Ясновидки/врачки - тема 39

• 89 699
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
  • бургас
Да там има доста. Но Румъния и България не изостават.
Изписваш правилно Русия. Рускиня ли си или украинка?
Украинка съм Simple Smile

# 91
И не само там - при чернокожите в Африка, турците и арабите също. Затова и повечето им държави са пропаднали, имат натрупана карма. Добре са тези арабски страни, където случайно или не имат смъртна присъда за магьосничество. И в Словакия и Унгария имат ясновидки, но е по-рядко срещано и там още първата ми позна. Тук в София от около 10-12 обиколени само 1-2.

TruthSeeker, благодаря! При мен имаше силно главоболие от джиесем дори да е на почти метър от мен на бюрото усещах радиацията му като болка (дупка в аурата?). След като се молих в църквата вече го няма това, но пък сега се проявява като бодежи в синусите и главата. Изпита енергия, все ми се спи, а в същото време умът не спира да мисли.

Видях и същество като грифон, което скочи от стената на леглото ми през нощта (разсъних се но се кълна, че усетих  как с тежестта си огъва матрака). Беше черно с лапи с нокти и май имаше крила. Но се унесох и заспах отново. След няколко часа се събуждам и в пълната ми чаша нямаше и капка вода. Не е било 40 градуса в стаята, че да се изпари толкова бързо. Освен това и през зимата с надуто парно и без да духа от никъде често усещах как в стаята идваше студен полах. В същата стая чух дращенето в пластмасовите торбички... след ставане от сън и продължаваше. Бях в пълно и трезво съзнание и беше светло (да речем 1-2 на обяд). Тогава имах съквартирантка - иракчанка с много тежка, отрицателна енергия. Но пък и се появи усещането, че някой може да се е обесил на пръта за закачалките в дрешника на стаята, изпитвах ужас от него. Ще се смеете, но като тийн предрекох че баба ми ще почине и затова 100% вярвам че нещо гадно имаше там. Наскоро пък имах пророчески сън че намирам изгубен предмет и го намерих. Но не искам да гадая, не искам никакви потропвания, дращения, шумове и такива около мен.

Не ми върви още от бялата пелена пред очите от "чистенето" на Боряна Ангелова, уж ме почисти а сякаш част от мен загина. Чувството беше сякаш умирах и ме облада нещо. Но след като живях на онова място с иракчанката нещата станаха съвсем зле. Не може продавачките които ме харесваха сега да ме гледат с погнуса, съвсем случайни хора също. На всяка нова работа видно не понасят енергията ми. Изхвърлянето на отрязания кози крак увит с канап в река не помогна много.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 23:26 от Анонимен

# 92
Зюмбюла от  гр. Попово, като Ванга е . Ходих при нея , нямам и телефона . Имам приятелка в града. Показах човек на снимка, името му каза . Оцъклих се и се разтреперих , всичко познава. Доста е директна и ти казва нещата в очите, съседите  и ми казаха , че хора са излизали плачейки от нея. Нямам телефон . Но ще ви побърка тази жена признах я.
Абсолютни глупости си написала.
Аз съм от Попово и много добре познавам въпросната Зюмбюла.
Била съм 2 или 3 пъти при нея, освен глупости и съвети друго не съм чула.
Гледа на обикновени карти. Туркиня е. Реди молитви на турски, говори общи неща.На нито един въпрос не  ми е отговорила. Най голямата глупост, която помня е, когато търсех баща ми преди няколко години и бях отишла специално за това...тя ме замъкна в другата стая да гледаме някво предаване по турска тв за хора, които се търсят и да съм се свържела с това предаване и бля бля.
Каква Ванга, какви 5 лева...

# 93
И не само там - при чернокожите в Африка, турците и арабите също. Затова и повечето им държави са пропаднали, имат натрупана карма. Добре са тези арабски страни, където случайно или не имат смъртна присъда за магьосничество. И в Словакия и Унгария имат ясновидки, но е по-рядко срещано и там още първата ми позна. Тук в София от около 10-12 обиколени само 1-2.

TruthSeeker, благодаря! При мен имаше силно главоболие от джиесем дори да е на почти метър от мен на бюрото усещах радиацията му като болка (дупка в аурата?). След като се молих в църквата вече го няма това, но пък сега се проявява като бодежи в синусите и главата. Изпита енергия, все ми се спи, а в същото време умът не спира да мисли.

