Ясновидки/врачки - тема 39

• 89 707
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
И такаа, нека и аз се включа... началото на юли се разделих с гаджето си и тръгнах по врачки .... класика в жанра....
1во смс на Ивелина Христова- пълна лъжа ,
2ро ходих при Бойка от Перник ... жената изобщо не ми говори за бившия ми , а че съм урочасана и какво да направя, за да ми минат уроките...  не е лоша , точна е , казва каквото вижда и няма фиксирана тарифа
3то попитайте поля - вижда , че ще ме потърси след 2 месецаа, емии , да ама не , даже гадже има ... приятна жена , еродирана е , но на мен нищо не позна
4-то Лили от разсадника- лъжкиня , абсолютна , нагла е и продава амулети уж имаш магия и ако не ги вземеш няма да ти върви
5-то Blessed love - нищо не се сбъдна , а уж във фейсбук страницата й е пълно само с обратни връзки как всичко се сбъдвало ....
Извод - хора, не искам да правя на никого реклама , като цяло, не си губете времето с врачки , няма смисъл , но ако толкова искате - аз съм за Бойка от Перник , даже и да не чуеш това , което искаш , поне не лъже .

# 136
Здравейте, някой ходил ли е на гледачка в Могила до Стара Загора при Кирилка?
Много ще съм благодарна ако някои е ходил да сподели мнение.

Да, според мен има дарба, но явно  трябва да се  напъне още за по - тежки случаи и предварително да се иска повече време вътре

от дистанцията на от преди две години - права е била  за неща като хора, събити, станаха конкретно едно както го е казала ' ще видиш  това и това" , срокове - то никой не може да каже, ако дава такива е приблизително

и за едно работно място беше права, но не видя че ще тря много скоро да си ходя примерно

поне не ми е било лошо после , а по принцип го има при много

# 137
Здравейте,какво е мнението Ви за тази жена?Попаднах случайно на този профил и не се обаждам и не ходя преди да попитам тук.Някой дали я е посещавал и да каже?!  Ясновидец Боряна Барбанакова  
   https://www.facebook.com/iasnovidec.boriana.barbanakova

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 15:20 от Анонимен

# 138
Здравейте,какво е мнението Ви за тази жена?Попаднах случайно на този профил и не се обаждам и не ходя преди да попитам тук.Някой дали я е посещавал и да каже?!  Ясновидец Боряна Барбанакова  
   https://www.facebook.com/iasnovidec.boriana.barbanakova
В една от старите теми и аз питах за нея, никой не каза нищо. Когато потърсих инфо чрез гугъл видях има някакви фирми с мъжа си. Не се обадих по тази причина да не налетя на поредна шарлатанка и още ме спря това, че е писала за връзка с мъртви души... Аз искам да намеря маг, който да ми помогне за моя си път на земята, не да безпокоя тези които са я напуснали.
Ще помоля, ако някой има впечатления и среща с нея да сподели все за някой ще е полезна информацията.

# 139
Туст, значи търсите мнение за жена, за която вече имате мнение. Nerd

# 140
  • София
Знаете ли нещо за Валентин Начев? Не отговаря на тел. Явно не работи в момента.

# 141
Аз просто споделих какво съм видяла. В профила има следното : "Разговор с душа на починал човек
Общувам телепатично с души на починали хора и на духовни учители. Чрез мен можете да разговаряте с душите на ваши починали роднини и приятели, да поискате от тях прошка или съвет, да ги попитате нещо което е важно за вас, да се уверите че душата е безсмъртна. Разговорите се провеждат само ако преценя ,че ще бъдат от полза и за добро."
Също и други неща за аура, восъколеене, собствен метод номерология... и т.  н. Просто казах мнението си, като стоножка ми се видя - от всичко разбира... Съжалявам, но не вярвам на подобни хора, това е мое мнение и не задължавам никого с него.

# 142
Аз просто споделих какво съм видяла. В профила има следното : "Разговор с душа на починал човек
Общувам телепатично с души на починали хора и на духовни учители. Чрез мен можете да разговаряте с душите на ваши починали роднини и приятели, да поискате от тях прошка или съвет, да ги попитате нещо което е важно за вас, да се уверите че душата е безсмъртна. Разговорите се провеждат само ако преценя ,че ще бъдат от полза и за добро."
Също и други неща за аура, восъколеене, собствен метод номерология... и т.  н. Просто казах мнението си, като стоножка ми се видя - от всичко разбира... Съжалявам, но не вярвам на подобни хора, това е мое мнение и не задължавам никого с него.
Разбира се,така е.Ще видя с времето нещата,които ми е казала.Хубав ден желая!

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 16:03 от Анонимен

# 143
Здравейте момичета и момчета, от доста време не съм ходила на врачки , не съм ви следяла от поне 2 години. Старият ми профил май е изтрит и направих нов. Та един любовен проблем ме накара пак да тръгна и търся. Моля ако знаете някоя читава която гледа по телефона?

Ще ви кажа на кратко моите впечатления от някои при които съм била в течение на времето:
Лаура от Дружба- прчалбарка не познава вече нищо, космически такси.

Бойка от Перник пак не ми позна нищо.

Саша от Кюстендил измамник. Слага си магиите и после ги уж вади от разни места.

Карла - нищо не ми позна.

Ани от Дондуков мисля че беше, или женския пазар, преди 2 г ме отряза да ме приеме защото съм я намерила от тук. Но и станах симпатична и ми отговори безплатно на 1 въпрос по телефона и позна.

Николай от Провадия има някаква познаваемост.

Нони също на мен ми позна някои неща други трябва са се случат. Доволна съм от нея за сега, има и неща които не издразниха супер кратки отговори.

Севда от Тръстеник ми е познавала доста неща. Но и за доста се чудя.

Роберт Йовчев.. нищо не ми позна, много е загадъчен уж нещо ме лекува с енергия ама не помня беше отдавна но не останах с кой знае какви впечатления.

Лина описа характера на някои хора но..... говори ми като психолог 20 мин. Като се задълбочи в една тема...  и на края ми вика то времето ти изтече ... имам клиент който ме чака.. 😡 аз нямах възможност да си задам половината въпроси. Времето ми изтече в психоанализ за живота. Каза ми противоположно на всички останали и много ме обърка...

Силвия от Русе карти таро доста позна за сега. Но чакам да се сбъднат още неща.

Златка от Асеновград гледа на обикновенни карти има на някои въпроси голяма познаваемост до час и за финансов проблем каза точната сума която е 83 хиляди.. което ме уби като го каза ..

Може би изпускам някои, не мога да се сетя за други при които съм ходила последните години.

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 16:11 от Cardi_B

# 144
"1.БОРЯНА - ЛЮБЕН БАРБАНАКОВ ЕТ
REKA TUNDZHA 1
4173 Калояново
Южен централен район за планиране
088 695 8043
Естествен мрамор, гранит и камъни"
ЕИК/ПИК
115052388
Регистрация по ЗДДС
Да - BG115052388 от 2016-10-12
Дата на регистрация
January 27, 2011 13:45
Наименование
БОРЯНА - ЛЮБЕН БАРБАНАКОВ
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Калояново, РЕКА ТУНДЖА, 1
Предмет на дейност
Производство и продажба на селскостопанска продукция, търговия със селскостопански и промишлени стоки в страната и чужбина, маркетинг, ресторантьорство, хотелиерство, рекламна дейност, пос... прочети още
Физически лица търговци
ЛЮБЕН ДИМИТРОВ БАРБАНАКОВ (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници
ТОВА ГЛУПОСТИ ЛИ СА? ДА НЕ БИ АЗ ДА СЪМ ГО ИЗМИСЛИЛА? ПИТАТЕ ПОСЛЕ ОБВИНЯВАТЕ!?
Аз само като му прочетох изчерпателния пост, особено със предварителното заплащане всичко ми стана ясно....
Реклама, реклама, реклама...
Понякога ми иде да пусна и аз една такава фалшива реклама уж за някой с мой номер, та да видя колко наивни хора търсещи надежда ще се обадят...
Затова е много хубава тази тема.
Благодаря.

# 145
Cardi_B, за тази Силвия от Русе не съм срещала отзиви в темата. Дистанционно ли гледа или на място при нея трябва да се отиде?

# 146
Във фейсбук може да и пишете, гледа на карти таро. задавате въпроси и тя ви прави записи на въпросите. Таксата и е 40 лв. На мен ми позна доста неща. Чакам до края на месеца да се случат още няколко. За сега съм доволна от нея. Според мен чете картите правилно. И е доста мила и позитивна. Нейната познаваемост при мен е 85-90% до сега. Ще видим по на татък.  Не е известна от скоро се занимава с това. До колкото знам 3-4 години. Ако искате контакти ми пишете на лично, да не стане, че ми е сестра. 😃

Cardi_B, за тази Силвия от Русе не съм срещала отзиви в темата. Дистанционно ли гледа или на място при нея трябва да се отиде?

# 147
Във фейсбук може да и пишете, гледа на карти таро. задавате въпроси и тя ви прави записи на въпросите. Таксата и е 40 лв. На мен ми позна доста неща. Чакам до края на месеца да се случат още няколко. За сега съм доволна от нея. Според мен чете картите правилно. И е доста мила и позитивна. Нейната познаваемост при мен е 85-90% до сега. Ще видим по на татък.  Не е известна от скоро се занимава с това. До колкото знам 3-4 години. Ако искате контакти ми пишете на лично, да не стане, че ми е сестра. 😃

Ако е същата Силвия за която дори съм сигурна че е... толкова и аз на карти Таро мога да гледам и да кажа коя карта ква е. Сухи и скучни обяснения, никакав изказ, веднъж й пратих 50 лева и ужасно съжалих. Ако някой има нужда да му кажа кви карти съм му изтеглила и кво означават, да ми пише, ще го направя без пари дори по добре от нея.
Хора, темата е станала ужас, само реклами и реклами на някви новоизлюпени "гадатели"
Хайде, спрете се вече.

# 148
Дайте повече информаци до колкото знам има няколко с това име. Млада ли е стра ли каква е. Аз не правя реклама а съм доволна. Както виждате съм описала мнението ми за доста гадатели.не само за нея. Доволна съм от Нони също, други не са. Доволна съм от Севда. Не съм доволна от Саша примерно а доста хора твърдят не им е помогнал. Тълпи от хора седят пред вратата му от 2 часа през ноща. Но за мен е обикновен измамник.

# 149
А какво е мнението ви за Лина?
Отдавна чета, но до сега не бях посетил никого. Сега вече мога да споделя опита си. От хората коментирани тук отсях две жени, а една ми беше препоръчана от познат.
Ще започна с нея. Казва се Силвия Петрова, има същият профил във фейсбук. Работи с карти таро. Доста добре описва ситуациите и горе долу има коректни прогнози за бъдещето. В София е и я по сетих на място. Доволен съм.
Другата е Лина. Сайтът й е  www.ясновидство.com. С нея се свързах по телефона. Също доста вярни неща каза, описа хората и характерите, толкова точно, очуди ме. За бъдещето ми даде няколко възможни варианта, зависело какви действия ще предприема. Ще видим, ще споделя. Но съм доволен, не губи време в пътуване и чудене къде да паркирам.
Третата в Ваня Спасова, посещение при нея, висока тарифа и куп празни приказки...
Това е от мен за сега.
По повод Силвия Петрова преди около 4 години съм се консултирала с нея около 3-4 пъти. Едно голямо нищо. За Лина повече на психоанализ ми приличаше от колкото на гледане. При Ваня Спасова не съм ходила.

Общи условия

Активация на акаунт