Ясновидки/врачки - тема 39

• 89 663
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте хора , чета от доста време , но до сега не съм писала в темите тук . Преди доста години като ученичка , ми бяха подарили карти таро за рожденият ми ден . Започнах като на шега да " гледам " на съучениците си , на приятели , на разни непознати , които любопитстваха покрай нас . Имах доста " попадения " , в смисъл гледам на някой ( редя " келтски кръст " и му казвам значението на картите ) и след известно време ми казва , че нещата са се сбъднали . Най - горямото ми " попадение " на непознат беше , когато " гледах " на някакъв човек , който се залепи за нашата маса с една съученичка . В настоящето му се падаше , ме ще има работа с документи , администрация и т.н. , когато той се опули и каза :" Аз току що идвам от общината , сменях си личната карта ?! " .  Абе имах си попадения . За толкова години все не можех да запомня значението , пълното значение на арканите и четях от книжката , но това за никого не беше проблем. Преди 8-9 години изхвърлих по погрешка картите , но сега чунствам , че пак трябна да са при мен , така че ще си взема нови . Провокирах се да пиша , защото много ясно беше описано в книгата , че никога не трябва да се взимат пари за това , което правиш , защото то е дадено " от горе "  , както и , че " гледането " е с личен контакт - чонек лично трябва да " разцепи " колодата с арканите. Много хора са ми предлагали пари , но никога не взех и смятам , че така трябва . По настоятелните ги пращах да дават на някой нуждаещ се на улицата , мисля , че така е редно . Сега , когато си взема карти и пробвам дали все още " познавам " ще ви пиша .
Но е важно - не трябва да се взимат пари за тази дейност .
Това което казвате е чудесно и вероятно е добре да продължите, ако го усещате. Но да знаете, че това няма проблем да се взимат пари. Проблема е свързан с това, когато човека, който е проводник на Божественото си сложи такса и цена и той иска парите. Тогава ограничава другите и това превръща неговата работа в бизнес с фиксирани цени и услуги. А помощта е бвзкористна, но един от основните и важни принципи на Божественото е принципа на свободата. Тоест човека да бъде свободен по свое собствено желание да постъпи както иска. Ако иска може да даде каквото иска и колкото иска. Дали ще са пари, храна, бижута или друг блага няма никакво значение. Защото друг важен закон е свързан с даването. За да може да получаваме трябва да даваме. И съответно, ако човека е изпаднал в тежко състояние и пълно безпаричие, ако има такса и той не разполага с такива възможности в момента това означава, че не може да му бъде помогнато.
Ако човек е отдаден на Бога и иска да му служи да служи на хората като им помага, това означава, че той няма да бъде свързан със света, тоест няма да работи друга работа и тогава идва въпроса как ще се издържа. И отговора е, че той ще се издържа от даренията на хората, на които той помага. В България имаме толкова много примери за истински хора със способности, които не че не са взимали пари а не са имали такса. Таксата променя енергията на нещата и така уж помощта се превръща в бизнес, защото има обмяна и това е идеята на търговията. А помощта е безкористна без никакви очаквания.
Отделно забравих да кажа, че има изключително много хора, които боледуват, защото имат проблеми с даването. Точно те, когато дават получават помощ. Ако не дадат, не може да получат помощ.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 14:34 от TruthSeeker

# 76
Някой бил ли е при баба Сийка от Нова Загора? Аз бях веднъж и останах малко разочарована, а пък други са имали страхотни преживявания...Ill

# 77
  • Sofia
Здравейте хора , чета от доста време , но до сега не съм писала в темите тук . Преди доста години като ученичка , ми бяха подарили карти таро за рожденият ми ден . Започнах като на шега да " гледам " на съучениците си , на приятели , на разни непознати , които любопитстваха покрай нас . Имах доста " попадения " , в смисъл гледам на някой ( редя " келтски кръст " и му казвам значението на картите ) и след известно време ми казва , че нещата са се сбъднали . Най - горямото ми " попадение " на непознат беше , когато " гледах " на някакъв човек , който се залепи за нашата маса с една съученичка . В настоящето му се падаше , ме ще има работа с документи , администрация и т.н. , когато той се опули и каза :" Аз току що идвам от общината , сменях си личната карта ?! " .  Абе имах си попадения . За толкова години все не можех да запомня значението , пълното значение на арканите и четях от книжката , но това за никого не беше проблем. Преди 8-9 години изхвърлих по погрешка картите , но сега чунствам , че пак трябна да са при мен , така че ще си взема нови . Провокирах се да пиша , защото много ясно беше описано в книгата , че никога не трябва да се взимат пари за това , което правиш , защото то е дадено " от горе "  , както и , че " гледането " е с личен контакт - чонек лично трябва да " разцепи " колодата с арканите. Много хора са ми предлагали пари , но никога не взех и смятам , че така трябва . По настоятелните ги пращах да дават на някой нуждаещ се на улицата , мисля , че така е редно . Сега , когато си взема карти и пробвам дали все още " познавам " ще ви пиша .
Но е важно - не трябва да се взимат пари за тази дейност .
Това което казвате е чудесно и вероятно е добре да продължите, ако го усещате. Но да знаете, че това няма проблем да се взимат пари. Проблема е свързан с това, когато човека, който е проводник на Божественото си сложи такса и цена и той иска парите. Тогава ограничава другите и това превръща неговата работа в бизнес с фиксирани цени и услуги. А помощта е бвзкористна, но един от основните и важни принципи на Божественото е принципа на свободата. Тоест човека да бъде свободен по свое собствено желание да постъпи както иска. Ако иска може да даде каквото иска и колкото иска. Дали ще са пари, храна, бижута или друг блага няма никакво значение. Защото друг важен закон е свързан с даването. За да може да получаваме трябва да даваме. И съответно, ако човека е изпаднал в тежко състояние и пълно безпаричие, ако има такса и той не разполага с такива възможности в момента това означава, че не може да му бъде помогнато.
Ако човек е отдаден на Бога и иска да му служи да служи на хората като им помага, това означава, че той няма да бъде свързан със света, тоест няма да работи друга работа и тогава идва въпроса как ще се издържа. И отговора е, че той ще се издържа от даренията на хората, на които той помага. В България имаме толкова много примери за истински хора със способности, които не че не са взимали пари а не са имали такса. Таксата променя енергията на нещата и така уж помощта се превръща в бизнес, защото има обмяна и това е идеята на търговията. А помощта е безкористна без никакви очаквания.
Отделно забравих да кажа, че има изключително много хора, които боледуват, защото имат проблеми с даването. Точно те, когато дават получават помощ. Ако не дадат, не може да получат помощ.

Бих искала да се съглася с горното опсание, но горчивия ми опит показва, че колкото пъти помогна независимо дали е с пари или друга помощ лошото идва при мен ... Отказвам се вече, защото при мен няма смисъл явно. Няма го този баланс, за който говорите.

# 78
Смятам, че за така нареченото гледане или ясновидство трябва да се заплаща. С какво то е по-различно от всяко друго умение, което имат хората? И то трябва да се развива, и за него се изразходва енергия и време.  Щом получаваме нещо, трябва и ние да дадем насреща нещо.  Даже е по-лесно, ако има определена такса. С очите си съм виждала как една жена плати на доста известен ясновидец 5лв, а на друга той й каза да  не оставя нищо, защото вижда на какъв хал е.
Недоволството ни е, че има много самозванци, както навсякъде другаде. Затова е темата, да даваме и получаваме отзиви.
Извинявам се, че написаното е малко извън темата.

# 79
Здравейте!Може ли момичето дето гледа на карти от форума- Jay , Mocking Jay   да ми пише на bobi_cheryl@abv.bg искам да ми погледне и да ми хвърли едни карти,дядо ми почина и се чувствам обречена направо...Благодаря

# 80
Здравейте, има ли отзиви за чистенето по методите на TruthSeeker от форума? Може и на ЛС. На мен ми се стори свестен, но както вече писах вече не отивам при никого без поне една препоръка от доволен клиент. Нямам нерви и време за поредните безсмислени ритуали. Wink Благодаря предварително!

Това ли е Светлана? http://bela.bg/за-любовта-времето-и-още-много-неща/

Аз я посетих по-наскоро и тук на снимката е била по-млада. Май е тя, но не съм добър физиономист. И наистина ми скри шапката.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 12:59 от Анонимен

# 81
Съжалявам, но за пореден път ще трябва да кажа, че качество на физическия свят, в които живеем или както някои култури го нирипат още - видимия свят е това, че всичко, което се случва е уникално и неповторимо. Така както няма 2 снежинки с една форма и път по който падат, така няма и една и съща вода, от която човек може да пие от река, извор и така нататък. Всичко което се случва е на практика неповторимо, защото дори да се повтори в друг ден то вече е различно по секунда, минута, час, дата, месец и година. Та е същото и с хората със способности.
Gorby - дори това, което пишете за Светлана, може никога повече да не ви се повтори. Тоест да отидете второ и трети път и тя да не ви познае. Защото има много фактори. На първо място дали човека заслужава и колко заслужава тази информация, като това се избира от Горе. Не случайно има хора, които дори при баба Ванга са ходели и казват, че не им е познавала и такива, които направо е отпращала. Голям фактор за това е вярата на човека. На невярващи, баба Ванга направо им е казвала, че не може да им помогне и да си ходят.
Аз тук съм писал, че Фатме и Таня от Тънково на мен са ми познавали много неща, както и съм пращал хора, които също са много доволни и ми казват, че дори не задават въпроси а жените директно започват да им говорят. И в същото време тук е пълно с хора, които пишат, че нищо не познават.
Единственият начин и метод да се разбере нещо е на практика. Така, ако някои иска да провери, трябва да отиде лично и да види. Не само, за Ясновидките а за всичко е така. Защото, ако човека, на когото уж не са му познали, просто не е заслужил и няма духовен кредит, той където и да ходи няма да получи информация и за него всички ще са шарлатани. А проблема е в него, не в ясновидките.
Затова нещата трябва да се проверяват. Това да разчиташ на опита на другите е все едно да ти каже, че не може да се научиш да караш колело или да плува, защото човека, който ти го казва не е могъл и ти вземеш да му повярваш, така може сам да се самоограничиш и никога да не се научиш да караш колело или да плуваш, защото дори няма да опиташ. Затова се искат действия а не мислене и гадаене. Резултата от всяко едно нещо в живота може да е само 2 варианта - да и не. Ще Стане и няма да стане. По посока на часовниковата стрелка и срещу обратно на часовниковата стрелка. И това нещо се разбира само чрез действие и опит.
И начина да се разбере, кой наистина е духовен е по таксата. Човек, който няма такса, по никакъв начин не ви ограничава. Има ли такса става бизнес и там вече може да имате среща и с тъмните сили, които влизат и работят именно благодарение на таксата.

# 82
Да, така е, но аз винаги подхождам с вяра, а Ирина да ми говори глупости е смешно. Но тя не само на мен не е познала: http://skandalno.net/yasnovidkata-petya-dimitrova-irina-s-150875/
Де го тоя нисичък оплишевяващ, накуцващ премиер на България, върнал се от чужбина? Grinning Поне да не се правят на Ванга или Нострадамус защото нета помни.

# 83
Здравейте, скоро не съм влизала и съм изпуснала доста. Да ви кажа за Лина нищо не познава имах един срок, мина и нищо! С много таролози се твързах и там всичко е едно и също и може би е това, което искам да чуя! Божидар на един блиц не ми позна, а на лична консултация имам срок от година, половината мина. Но пак е това, което искам да стане и знам, че никога няма да стане и не не съм песимист, а реалист. Искам инфо за Павлина от Стара Загора, някой ходил ли е, Дали да мина 150 км. вече се обърках тотално!

# 84
Здравейте,искам да попитам дали знаете някоя ясновидка в гр. Горна Оряховица или Велико Търново окръг или в градовете? Много ще съм благодарна ако ме опътите към някой който познава към този край!
Веска от Джулюница .
Пълна 0. Само глупости.

