Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ясновидки/врачки - тема 39

 • 40 678
 • 615
 •   3
Отговори
# 540
 • Мнения: 8
И кой трябва да го е проверил, някоя държавна институция ли!
То ясно пише- някой, който го познава от първо лице!
Нищо не пише ясно, но и представата ви за проверка е наивна.
Иначе имате право да търсите каквото искате.
Благодаря за полезните коментари Simple Smile

Честита Нова Година на всички! Желая ви най-вече здраве, късмет и повече любов и разбиране в умовете и сърцата ни.
Не знам дали някой въобще ще може да ви даде съвет. Аз имам приятелка, която е ходила при Милка от село Караисен точно с такава молба и каза, че познава жената. Аз не знам каква точно е тя и не помня дали имаше такса, защото аз пращам хората само при такива , които нямат такса. Идеята е, че до 40 дни след като някой си замине може да се свържем с него, чрез медиум или евентуално  с медитация и моилитви , или да ни се яви на сън, но тъй като за хората е много по-лесно с медиум, затова ходят при такива хора. Ако са минали повече от 40 дни не е препоръчително, защото може да се повлияе на пътя на душата, защото след като тялото умре тя има път и светове, през които преминава. Понякога викането на душите им създава проблеми или ги обърква. Затова Слава Севрюкова казва, че  е безопасно до 40-тия ден. После не е препооръчително. После може с молитви и ще очаквате знак, дали ще дойде на сън или от друг човек ще видите. Опитах да намеря нейн телефон, но явно е останал в минал апарат. Това открих в по-стари теми на този форум - Милка Личева село Карайсен 07132-2750
И сега случайно видях за още една жена - Таня от Ребърково - 091093759 - час за записване вторник от 8 до 10 сутринта. Успех и всичко най-добро
                                                                                                                                                   
                                                                                                                                                              
              Когато човек е в присъствието на истински ясновидец и медиум-случвало ми се е два пъти и то ,без да съм търсила контакт в момента, душите сами са идвали и са предавали своите послания. В единия случай дойде душата на моя брат, а аз просто пиех кафе с приятелка -медиум. Във втория случай просто питах ясновидец за други неща, но ненадейно той ми каза име на мой отдавна починал  познат, който искаше да раздам за душата му. Направих го. Същият човек го бях забравила дори- познанството ни бе старо, не бяхме дори прекалено близки, но душата му  ме е потърсила... Ясновидецът нямаше откъде да знае името му-не е от най-често срещаните. Факти! Душите и на двамата не са били призовавани и това се е случило години след смъртта им. И, да, не е добре да безпокоим душите на близките си, ако  нямаме много сериозна причина за това, но е допустимо и след 40-дневния срок. Ако наистина е нужно, те и сами ще дойдат, дори да не са били повикани-те ни виждат и някои от тях ни помагат от отвъдното, вярвам в това.

Последна редакция: чт, 14 яну 2021, 03:10 от Iveta 555

# 541
 • Мнения: 9
Извинявам се, но може ли да напишете кой е този ясновидец и неговия телефон

# 542
 • Мнения: 5
Някой знае ли witch bar каква и е таксата ?

# 543
 • Somewhere in the World
 • Мнения: 491
Здравейте.
В предните страници един г-н беше споделил, че е доволен от консултация по вайбер с Михаил Наков.
Много моля за телефона му на лични, като обещавам да не нахалствам
Благодаря!

# 544
 • Мнения: 4
Здравейте! Доста търсих по темата, но нищо не открих. Някой ходил ли е на гледачка Румяна от Разград? Знам само, че е туркиня. Моля за мнения, истории..

# 545
 • Мнения: 249
Румяна, а била туркиня. Може ли така да и казват а нейното име да турско , а това българско.
Гледачката от Дубротица( Търговище) - чували ли сте я , гледа на кафе

# 546
 • Мнения: 9
Здравейте нека някой да сподели мнение за Поля. Дали наистина познава? При мен много неща се разминават с всички други. А и се разминава и с тези неща които аз самата знам. Имаше много неточни неща но все пак незнам дали е познала за бъдещето. Кажете при вас как е?

# 547
 • Мнения: 4
Може би това й е българското име. Незнам турското как е.
Румяна, а била туркиня. Може ли така да и казват а нейното име да турско , а това българско.
Гледачката от Дубротица( Търговище) - чували ли сте я , гледа на кафе

# 548
 • Мнения: 1 712
Ако пуснете търсачката ще видите, че има реклами и негативни мнения само. Мая, Лина, Поля, Цеца, Ани, Румяна и тн.  Наизуст ги научих. Ако толкова ви се иска, давайте си парите и после пишете. А по-добре пишете в другата тема за Таро. Там момичетата познават точно толкова, но гратис. Ваша си работа.

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 13:46 от _silence_

# 549
 • Мнения: 464
Ако пуснете търсачката ще видите, че има реклами и негативни мнения само. Мая, Лина, Поля, Цеца, Ани, Румяна и тн.  Наизуст ги научих. Ако толкова ви се иска, давайте си парите и после пишете. А по-добре пишете в другата тема за каро. Там момичетата познават точно толкова, но гратис. Ваша си работа.
И аз съм на твоето мнение. Може ли линк към темата за Таро

# 550
# 551
 • Мнения: 9
Това значи ли че и вие сте се чували с паля и Лина. И не сте доволна. Споделете,неразбрах какво точно имате впредвид. Явна сте разочаровани.

# 552
 • Мнения: 694
Какво става с Емилия от Пиротска?

# 553
 • Мнения: 4
Как да я пусна? Нова съм, сега се уча в сайта.
Ако пуснете търсачката ще видите, че има реклами и негативни мнения само. Мая, Лина, Поля, Цеца, Ани, Румяна и тн.  Наизуст ги научих. Ако толкова ви се иска, давайте си парите и после пишете. А по-добре пишете в другата тема за Таро. Там момичетата познават точно толкова, но гратис. Ваша си работа.

# 554
 • Мнения: 2
Здравейте,
Някои да има инфо или да е ходил при Климент от Велики Преслав ?

Общи условия

Активация на акаунт