За тези, които четат любовни романи № 37

• 61 608
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Тъкмо чета "Happily letter after" на Пенелъпи Уърд и Ви Кийланд. На 30% съм и засега й давам четворка. По принцип повече харесвам самостоятелните книги на Пенелъпи - My Skylar, Stepbrother dearest и Roomhate са ми сред любимите книги. Ще прочета после и The day he came back , щом я препоръчваш. 😍

# 346
  • близо под тепетата
Тъкмо чета "Happily letter after" на Пенелъпи Уърд и Ви Кийланд. На 30% съм и засега й давам четворка. По принцип повече харесвам самостоятелните книги на Пенелъпи - My Skylar, Stepbrother dearest и Roomhate са ми сред любимите книги. Ще прочета после и The day he came back , щом я препоръчваш. 😍

My Skylar на коя прилича? Не знам защо съм останала с впечатление, че е някоя от първите ѝ книги и не е толкова добра.

# 347

My Skylar на коя прилича? Не знам защо съм останала с впечатление, че е някоя от първите ѝ книги и не е толкова добра.

На никоя не ми прилича, беше малко тежка история, помня че си поплаках... Но определено е хубава! Може би се доближава до "Roomhate".
А снощи до 4 четох "Happily letter after" и също ми хареса, дадох и 5-ца. Сега съм на 50% от "The day he came back" и нямам търпение да я прочета цялата! ❤

# 348
  • Бургас
Боже! Как Acting Royal стана В роКля на кралица?!, до сега все го четях В роля на кралица
Книгата е наивна, глуповата, но ще я дочета... пАри съм дала

# 349
Боже! Как Acting Royal стана В роКля на кралица?!, до сега все го четях В роля на кралица
Книгата е наивна, глуповата, но ще я дочета... пАри съм дала

Хаха и аз се чудех за заглавието. Иначе имаш по- силна воля от мен, аз просто не можах да се накарам да я дочета по друг начин освен да я попрехвърля по диагонал, и още ме е яд за покупката. Поне ми е за урок, друг път да не купувам непознати авторки, преди да прочета някое ревю за книгата.

# 350
  • Euskal Herria
Е, то, като чета анотациите за книгите - всички са литературни шедьоври. И откъсите, които пускат, са подбрани добре. Дори и на ревютата много не вярвам. Едва ли не, ако не си прочел дадена книга, си направил нещо непоправимо. И като река да поправя пропуска, се оказва, че не е било кой знае какъв. Хора различни, вкусове - също.

# 351
𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮, права си. Преди малко попаднах в фейсбук на коментари за книгата и се чудех с коментиращите една и съща книга ли сме чели, та вкусове различни.

# 352
  • Варна
Като говорим за книгите на Сиела, дали някой е прочел това https://ciela.com/tova-ne-e-krayat.html Чудя се дали е интересна.

# 353
Като говорим за книгите на Сиела, дали някой е прочел това https://ciela.com/tova-ne-e-krayat.html Чудя се дали е интересна.
Днес ми я доставиха, но ще почна първо Спароу на Шен и после ще почна тази и ще пиша мнение

# 354
  • Варна
Днес ми я доставиха, но ще почна първо Спароу на Шен и после ще почна тази и ще пиша мнение
О ще чакам с нетърпение мнение за книгата.

# 355
  • Разпиляна във въображението
В момента чета "Когато Януари срещна Август". До момента ми харесва. Приятна книга. Героинята успешно успява да ме разсмива. Главният е достатъчно мрачен и дръпнат.

# 356
  • В къщурката на хълма на феите
снощи докато опека един козунак и успях да опаткам 180 страници на Ви Кийланд, мнооооооого ми харесва .. ама мноооооого! нямам търпение да тръшна децата довечера и да дочета

# 357
  • Бургас
снощи докато опека един козунак и успях да опаткам 180 страници на Ви Кийланд, мнооооооого ми харесва .. ама мноооооого! нямам търпение да тръшна децата довечера и да дочета
коя книга?
На Пенелъпи Уърд много и харесвам преведените книги, но такива драми има в тях, така ме хваща за гърлото, че направо ми е трудно да се наканя да си я причиня отново

# 358
  • варненка от София
Привет, дами. Изгубих се от темата по ред причини. Не спирам да чета и купувам книги. Идва зима и ще имам повече време за четене, че лятото ми беше с малко време за  това. Сега да се похваля днес какво получих и ще се върна да ви изчета, че често пъти сте ми мтомного го полезни.

# 359
  • Euskal Herria
И аз в понеделник съм получила поръчаното от Озон. Ако излезе възможност, може да ми ги донесат и по-рано тук. Ако ли не, като се прибираме за ваканция през лятото, тогава ще си ги взема.

Общи условия

Активация на акаунт