Видях и същество като грифон, което скочи от стената на леглото ми през нощта (разсъних се но се кълна, че усетих  как с тежестта си огъва матрака). Беше черно с лапи с нокти и май имаше крила. Но се унесох и заспах отново. След няколко часа се събуждам и в пълната ми чаша нямаше и капка вода. Не е било 40 градуса в стаята, че да се изпари толкова бързо. Освен това и през зимата с надуто парно и без да духа от никъде често усещах как в стаята идваше студен полах. В същата стая чух дращенето в пластмасовите торбички... след ставане от сън и продължаваше. Бях в пълно и трезво съзнание и беше светло (да речем 1-2 на обяд). Тогава имах съквартирантка - иракчанка с много тежка, отрицателна енергия. Но пък и се появи усещането, че някой може да се е обесил на пръта за закачалките в дрешника на стаята, изпитвах ужас от него. Ще се смеете, но като тийн предрекох че баба ми ще почине и затова 100% вярвам че нещо гадно имаше там. Наскоро пък имах пророчески сън че намирам изгубен предмет и го намерих. Но не искам да гадая, не искам никакви потропвания, дращения, шумове и такива около мен.

Не ми върви още от бялата пелена пред очите от "чистенето" на Боряна Ангелова, уж ме почисти а сякаш част от мен загина. Чувството беше сякаш умирах и ме облада нещо. Но след като живях на онова място с иракчанката нещата станаха съвсем зле. Не може продавачките които ме харесваха сега да ме гледат с погнуса, съвсем случайни хора също. На всяка нова работа видно не понасят енергията ми. Изхвърлянето на отрязания кози крак увит с канап в река не помогна много.
Това, което пишете за отрязан кози крак с канал принципно е чисто вещерски похват и това според мен няма как да помогне,даже може да има и абсолютно обратен ефект. Имах една приятелка Ясновидка, която ми обясняваше, че за да се развали магия трябва да има заколи петел и да се използва кръвта. Може и да има някаква възможност да се помага така, но това е абсолютно насилствен метод на черните братя и това е даже езическа проява. Аз нищо не и казах, защото това си е нейното разбиране, но за мен това е чисто убийство и варварство. Има други природни методи, с които може да не се жертва нищо. За съжаление масата от хората със способности като ясновидство и други феномени въобще не знаят на кого служат и ти се представят за Божи служители и помощници а методите им са насилствени и много черни. Даже има много такива които общуват със същества на мрака и така хората много често се опитат, заробват или зомбират от тези сили.

# 94
Риболова в темата никога не е спирал !
Отново повдигам въпроса за жена която гледа, живееща в района около Шумен - Нови пазар -Тервел ( не знам точното местонахождение) . Някой чувал ли е за нея, имало непрекъснато опашка пред дома и.

# 95
TruthSeeker, правилно ли разбирам поста ти - твоето чистене не може да помага за това, а трябва да заколим петел?

# 96
TruthSeeker, правилно ли разбирам поста ти - твоето чистене не може да помага за това, а трябва да заколим петел?
Не, според мен не сте разбрала правилно. Самия факт, че след като вече сте опитвали това с козия крак и няма ефект означава, че проблема си стой. Методите, които аз използвам са съвсем различни и както казах природни. Принципа на баланса е следния. Ако човек не е в баланс и има енергиен или друг проблем, след като се направи процедурата той става в баланс. Ако преди процедурата човека е в баланс и след нея отново ще продължи да е в баланс. Тоест това не може да му вреди и да му пречи. Аз не искам да пиша за себе си и за нещата, които правя, защото това е автореклама и това са само думи и според мен е несериозно. На теория нещата са едни а на практика други. Предпочитам де действам а не да говоря. Единствения начин е човек да дойде и да работим и само да определи по плодовете или в случая резултатите дали е ок за него или не. Като и преди съм казвал, че в много от случаите еднократно процедура може да не реши проблема на човека, защото понякога енергиите се връщат или източника не е свързан с човека а свързан с дома му. И така, ако той иска да се оправи трябва първо да се пречисти човека а после и дома му или работното място. За всеки случай е различно и уникално, но всеки проблем си има решение и всяко действие има противодействие. И това се разбира само на практика. Тази сигурност, която хората искат, че някой може да има гарантира, че ще се разреши проблема е голяма заблуда. Как да се гарантира, като 50 процента зависят от другия човек, който търси помощта в случая? Страната, която помага може да си свърши работата, тоест тази помощ от 50 %да бъде направена, обаче, ако човека не изпълнява нещата, които са му казани няма да има ефект. За пример след посещение при лекар и след операция има специални насоки, които лекаря дава и ако човека не ги изпълни може да се поднови проблема, но в повечето случаи хората казват, че лекаря не е добър и не им е помогнал без да осъзнават, че е много вероятно това да се дължи, защото не са били изпълнителни към заръките на лекаря. Има много хора, които смятат, че знаят всичко и разбират нещата а в същото време не могат да си решат проблема.
Така и аз имам хора, които или не вярват или не искат да изпълнят нещата и на тях аз не мога да им помогна. Или имат огромни очаквания, не искат да предприемат никакви промени в живота си, или нямат търпение и искат всичко да се случва веднага. На такива хора трудно може да се помогне. Колкото по-объркан е човека, толкова  е по-трудно е да му се помогне, особено ако сам не ти позволява. Колкото повече заблуди и тъмнина има в ума, толкова по-сериозни здравословни и енергийни проблеми може да има. Цялата източна култура ти казва, че човек може да има проблем само по 2 причини. Недостик на енергия или излишък на енергия. Ако енергията му е в баланс, той не може и няма причина да има проблем. И така баланса на енергията в човека или когато го постигне може да лекува всякакви болести и здравословни проблеми, но това е индивидуално и е процес. В повечето случаи не остава от веднъж.

