За тези, които четат любовни романи № 37

• 61 696
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Аз не знам какво означава ЛГБТ,МЖМ, ЖЖМ, но си държа на исторически любовни романи и задължително да има шотланци Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 271
МЖМ - двама мъже и една жена, ЖЖМ - две жени и един мъж, ЛГБТ - нямам никаква идея. Написах го в google и излезе - лесбийки, гей, бисексуални и трансджендър хора

# 272
Аз не знам какво означава ЛГБТ,МЖМ, ЖЖМ, но си държа на исторически любовни романи и задължително да има шотланци Stuck Out Tongue Closed Eyes

Това ме разсмя искрено Grinning в историческите наистина, грешка няма Simple Smile)) и споделям за шотландците!

# 273
  • София
Честно да ви кажа започнах да търся т.нар. наивни книги с нормални отношения мъж-жена.Хитовите романи от известно време са все с някакви свободни отношения и всеки спи с когото му падне. Ясно ми е, че светът е такъв и трябва да сме модерни, но ми се иска поне вечер преди лягане да потъна в свят на романтика, хармония, галантност, кавалерско отношение и нежност. Явно остарявам.

"В случай на чудо" го докарах почти до финала, остана ми съвсем малко и нямам настроение да довърша книгата. Започнах "Греховни облози".

# 274
  • Бургас
Благодаря, че споделихте, хареса ми книгата, въпреки, че не си падам по садо-мазо неща. Доооста добре е написана.
KeepSmiling, а случва ли се нещо между Итън и Лейла?

# 275
Наивните книги бяха Арлекинчетата, май ще се връщаме към тях.

# 276
  • Разпиляна във въображението
Мислех снощи да похваля това, но забравих – https://www.goodreads.com/book/show/50489991-sicko
Стигнала съм до 30% и няма и ред, който да не ми е харесал. Но наистина е дарк, да предупредя.

И аз на клона. Прочетох я.
Скрит текст:
Обаче Джеймс го надуших доста рано

# 277
  • София
Аз първо реших, че е той, но името ме обърка.

Прочетох я, хареса ми, но не съм в София, не си взех лаптопа и пиша от тел - много ми е неудобно и бавно от него. Може ли някой да преразкаже края?

# 278

Това не е така! Има толкова съвременни с нормални отношения мъж-жена без добавки.. Сюзън Елизабет Филипс, Саманта Йънг, Катрин Байби, Рейчъл Гибсън, и много много други.. но последните, които ги чакали да излязат на български и в Ел. Вариант наистина започват да ме притесняват. Слава богу, до момента попадам все на просто по-развихрени секс сцени и не съм попадала на ммж жжм и Гпгдтдф уатевър, но си личи, че стойностите доста се изместват..

# 279
  • Плевен / София
Честно да ви кажа започнах да търся т.нар. наивни книги с нормални отношения мъж-жена.Хитовите романи от известно време са все с някакви свободни отношения и всеки спи с когото му падне. Ясно ми е, че светът е такъв и трябва да сме модерни, но ми се иска поне вечер преди лягане да потъна в свят на романтика, хармония, галантност, кавалерско отношение и нежност. Явно остарявам.

"В случай на чудо" го докарах почти до финала, остана ми съвсем малко и нямам настроение да довърша книгата. Започнах "Греховни облози".
+1 
И едно допълнение...
От много време не съм се разочаровала така от книга, както от " В случай на чудо "😪

# 280
  • София
Аз съм една от малкото, които не се разбират със Сюзън Елизабет Филипс (хубави корици, но историите не ме впечатляват), харесвам само някои книги на Саманта Йънг напр. не дочетох "Единственото истинско нещо", не ми допада и Нора Робъртс.

Харесвам Лайза Клейпас, Джудит Макнот, Линда Хауърд и т.н., но за съжаление съм изчела всичко от авторките.

Напр. донякъде харесвам нюансите, защото може би беше първата подобна книга, която прочетох. После вече ми станаха еднави- "Онзи мъж", "365 дни", "Кралска страст" и всички от този сорт милионери, милиардери, правила и т.н.

Всичко е въпрос на вкус.

# 281
  • Разпиляна във въображението
За книгата "Сиско". Може да не пресъздам хронологично всичко както трябва, защото се редува малко и от миналото.

Скрит текст:
Главната я водят в бърлогата на клуба. Между временно тя забелязва, че Уикед има същия белег, с какъвто е белязана и тя и прави връзката, че двамата си имат работа с един и същи човек.
Тримата приятели, в миналото, не изпълняват това, което им е наредено от Лошия и решават, че ще говорят с бащата на Ройс, за да се измъкнат. Все пак и тримата са синове на едни от най-богатите хора в света. Това, което ги съветва той е да ми мълчат и ще оправи нещата, но не се случва това. Отново са отвлечени и затворени. Тъй като не са направили това, което трябва са наказани. С тях е още едно момче - Уикед. Ако изпълнят това, което ги накара, то ще бъдат пуснати. След известно време са освободени само те и напускат града. Решават да направят скъпия секс клуб с няколко цели - пари, които да използват за освобождаване на хора в трафик, опознаване на тези, които плащат за това, а и те самите да могат да задоволяват своите желания за секс. /мисля, че в онази стая е трябвало да правят секс взаимно, за да ги пуснат.
Докато главната е при мотористите се случва така, че са нападнати и жената на Лион, главният, е убита. Мотористите се впускат да преследват убийците смятайки, че с от мафията, с която водят война. Джейд получава снимка на телефона си и нареждане до 4 мин. да напусне къщата и да се качи в колата. Тя успява да се измъкне и да се качи. На снимката е най-добрата й приятелка.
Докато Уикед и Ройс пътуват обратно към къщата Уикед споделя, че познава Джейд. Джеймс я е довел и му е казал да я научи на всичко, което трябва. Правил е секс с нея по всеки един начин. Изнудвал го е с живота на сестра му Попи. Накрая, когато я е обучил го пуснал, но му казал, че тя е мъртва.
През това време Джейд е облечена заедно с приятелката си в клуба на Джеймс. Там е водил момичетата, които да продава, прави ле оргиите си и е оставял Джейд на партньорите си. Джеймс иска да я продаде, но в този момент идват момчетата и започва стрелба. Спасяват ги, но когато Ройс пристига тя остава с впечатлението, че той смята, че тя е правила всичко доброволно. Тя му се нахвърля и го пита дали според него е искала баща му да я изнасилва всеки ден след като той си е тръгнал? В това време баща му е заловен.
Водят го на разпит. Излиза, че истинските родители на Джейд не са неизвестни, а именно главният на мотористите - Лион и Оливия. Кайл "дал" Оливия на Лион, за да се забавлява, докато бащата Кайл си изгражда криминалната мрежа, но не му харесало, и тя забременяла. Тя била неговата жена. Взима детето, Оливия е мъртва и затова той отглежда Джейд, за да си задоволи желанията и едновременно да отмъсти на Лион. Казва, че войната с мафията е негова постановка. Отстранил момчетата, за да може да стигне до Джейд.
Лион споделя, че се познава с Кайл от деца. Били групичка приятели, както Ройс и останалите. Кайл имал приятелка. Една вечер, докато се прибирали, Лион карал, става катастрофа и момичето на Кайл загива в ръцете му. Оттам всъщност Кайл тръгва да мъсти, използва Оливия, а накрая взима Джейд за себе си.
Докато го разпитват избухва сградата и Кайл го спасяват. Преследват го. Имат човек при него. Все пак го хващат и тук започва въртележка след въртележка и ще го предам на бързо.
Тези, които го спасяват са "Анонимните". Техен предводител е Оливия, майката на Джейд. Тя има помощник - Попи, сестрата на Уикед. Попи е спасена от Джейд, която я вижда докато е в клуба. Трябвало е да бъде продадена, но Джейд познава клуба и тайния изход на Кайл и я спасява. Отделно това тя е правила през годините, докато е била с Джеймс. При всеки удобен случай е спасявала жертва на трафик. Тези момичета/жени след това се обединяват и се опитват да прекратят престъпната мрежа. Исак, който е работил за Джеймс, всъщност е от тях и е вътрешния човек. Споразумяват се на 7 месеца, през които Кайл да бъде разпитан за цялата мрежа и след това ще бъде предаден на клуба да го убият. Така и става. На седмия месец Уикед, Лион, Ройс отиват и започва едно измъчване, едно чудо и тогава се разбира, че Джейд ражда Simple Smile
Накрая Лион се събира с Оливия, Уикед бди над сестра си, а Джейд и Ройс ще се женят.

Мисля, че това е основното. Дано не съм пропуснала нещо.

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 22:08 от Miriel

# 282
  • София
365 дни , от Читанка ли я четете?

# 283
  • София
365 дни , от Читанка ли я четете?
Не, беше ми попаднала на руски език. Стигнах до кн. 1 и после прочетох резюме на цялата история и я зарязах.

Скрит текст:
Накрая се развеждали.

# 284
Напоследък отчаяно се хвърлям на коледни филми от маратона на Hallmark и книги за леърди... Мислех, че проблема е само в моя телевизор...

Общи условия

Активация на акаунт