За тези, които четат любовни романи № 37

• 61 512
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Много ми хареса на мен “Коледа под Боровинковия залез”, за отрицателно време я прочетох.
Сега се мъча с Когато Януари срещна Август.

# 526
Здравейте, хора!
За пръв път пиша в тема, в сайта като цяло, затова ме извинете, ако това не е правилната тема.
Но търся една книга, която съм чела преди години. Доколкото си спомням, беше исторически любовен роман. Разказваше се за момиче, което е бито от баща си и вследствие има проблем с вестибуларния апарат. След това, една нощ, по време на буря, тя се скрива под бюрото в библиотеката и там я намира ГГ. Това е всичко, което си спомням. Ако някой знае заглавието, ще бъда много благодарна!

# 527
Мисля, че е Тайните дневници на мис Миранда Чийвър на Джулия Куин.

П. П. Не е тя. Бащата беше любящ и разбран. А сцената в библиотеката май бе друга.

Чела съм я тази, но коя от всичките е?

П. П. 2 Боеше се от бури и светкавици, защото майка ѝ бе умряла в една бурна нощ и мълния бе разцепила едно дърво в двора на имението. А сега де?

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 21:43 от rire

# 528
  • Варна
Прочетох книгите, които са преведени на Девни Пери https://egmontbulgaria.com/komplekti-ot-knigi-246/komplekt-ot-ch … a-lark-kouv-p3671 Много ми харесаха и бързо се четат. Започвам да си мисля, че ми харесват книги, в които действието се развива в малки градчета. В третата книга ядоха един Вълшебен кейк и направо ми се дояде. Не е честно искам и аз от него Disappointed Relieved
Прочетох и тази трилогия на Мегън Марч https://egmontbulgaria.com/komplekti-ot-knigi-246/komplekt-ot-tr … losten-kral-p3469 Хареса ми. Аз съм чела фен преводи на други нейни книги и знаех какво да очаквам.

# 529
Здравейте, хора!
За пръв път пиша в тема, в сайта като цяло, затова ме извинете, ако това не е правилната тема.
Но търся една книга, която съм чела преди години. Доколкото си спомням, беше исторически любовен роман. Разказваше се за момиче, което е бито от баща си и вследствие има проблем с вестибуларния апарат. След това, една нощ, по време на буря, тя се скрива под бюрото в библиотеката и там я намира ГГ. Това е всичко, което си спомням. Ако някой знае заглавието, ще бъда много благодарна!
Не беше ли част от поредица за няколко приятелки, които бяха решили, че вече няма за кого да се омъжат. Във всяка книга се разказваше за една от тях.

# 530
  • Варна
Егмонт ще издава Дженифър Арментраут. Мисля че тук се говореше за книгите .
https://www.facebook.com/egmont.bg/videos/2681298388786696/
Благодаря за новината!
Рядко си купувам книги и изобщо не следя издателствата какво издават, не за друго, а защото преводите понякога са толкова зле, че... Яд ме хваща! А и толкова много се губи в превода понякога.
Корицата едва ли ще я запазят, за съжаление, а ми харесва...
Егмонт обикновено запазват кориците на фентъзи поредиците си. Надявам се да я запазят и тази.

# 531
  • София
Здравейте, хора!
Не беше ли част от поредица за няколко приятелки, които бяха решили, че вече няма за кого да се омъжат. Във всяка книга се разказваше за една от тях.

Wallflowers Series by Lisa Kleypas ? Есенен парфюм?

# 532
Не мисля, че търсената книга е на Лайза Клейпас. В посочената - Лилиан никога не се е крила под бюро, а и родителите ѝ американци бяха с нея.

Прехвърлих няколко варианта, но не откривам коя е, а съм сигурна, че и аз съм я чела. Страхът на героинята се коментираше и по време на раздялата им и после в епилога, че бурите вече не са проблем.
Стана ми любопитно и със сигурност ще я препрочета като решим загадката.

# 533
  • Euskal Herria
И аз наскоро съм я чела, обаче не се сещам за името. Ако не бъркам, в нощта, когато умира майка й, се разразява буря, пада мълния и разцепва дървото. Или може би е друга книга?

# 534
Също мисля, че в последната глава, тя беше на преглед за проблема с равновесието, но не съм сигурна дали е от същата книга.

# 535
  • Euskal Herria
Книгата, за която писах в предния си пост, е тази:
https://chitanka.info/book/7811-vikontyt-kojto-me-obikna

Но не знам дали е търсената.

# 536
Подозирах Виконтът..., ето че се оказа тя. Остава в действителност нея да търсят.

# 537
И аз наскоро съм я чела, обаче не се сещам за името. Ако не бъркам, в нощта, когато умира майка й, се разразява буря, пада мълния и разцепва дървото. Или може би е друга книга?

Книга с разцезпване на дърво и аз съм чела. Не е от Бард или Ирис. Но не е на Лайза Клейпас.

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 07:21 от stasha_s

# 538
Книгата с библиотеката и бурята е Виконът..., а другата, с проблема, с вестибуларния апарат е Дявол през пролетта. И в двете има буря, и явно са се смесили в главата ми, извинете за объркването и благодаря за помощта.

# 539
Мисля, че е Тайните дневници на мис Миранда Чийвър на Джулия Куин.

П. П. Не е тя. Бащата беше любящ и разбран. А сцената в библиотеката май бе друга.

Чела съм я тази, но коя от всичките е?

П. П. 2 Боеше се от бури и светкавици, защото майка ѝ бе умряла в една бурна нощ и мълния бе разцепила едно дърво в двора на имението. А сега де?
Тази и аз съм я чела, но не помня името.

Общи условия

Активация на акаунт