# 85
TruthSeeker, моля те кажи какви са най-честите симптоми при чужда намеса. Как да различим ниска вибрация, получена просто от себенавиване и отрицателни мисли с такава, получена от чужда намеса?

# 86
TruthSeeker, моля те кажи какви са най-честите симптоми при чужда намеса. Как да различим ниска вибрация, получена просто от себенавиване и отрицателни мисли с такава, получена от чужда намеса?
За всеки човек са индивидуални. При повечето случаи първото нещо, което се повлиява е спаненето и съня. Човек започва да не може да спи. Трудно заспива, често буди и след като се събуди не може да заспи. На сутринта дори да е спал 10-12 часа се буди изморен и изцеден. После има и при много от хората безпричинно главоболие, което не минава с никакви лекарства, независимо, колко да силни, защото причината не е физическа а е енергийна. Вътрешно безпокойството, тежест в гърдите, буца в гърлото. Също и непрекъснат карък и липса на късмет. Имал съм случаи и с жени, на които им изтръпват крайниците. Кошмари и лоши мисли и то голям поток от непрекъснати лоши мисли, усещане за страх без да има причина. Имал съм и такъв случай, че една жена каза, че непрекъснато има усещането, че някой ще умре и тя сякаш изпитва скръб без да има причина. Каръка и то, когато е продължителен. Тоест може да имаме така наречения ден на съпротива и в този ден каквото хванем да се чупи, но ако това продължава още дни и седмици, това е ясен знак, че има сила,ковто работи.
Практически всеки един човек, който не се защитава енергийно и не знае как да се огражда е уязвим за външни влияния.
Там където са ме учили делят енергията само на 2 вида. Енергия на покоя, която за тях е мъжката енергия и енергия на движението или женската енергия. Енергията на покоя се придобива чрез максимален покой на тялото или както те го наричат медитация а енергията на движението се проявява, когато се движим. Те казват, че всяка една външна намеса независимо дали е магия, друга същност, демонични проявления и т.н е енергия на движението, която кара човека непрекъснато да се движи, да не е спокоен, да не може да си спре мислите и да се концентрира, и така с това непрекъснато движение му изменя живота. И те казват, че тази енергия се проявява вечер, когато няма слънце. През деня тази енергия или работи слабо или почти не се усеща, докато вечер става силна и активна. За тях няма лоша и добра енергия а балансирана и небалансирана. Балансираната енергия създава здраве и хармония, небалансираната енергия създава болести дисхармония. Решението е просто тази енергия да се балансира. Изчистването на човека от външна намеса не му балансира енергия и именно това е причината толкова много хора в България и света да не могат да решат енергийния проблем, който след ден или няколко пак се проявява. Затова човека първо трябва да бъде изчистен и после допълнително да бъде балансиран с енергията на заобикалящия го свят или енергията нс макрокосмоса.
И също медицинската диагностика е голям показател. Ако имате един или няколко от симптомите и си направите пълни изследвания заедно с Ядрено магнитен резонанс и ви кажат, че всичко е наред и вероятно неразположения, които чувствате се дължат на психологически проблеми и ви пратят на психиатър е много вероятно да има външна енергия, която да ви се отразява.

# 87
Извинявам се, не знам дали е по темата, но ми е интересно. Сякаш само в нашите държави има подобно нещо. Врачки, приворот, черна и бяла магия. От там и много мошенници. От колко познати съм чувала, намирали продупчени яйца, пръст пред вратата (най-вероятно от гроб). За приворот, преплетени свещи.  Доста си е страшничко.

# 88
  • бургас
Извинявам се, не знам дали е по темата, но ми е интересно. Сякаш само в нашите държави има подобно нещо. Врачки, приворот, черна и бяла магия. От там и много мошенници. От колко познати съм чувала, намирали продупчени яйца, пръст пред вратата (най-вероятно от гроб). За приворот, преплетени свещи.  Доста си е страшничко.

В Украйна и Россия също.

# 89
Да там има доста. Но Румъния и България не изостават.
Изписваш правилно Русия. Рускиня ли си или украинка?

Общи условия

Активация на акаунт