Японски чай "Инхуа"

• 110 343
  • 570
  •   1
Отговори
# 495
Аз втори ден пия чая и го съчетавам с диетата "Японско чудо". вече съм -1,5 кг, но се чувствам като маносана. Crazy

# 496
Днес си оглеждах бедрата и "Ооо, чудо" #Crazy....Е, не Златно чудо Twisted Evil
Преди 2 седмици горе бедрата ми си бяха доста портокалови, с вдлъбнатини, а сега гледам, че са позачезнали. Имам целулит, но не така портокалов...

Аз ли откачам или и има и други с подобни наблюдения? Rolling Eyes  bouquet

# 497
Днес си оглеждах бедрата и "Ооо, чудо" #Crazy....Е, не Златно чудо Twisted Evil
Преди 2 седмици горе бедрата ми си бяха доста портокалови, с вдлъбнатини, а сега гледам, че са позачезнали. Имам целулит, но не така портокалов...

Аз ли откачам или и има и други с подобни наблюдения? Rolling Eyes  bouquet

Не откачаш..., явно имаш резултати...
Браво!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 498
аз съм на трета опаковка и не съм почивала,
а трябва ли newsm78

# 499
хора много ли е гаден този чай на вкус,никой не ще да ми каже Cry

# 500

не е гаден бе душа,става,пробвай го Wink

# 501
Не... Hug На мен отначало ми миришеше на гадно, но сега изобщо не го забелязвам...Аз го пия с лъжица мед...И става сладинко  Embarassed Peace

# 502
Не... Hug На мен отначало ми миришеше на гадно, но сега изобщо не го забелязвам...Аз го пия с лъжица мед...И става сладинко  Embarassed Peace

в началото и аз го пиех с мед,ма после установих,че може и без Mr. Green

# 503
А забравила съм да спомена, че и аз почнах да пия.
Почнах го с цел разхлабване щото тук четох, че доста разхлабвал.
Пия го вече 4ти ден... Някакво по-сериозно разхлабване не съм забелязала. Пак не мога да ходя до wc. Но аз го пия 1 път на ден... може би ще трябва да го пия поне 2 пъти ?  Как мислите ?  newsm78
Иначе и на мен много гадно ми мирише и за това направо запушвам носа и го глътвам наведнъж. Пия го без мед и предполагам, че без мед е по удачно да се пие....  Wink
Иначе забелязвам, че като го изпия и ми става тежко на корема, все едно съм изяла и една торба храна Wink

# 504
А забравила съм да спомена, че и аз почнах да пия.
Почнах го с цел разхлабване щото тук четох, че доста разхлабвал.
Пия го вече 4ти ден... Някакво по-сериозно разхлабване не съм забелязала. Пак не мога да ходя до wc. Но аз го пия 1 път на ден... може би ще трябва да го пия поне 2 пъти ?  Как мислите ?  newsm78
Иначе и на мен много гадно ми мирише и за това направо запушвам носа и го глътвам наведнъж. Пия го без мед и предполагам, че без мед е по удачно да се пие....  Wink
Иначе забелязвам, че като го изпия и ми става тежко на корема, все едно съм изяла и една торба храна Wink

Овеличи ги на 2 на ден...Ако имаш жъзможност и на 3...Тоалетната ще те зазове бързо  Joy

# 505
Добре. Слушам и изпълнявам  Flutter
Дано помогне  Praynig

# 506
  • София
Момичета, днес в аптеката един младеж-фармацевт ми обясни, че тоя чай бил много популярен в Япония- там го пиели постоянно, защото ядяли много пържени и задушени в мазнина храни и той облекчавал работата на стомаха по разграждане на мазнините и прочиствал организма от токсините. Пиел се постоянно без проблем, но някакви чудеса с отслабване не можели да се очакват- по скоро спомага обмяната на веществата и регулира теглото въпреки яденето- т.е. не дебелееш, въпреки че ядеш. Но ако ограничиш храната и спортуваш едновременно с приема му- ефекта бил много голям.

# 507

звучи доста добре,дано да е истина  Hands Clap 

# 508
някой който го пие от доста време да сподели колко е свалил ?

# 509
Добре. Слушам и изпълнявам  Flutter
Дано помогне  Praynig
Два дни по - късно имаш ли резултат   bouquet

Аз нямам резултати в кг. Но си ям дюнери и т.н. и не дебелея(повече от в момента)...намалих сладкото...чая ми затъпява глада за сладко...А по принип през 2 дни си хапвах шоколад, всеки ден вафличка и ала бала...сега....доста по - рядко...Както споменах целулита ми сякаш понамалява...икожата ми си я харесвам повече...
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт