 3 кг вече. Термина ми е 11.09, лекаря ми настоява да раждам, заради нашата РХ-несъвместимост, аз не искам, защото пък може и да е РХ- като мен и искам да го оставя да тръгне само. Искам поне седмица да чакам още. В голяма чуденка съм какво да правя. Тресе ме депресия и нерв голям, изкарвам си го на всички в къщи и на останалите дето звънят постоянно да ме питат кога ще раждам #2gunfire Ми то ми е достатъчно нервно, тия хора какво си мислят #Cussing out
Не знам какво да правя, по принцип цикъла ми е дълъг и това вероятно е грешно определен термин Sick
Ирини, изследваха ли на Спас кръвна група и резус фактор?

# 147
Присила, Хот шоколад, Лулова. Катнадин, И Жана Дарк  Голямо честито!
Присила  бебка е с късмет Grinning и ще е здрава и с Хубав живот Hug мисли само хубаво  bouquet

Ави мила колко е хубаво че си липсвате с таткотои той е с частица в теб макар и 3 килограмова Laughing Като се видите какво щастие ви чака. за спане на б Laughingебко виж магазин Пиеро на симеоновско шосе и съм сигурна че ще си харесаш нещо.

При мен ами .....снимки с големия тумбак , чакане, разходки и увереност че вс ще е наред Praynig
Пробвах ел помпата на на нук днес - ами дърпа си но нищо още не излиза Laughing.Дано не сбърках Thinking

Лесси ще те търся пак но се чудя кога ли си по свободна?

Успех на мамите в очакване Peace

Афродита та това са неповторими мигове Изживей ги без да те тревожат външни провокации. Слушай вътрешния си глас и разбира се тоновете на Беб.

# 148
ЧЕСТИТО И НА ВАС ШОКОЛАДЧЕ И ЛУЛОВА!!! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 149
Главичката на моя бебок пък е 97мм и отговаря на термин 18.09,а моя е 19 или 20,септ някъде.Мисля че е в норма,а и д-ра нищо не каза.Каза че понякога стигали до 112 мм..

Общи условия

Активация на акаунт