Ясновидки/врачки - тема 39

• 90 050
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Ох, боже, стига. Специално аз писах вече 3 пъти поне, че съм се чувала и с трите и НЕ са един и същи човек, стана досадно вече!
ussaimigrant, не към теб, просто сме писали едновременно. Точно така е за Павлина.

# 406
Може ли номер или го пратете на лично защото не може да Ви се пише.
Аз пък искам да Ви споделя,че има много жени които имат дарба и могат да помагат,но не са известни. Миналата седмица попаднах на една жена ,която освен че ми позна всичко ми даде и правилните насоки. Интересното беше ,че прави консултации и по телефона, даже не взима скъпо. Мога да дам телефона само на лс

# 407
Благодаря лично аз на всички за разясненията, както казах аз потвърдих само за Лина и Мая, че са две различни.
Това че е една и съща с Поля/Павлина просто съм го чела някъде назад из темите. Лина и Мая са доста различни като възраст, на мен Лина не знам на какво ми е гледала, защото беше по телефон, затова не знам Таро ли е ,видения свише ли са, нямам идея, тя просто си говореше.
Аз не знам защо kiro4888 / или нещо подобно/ непрекъснато дава тези заключения. Преди време мен самата ме беше изкарал че аз съм Ваня Вучкова.
Коя имала дете, коя имала кола, коя не му взела пари. Странно, ама на мен за всичките осем години ходене по врачки нито една не ми е казала Без пари, да не говорим пък точно за тези, за които говорим.
Проверих и въпросната bobivassileva, акаунта вече е изтрит, телефона в Гугъл води към частен бизнес, съществуващ към днешна дата, но не е в София.
Така че това пък е съвсем различна нова звезда от предишните.
И колкото и да се напъваме да ги обвиняваме и да ги слагаме под общ знаменател, май всички ще се окажат съвсем различни, нямащи нищо общо една с друга. А и доста хора, включително и аз вече мога да потвърдя това.
Кой как се регистрирал и си пуснал реклмата тук не знам, дали са били те или наистина е имало доволен и е искал да сподели, за съжаление вече няма как да се провери.

# 408
Благодаря лично аз на всички за разясненията, както казах аз потвърдих само за Лина и Мая, че са две различни.
Това че е една и съща с Поля/Павлина просто съм го чела някъде назад из темите. Лина и Мая са доста различни като възраст, на мен Лина не знам на какво ми е гледала, защото беше по телефон, затова не знам Таро ли е ,видения свише ли са, нямам идея, тя просто си говореше.
Аз не знам защо kiro4888 / или нещо подобно/ непрекъснато дава тези заключения. Преди време мен самата ме беше изкарал че аз съм Ваня Вучкова.
Коя имала дете, коя имала кола, коя не му взела пари. Странно, ама на мен за всичките осем години ходене по врачки нито една не ми е казала Без пари, да не говорим пък точно за тези, за които говорим.
Проверих и въпросната bobivassileva, акаунта вече е изтрит, телефона в Гугъл води към частен бизнес, съществуващ към днешна дата, но не е в София.
И колкото и да се напъваме да ги обвиняваме и да ги слагаме под общ знаменател, май всички ще се окажат съвсем различни, нямащи нищо общо една с друга. А и доста хора, включително и аз вече мога да потвърдя това.
Кой как се регистрирал и си пуснал реклмата тук не знам, дали са били те или наистина е имало доволен и е искал да сподели, за съжаление вече няма как да се провери.
Теб не съм те изкарвал ваня вучкова ,а казах,че си платена от нея или приятелка нейна ,защото така я хвалеше ,а тя говори пълни глупости или по скоро приказки от 1001 нощ!Вече стана боза и няма смисъл! Който към когото иска да се обръща и да ходи пък след време ще си разбете сами истината ,че не ми се обяснява по 100пъти и спирам да пиша.

# 409
Относно Лина и Поля, категорично са различни жени. Ползвала съм услугите и на двете. Лина ми я препоръча жена от форума 2019 г. Разговарях с нея. Дори не пожела да и платя за отделеното време, макар да настоявах не ми даде данни къде да изпратя пари. Тогава тя ми каза: "не приемам в офис, имам бизнес, намирам се в селище до София..." . Поля я открих в група за ясновидство във Фейсбук и се свързах с нея по месинджър, тя иска да се преведе сумата и да се изпрати текуща снимка, тогава се свързва и отговаря на 3 конкретни въпроса, един от инструментите е махало, по професия е учител живее по южното Черноморие. Относно Мая не мога да кажа нищо, незнам коя е и не съм разговаряла с нея. Не сте прави да казвате, че някой едва ли не се представя за двете, ако има такова нещо то е някой трети, жените се стараят да работят доколкото могат.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 11:30 от Annielli

# 410
"Жените се стараят да работят доколкото могат." 
Та пак си остава въпроса (без значение дали са различни хора). Колко могат и могат ли нещо? Дет се казва да знам къде ще падна, да си постеля.
Но има и друго. Ако са ти предсказали, че ще се удавиш и да се пазиш от вода, най-добре и вода да не пиеш. Току виж се задавиш и от глътка.

# 411
Эдравейте! Малко се отклонявам от темата, иэвинявам се, но исках да попитам дали някой има номера на Ренгинар от Асеновград (ясновидка)? Благодаря предварително!

# 412
  • София
Теб не съм те изкарвал ваня вучкова ,а казах,че си платена от нея или приятелка нейна ,защото така я хвалеше ,а тя говори пълни глупости или по скоро приказки от 1001 нощ!Вече стана боза и няма смисъл! Който към когото иска да се обръща и да ходи пък след време ще си разбете сами истината ,че не ми се обяснява по 100пъти и спирам да пиша.

За тази Ваня Вучкова съм казвала, че дрънка пълни глупости - за страхотната цена от 60лв.

# 413
Дами да ви споделя за една жена която лее , куршум и разваля магии в село Борима, Троянско . Фатма се казва, гледа и на боб, но силата и е да разваля негативни енерги. Аз ходих и съм много доволна. Имам и телефона ако някой желае да ми пише на съобщение

# 414
Скрит текст:
Относно Лина и Поля, категорично са различни жени. Ползвала съм услугите и на двете. Лина ми я препоръча жена от форума 2019 г. Разговарях с нея. Дори не пожела да и платя за отделеното време, макар да настоявах не ми даде данни къде да изпратя пари. Тогава тя ми каза: "не приемам в офис, имам бизнес, намирам се в селище до София..." . Поля я открих в група за ясновидство във Фейсбук и се свързах с нея по месинджър, тя иска да се преведе сумата и да се изпрати текуща снимка, тогава се свързва и отговаря на 3 конкретни въпроса, един от инструментите е махало, по професия е учител живее по южното Черноморие. Относно Мая не мога да кажа нищо, незнам коя е и не съм разговаряла с нея. Не сте прави да казвате, че някой едва ли не се представя за двете, ако има такова нещо то е някой трети, жените се стараят да работят доколкото могат.
[/spoiler]
А защо ги искат тези снимки?

# 415
Дами да ви споделя за една жена която лее , куршум и разваля магии в село Борима, Троянско . Фатма се казва, гледа и на боб, но силата и е да разваля негативни енерги. Аз ходих и съм много доволна. Имам и телефона ако някой желае да ми пише на съобщение
Както ги разваля така ги и прави. Внимавайте. Пренасочването на негативна енергия от един клиент на друг е добре познато.

# 416
Тази жена не е такава , гарантирам

# 417
Тази жена не е такава , гарантирам
Трябва да знаеш, че не може да гарантираш за никой друг освен за себе си. Да не говорим, че хората и всичко в света се променя. Аз едно време гарантирах за Ангел от Дианабат, защото съм му завел стотици хора(даже имам списък) на много от които помогна, но имаше и такива, които му станаха абонати. И така човека, за когото гарантирах, започнаха някой от хората да ми се оплакват от него, като аз в началото мислех, че това са интриги, но бройката се увеличаваше и накрая аз бях свидетел на неуважително действие спрямо жена, която аз съм завел. И така полека лека наскоро видях, че дори тук във форума има коментари за него от недоволни хора.
И как разваля магиите тази жена? Защото, ако е с куршума, това не е точно разваляне. Но всеки, който иска да провери дали тя помага, трябва да отиде на място. И също има ли такса?

# 418
Утре ще ходя при нея и ще питам дали наистина разваля магии, на мен ми е ляла куршум . Прав сте , но аз и имам доверие не е шарлатанка

# 419
Нали каза, че разваля магии. Сега пък утре ще питаш. Но пък гарантираш за нея. Хайде бе.

Общи условия

Активация на акаунт