Ясновидки/врачки - тема 39

• 89 787
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
Да питам освен и в новата тема,за този младеж, че нещо не си намирам въпроса тук,остана в старата.
В Ютюб ми излезе скоро клип на едно момче Боян Желязков,някой допитвал ли се е до него?Колко му е таксата?Как става задаването на въпроси,колко имаш право?

# 196
Какво е мнението за Роберто Методиев? Ясновидец и нумеролог. Днес в 11 имам записан час при него за консултация. Моля за отзиви.

# 197
  • София
Какво е мнението за Роберто Методиев? Ясновидец и нумеролог. Днес в 11 имам записан час при него за консултация. Моля за отзиви.

Май сама ще си кажеш 😉😉😉

# 198
Момичета привет, днес имах онлайн консултация с Роберт Методиев. Имаше неща, които позна, без да съм споделила. Каза ми и неща, които трябва да се направят, за да реши проблема, който е налице. Съответно и сумата не е никак малка. Моля ви за отзиви и мнение дали помага, има ли способности и дали мога да се доверя и да очаквам резултати?

# 199
Еее, излагате се вече с това триене на коментари. За много съм коментирала тук у винаги съм казвала обективното си мнение. Вече незнам в какво се превърна тази тема, но не бих казала, че е полезна. Има само въпроси за мнения и нищо полезно

# 200
Всичко е изтрито...Confused

# 201
  • Варна
Така е, всичко е изтрито... А защо? Каква е причината, питам аз, то все едно темата не трябва да съществува щом така са нещата. Ето, аз звънях на w. b., споделих мнение, мисля, че ще е полезно. Но е изтрито, защо? Нали темата е за споделяне кой от кого е доволен, тогава нека се изтрият и всички други мнения и темата да престане да съществува, а контакти да се разменят само "на лично". Така ще четем едни и същи въпроси без отговор от типа "Дайте ми мнение за едисикой". Ето, аз съм проверила, говорила съм с w. b., нека се провери имам и други мнения в темата, но каква файда??

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 12:01 от ivka_smile

# 202
Дами, започнах да се ядосвам и затова създадох група във фейсбук
https://www.facebook.com/groups/1729390257210605
Заповядайте! После ще го мислим как ще я организираме

# 203

Благодаря за поканата! Приеми ме когато можеш, имената ми са същите както тук.

# 204
НИЩО!!! КОЙТО Е "трябвало" се Свърза с МАЯ!!! 🙏😇

# 205
  • бургас

Много добро решение:smile: пратих присъединяване

# 206
Здравейте, Доволни ли сте от Лина от ясновидство.com ?

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 16:54 от Bondy07

# 207
Така е, всичко е изтрито... А защо? Каква е причината, питам аз, то все едно темата не трябва да съществува щом така са нещата. Ето, аз звънях на w. b., споделих мнение, мисля, че ще е полезно. Но е изтрито, защо? Нали темата е за споделяне кой от кого е доволен, тогава нека се изтрият и всички други мнения и темата да престане да съществува, а контакти да се разменят само "на лично". Така ще четем едни и същи въпроси без отговор от типа "Дайте ми мнение за едисикой". Ето, аз съм проверила, говорила съм с w. b., нека се провери имам и други мнения в темата, но каква файда??
Какво бяхте написали? Пишете в темата  "въпроси към администраторите" да видим защо са го изтрили. Темата е много глупава, ако служи само за разменяне на телефони.
И да,  като не разрешават коментари, ще се изнасят пишещите на Фейсбук, какво друго им остава...

КЪМ администраторите:
Моля, като триете нещо, да пишете защо е изтрит коментар и от кого, за да знаем всички какво имате против да се пише тук!

# 208
  • Варна
Pepina, какво бях писала ли? Ами честно, нищо дори толкова специално. Че съм се свързвала с witch bar и че за момента не мога да кажа дали е познала или не, защото се отнася за бъдещи неща. И че не виждам какъв е проблема и има полемика, след като жената отговаря абсолютно безплатно на 1 въпрос по вайбър, а едва след това явно е платено. Така никой не може да бъде ощетен, излъган и прочие, всеки си има глава на раменете. Хайде сега по тази логика да се изтрият менията за Роберт, Лина, Нони и не знам си кой още.

# 209
Някой който има връзка с тази жена, да я  покани в групата. Във фейсбук и в такива групи може да се правят блицове и тя да отговаря директно там.
Честно казано както казах и вчера тая тема е пълна помия... а какви времена бяха и колко живот кипеше тук.
Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт