Щастливи ли сте? Ама честно.

• 31 809
  • 564
  •   1
Отговори
# 390
Недей да мислиш кой какъв е преди да ги опознаеш.

# 391
Скрег, 2 пъти съм “развеждала” мъже и те уверявам, че никой не скача веднага да се развежда, както и аз не бих гледала длбре на някой, който с лекота веднага ще хукне да се разведе. Ми след година може и по друга фуста така да лудне?

# 392
Скрег, 2 пъти съм “развеждала” мъже и те уверявам, че никой не скача веднага да се развежда, както и аз не бих гледала длбре на някой, който с лекота веднага ще хукне да се разведе. Ми след година може и по друга фуста така да лудне?

Не знам за другите, само за себе си мога да говоря и те уверявам, че усетя ли че някой е моя човек и съм сигурна в това хич няма да го мисля. Много ясно че няма да се развеждам за всеки срещнат и още по-малко с лекота.
Аз вътре в себе си съм разведена - останалото са формалности. Който не вярва да си търси друга, на която вярва.

Недей да мислиш кой какъв е преди да ги опознаеш.

опознавам всеки който ми даде причина да го опознавам. От къв зор ще опознавам целия свет

# 393
Това ясно.
Ама след като вътрешно в себе си си разведена, значи ставаш идеално за секс-бъди, защо да подхожда сериозно изначално?

# 394
Това ясно.
Ама след като вътрешно в себе си си разведена, значи ставаш идеално за секс-бъди, защо да подхожда сериозно изначално?

това ти казвах многократно - който ме възприема като секс играчка да си търси други. Аз ще си търся това което на мен ми трябва и така. Ако не го намеря си продължавам по старому. Ама да се разведа с надежда да намеря нещо, което дори не знам дали съществува - no way Wink

# 395
Това ясно.

това ти казвах многократно - който ме възприема като секс играчка да си търси други. Аз ще си търся това което на мен ми трябва и така. Ако не го намеря си продължавам по старому. Ама да се разведа с надежда да намеря нещо, което дори не знам дали съществува - no way Wink
А какъв е смисъла да живееш в брак където все едно си разведена и търсиш друг/и ?

Ангелче, това " два пъти съм развеждала мъже" не зная като какво го лансираш?!

# 396
Отврат звучи, да.

# 397
Не, не съм...
Създавам си моменти на радост.Опитвам се всякак да създам свой собствен мир, но..
За мен щастието е да съм в хармония със себе си и заобикалящия ме свят ..и да се събуждам с очакване за следващия ден, защото е очакване за нещо,което ме кара да вървя напред и носи ентусиазъм в мен..Но сега е рутина .

# 398
Скрит текст:
Това ясно.

А какъв е смисъла да живееш в брак където все едно си разведена и търсиш друг/и ?

смисълът е да си помагаме, да си облекчваме взаимно живота и да не съм сама с всичко. Отделно за децата е по-добре да имат нормално семейство.

# 399
Юми, не търси грозно, щото не е имало. За това и в кавички съм го сложила.
А също съм се развеждала 2 пъти.
И за това твърдя, че нито е лесно, нито говори добре за това, някой да го прави с лекота.

# 400
Юми, не търси грозно, щото не е имало. За това и в кавички съм го сложила.
А също съм се развеждала 2 пъти.
И за това твърдя, че нито е лесно, нито говори добре за това, някой да го прави с лекота.

Ако визираш мен недоумявам къде видя лекота. Никога не съм се развеждала - 17 години с един и същ. Даже не съм му изневерявала.
А ти си го правила 2 пъти.
Та ... кой викаш се развежда с лекота... ?

# 401
Всеки има право да е щастлив, какво лошо има да си се развел два пъти? Никой на никого не е длъжен ..

# 402
Скрег, ти каза, че на секундата се развеждаш, ако се появи по-подходящ.
Аз по други причини съм го правила и беше доста тежко и мъчително и двата пъти.
Но понеже е в темата за щастието, ако не го  бях направила, нямаше да съм така щастлива сега.

# 403
  • Другата България
Хайде ако е възможно да си броите разводите и да си споделяте семейните проблеми в подходящия раздел.
Как може едни и същи хора да са в състояние да скапят всяка тема заради егото си, не мога да разбера.

# 404
Скрит текст:
Това ясно.

смисълът е да си помагаме, да си облекчваме взаимно живота и да не съм сама с всичко. Отделно за децата е по-добре да имат нормално семейство.
Не знам.
Описаното е всичко друго, но не и  нормално  семейство, в което  родителите и децата да са щастливи.

Общи условия

Активация на акаунт