Горди СЕПТЕМВРИЙСКИ мами посрещат бебчета засмяни!

• 18 126
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Честити нови септемврийчета   bouquet ,
Ние сме добре, чакам с нетърпение сряда да видим как вървят нещата и да ми оформи документите за родилното защото лекаря ми беше в отпуск и от 1 месец не съм ходила а през цялата бременност ме следеше на 2-3 седмици.
Страхотни разкази и много полезна информация благодаря на всички мами  Hug .
Искам да ви попитам и как се грижите за себе си никой досега не разказва правите ли някакви обливки със смрадлика или лайка ползавте ли бивацин или някаква антисептична пудра за успокояване и заздравяване на кожата и шевовете?
Целувки на малките слънца  Heart Eyes и леко раждане на следващите  Praynig

# 211
Steffi, Ави и Пепта, да са ви живи и здрави Мария, Александър и Красимир!!!
Не дъжд от бебета, а порой ...
dvv и Aetera, утре силно ще стискаме палци!!!  Hug

# 212
  • Sofia
Честито и от мен на мама АВИ и Пепта за Александър и Красимир  bigdance2

И стискам палци на чакащите ДВВ и Аетера - и аз ще съм с вас, даже ще съм в същата чакаща позиция само, че в Шейново. Утре влизам в 9.00ч. Не ме е страх, може би защото знам какво да очаквам. По- скоро има едно нетърпение вече да видя бебчо  Heart Eyes

# 213
Честито скъпи мамчета Ави, Стефи и Пепта! Да са ви живи и здрави мъничетата, да ви радват безкрай!
Бебе Яна папка, основно спинка и май не е много ревлива. Вкъщи сме 3-ти ден и още не сме много ориентирани с режима и всички други неща покрай грижите за бебето, но то е добричко и засега се справям без особени трудности. Храним се на поискване. Моят опит с кърменето е подобен на този на Ирини.

# 214
ЧЕСТИТО НА МАМИТЕ СТЕФИ, АВИ, ПЕПТА!!!

Стискам палци на ДВВ, Аетера, Весито!
Ирини, страхотно увлекателно инфо!

Ние все още сме си 2в1, чакам включване от бебо, ама нещо не му се иска да излиза.
Целувки на всички

# 215
Браво! Браво! Браво!
  bouquet  baloni  Tada  baloni   bouquet
Още много страхотни новини! Да са живи и здрави и новодошлите бебчета! Много сили и приятни емоции на мамите им!

Относно водата след раждането не искам да казвам, че е гаранция това, което акушерката казва! Може да сте прави, че ако ти се пие, най-добре е да си пиеш! Но и аз мисля да се заредя с лимони /може и грейпфрути/, защото киселото утолява жаждата, а лимонът е и доста витаминозен! За мамите със секцио - не знам дали някой ще може да ви спре да пиете вода, защото вие предварително ще сте обезводнени заради операцията!

И леко раждане на следващите мами!

Последна редакция: нд, 10 сеп 2006, 18:46 от Assita

# 216
Vesito   и за тебе стискаме палци и ще чакаме новини ,че си гушнала най-прекрасното бебче  Peace
Assita това пиене на вода се оказа сякаш много важно,а то е много несъществено на фона на това което ти се случва повярвай ми!Мамите със секцио въобще не са обезводнени,защото преди самата операция се вливат няколко банки водно-солеви разтвори,а после няколко часа ти вливат глюкоза и пак някакви разтвори от които нито си жаден ,ни гладен,а после е страшно важно както е казала и Ирини да се пие сок от ябълка и ако може да е прясно изцеден още по-добре,защото перфектно разработва червата,което е от огромно значение и в двата случая явно  Peace
hot chocolate добро ти е детенцето  Laughing
Yany това с пералнята ми се беше случило и на мен 1 седмица преди бебо да се роди,та не си бях вдигнала телефона и мъжа ми и 1 приятелка бяха по спешност долетяли до вкъщи.
С нетърпение очаквам утрешния ден с новите попълнения в отбора  Hug

# 217
Искам да ви попитам и как се грижите за себе си никой досега не разказва правите ли някакви обливки със смрадлика или лайка ползавте ли бивацин или някаква антисептична пудра за успокояване и заздравяване на кожата и шевовете?

Вики, единственото, което правех в болницата е по 3 промивки на ден със смрадлика. Отварата се вари по следния начин: половин пакет от билката ври 5 минути в литър вода. После се оставя да преседи 30тина минути и се прецежда. /сега все забравям да кажа н алюбимия д ам икупи от билката... / Аз си носех и Бивацин, но док ми каза, че не препоръчва /но и не забранява/ и аз така и не го ползвах.
Най-важно е добрата хигиена. препоръчвам т ида си носиш САМО лигнин - всички видове превръзки запарват и се получава мн неприятен сърбеж и парене в областта на шевовете.
Весито, с теб съм утре!!! Позитивната ти нагласа само ще направи срещата по-романтична. Чакаме новини!  Hug
Яни, много ти е послушно дребосъчето. Виж как си чака реда златцето и трупа сладки мръвчици за целуване  Simple Smile

# 218
  • Sofia
Благодаря ви момичета  Heart Eyes Веднага ще ви уведомя за новото септемврийско попълнение Sunglasses

# 219
Vesito, Стискаме палци всичко утре да мине като по ноти! Чакаме добри новини и ти желаем бързо възстановяване!

# 220
Колко много бебенца!!!Да са честити на щастливите им мамчета!
И ние сме още 2 в 1 ,вече нямам търпение да се видим с бебка.Коремът ми е много голям вече ,но не иска да слиза надолу,нито ми е паднала тапата ,а за контракции да не говорим.Имам чувството,че няма да родя скоро ,а вече влязох в 39 г.с.

# 221
 newsm18 baloni baloniЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВООБЕБИЛИ  newsm30 СЕ МАМИ И ОТ МЕН!!!
ДА СА МНОГО ЩАСТЛИВИ, ЗДРАВИ И ОБИЧАНИ КАКТО БЕБЧЕТАТА ТАКА И ЦЕЛИТЕ ИМ СЕМЕЙСТВА!!!

newsm18  bigdance2 Tada

А на всички които са още 2 в 1, желая успех!!!

# 222
  • Ямбол
Мили момичета, майки и бъдещи такива.
Влизам сега за последно "мома"  Mr. Green за да ви кажа довиждане за сега.
Аз ще се завърна вече МАММА  Hug
Много целувки и прегръдки на всички мъничета да са ви живи и здрави. А на всички който им предстои това което и на мен утре - много, много смелост момичета, и дано всичко мине като по мед и масло.
До скоро !   bouquet

# 223
Мили момичета, майки и бъдещи такива.
Влизам сега за последно "мома"  Mr. Green за да ви кажа довиждане за сега.
Аз ще се завърна вече МАММА  Hug
Много целувки и прегръдки на всички мъничета да са ви живи и здрави. А на всички който им предстои това което и на мен утре - много, много смелост момичета, и дано всичко мине като по мед и масло.
До скоро !   bouquet

Grinning

У С  П  Е Х newsm51 newsm30
 Grinning

Ави. Ивакрасива Спекта, Пепта, Честито майчинство и бебочета - да ви радат и даряват с любов и оптимизъм за красив живот!  Бързо възстановяване!

Чакме разказите с нетърпение Heart Eyes
Може би до края на седмицата и аз ще се включа в разказите защото бебо е готов но към сряда съм на тонове и тогава ще знам повече.

АВИ МНОГО НИ ИЗНЕНАДА - ГОЛЯМ ГЕРОЙ СИ Heart Eyes

Каролина при теб как е Беб?Готов ли е?

Ирини , преместих някои неща и помпата за втората чанта Grinning благодаря ти за напътствията!Спаско се укроти и мисли за съня на мама-да го поздравиш от Майка зайка Laughing
Лесси ти се отдаде изцяло на Беб-най гледаното бебе ще е  bouquet

Аз съмнобулствам но компания няма Sad, обаче до 10 дена какви купони ще има когато няма да сме 2 в едно а ще сиии папкаме и говориме и пееме, а през деня може пък и да поспиваме.

Ей момичета ама  завивките, обиколниците и балдахина на беб са СЪС СВЕТЕЩИ ЛУНИЧКИ, КАТО СЕ ИЗГАСИ и след извесно време бавно загасват - какви неща са измислии!!!! Много се впечатлих! Flutter
да ви кажа и за гащичките на бамболино мио  - ксиви са и може а се ползват за по-сигурно и върху памперса, но това с опита се разбира вероятно.
Ами стига с бухалските ми изпълнения и до утре с началото на една щаслива седмица за нас съз здрави бебчета и мами и радости големи Hug

Последна редакция: пн, 11 сеп 2006, 03:46 от алфира

# 224
Честито на най-новите Мами ivakrasiva, Steffi, Ави и pepta
Да растат живи, здрави и много щастливи Борис, Мария, Александър и Красимир.
Бързо възстановяване ви желая.

Успех на момичетата в очакване Аетера, dvv и Vesito. Пожелавам ви всичко да мине бързо, лесно и безпроблемно и ви чакаме с радостни новини.

Общи условия

Активация на акаунт