# 97
Благодаря, имам познат, който иска да пробва. Но те с брат му са породени - като отиде в църква и брат му се влошава и обратно. Много време така си прехвърлят лошото. Опитаха да се разделят с питка, но пак са така. При чистене при теб има ли опасност това да стане? Трябва ли и на двамата да им правиш ритуала?

# 98
Аз пък от малка имам страх да оставам сама в къщи, като се стъмни. Не ме е страх от живите, а от мъртвите. Може би, защото не ги виждам. Ако съм сама в къщи започват да скърцат врати, някакви шумове, почуквания и тн. Може да си е моя параноя, но веднага трябва да изляза. Много е досадно наистина.

# 99
Аз пък от малка имам страх да оставам сама в къщи, като се стъмни. Не ме е страх от живите, а от мъртвите. Може би, защото не ги виждам. Ако съм сама в къщи започват да скърцат врати, някакви шумове, почуквания и тн. Може да си е моя параноя, но веднага трябва да изляза. Много е досадно наистина.
Освен душите на мъртвите или починалите хора има още много същества, които са навсякъде около нас, но трябва да знаете, че те нямат нито сила нито възможност да ни докосват, защото вибрацията на физическия свят е много по-ниска и различна от света, в които те живеят и се проявяват. При определени кармични условия е възможно човек да има общение с такива същества и сили, но това също може да се промени. Иначе страха е вътре в човека и това е вътрешен проблем. Промени ли човек вътрешността и разбиранията си и страха ще изчезне. Много от хората се страхуват именно благодарение на всички филми на ужасите а това в реалността да се случи е едно на милиард.

# 100
Такива филми почти не гледам. А и да гледам не ме впечатляват. Обаче, като дете много често сънувах кошмари. Може би от там идва. А и много от сънищата ми са се сбъдвали. Някой има ли подобен проблем и как да го реша?

# 101
Такива филми почти не гледам. А и да гледам не ме впечатляват. Обаче, като дете много често сънувах кошмари. Може би от там идва. А и много от сънищата ми са се сбъдвали. Някой има ли подобен проблем и как да го реша?
На мен много пъти са ми се сбъдвали сънища, както и на мой приятели също. Моята съпруга даже понякога може да прави осъзнато сънуване, когато човек става господар на съня и може да избира какво да се случва. Кошмарите можа да са свързани с неща от минал живот или да са знак към вас да обърнете внимание на нещо в живота си. Сега продължавате ли да имате кошмари?
Иначе разрешението на проблема е да придобиете светлина. Страха е свързан с тъмнината в човека и те двете вървят винаги за ръка. Когато дойде страха после идва и тъмнината и обратното. За да се справи с това човек трябва да се занимава с духовност, да си повишава вибрацията и светлината в себе си. За някои от тези неща може да помогне и друг човек, но същинската работа е лична и вътрешна. Иначе за страховете, кошмарите , притесненията и безпокойството леенето на куршум помага. Има и други методи. Ако искате ми пишете на лично съобщение и ще ви обясня.

# 102
Проблема е, че не живея в България. Ако наистина леенето на куршум помага при първа възможност ще го направя. Иначе съм вярваща, кръщавана, а и този страх го имам от много малка. Сега вече нямам кошмари или поне не такива, като тогава. Сякаш е често срещан проблем, но мои познати и приятели го нямат. ММ даже ми се смее на моменти не разбира от какво ме е страх.

# 103
Някой иска ли да отидем на адреса на Светлана и да я чакаме отпред? Може да я срещнем и ще стане ясно дали вече не се занимава с това, а в най-добрия случай ще ни даде новия си телефон. За мен тя е най-добрата, ако не в цяла България, то в София със сигурност.

# 104
Някой иска ли да отидем на адреса на Светлана и да я чакаме отпред? Може да я срещнем и ще стане ясно дали вече не се занимава с това, а в най-добрия случай ще ни даде новия си телефон. За мен тя е най-добрата, ако не в цяла България, то в София със сигурност.
Аз мога да го направя. Но не зная адреса и. Ако някой го знае и е готов да ми пише, ще се договорим. Не съм от София , мога да отделя време за да я открием.

Общи условия

Активация на акаунт