Ясновидки/врачки - тема 39

• 90 072
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
Утре ще ходя при нея и ще питам дали наистина разваля магии, на мен ми е ляла куршум . Прав сте , но аз и имам доверие не е шарлатанка

Нали оная Зюмбюла от Попово беша като Ванга за тебе, за кво ходиш и търсиш други? Frowning

# 421
"Жените се стараят да работят доколкото могат." 
Та пак си остава въпроса (без значение дали са различни хора). Колко могат и могат ли нещо? Дет се казва да знам къде ще падна, да си постеля.
Но има и друго. Ако са ти предсказали, че ще се удавиш и да се пазиш от вода, най-добре и вода да не пиеш. Току виж се задавиш и от глътка.
Мисля, ясно заявих Лина и Поля са различни хора. А относно изразът: "Жените се опитват да работят доколкото могат", написах го защото при мен нямаше нещо което да се е случило от техните прогнози. Не ги обвинявам може вината да е в мен, аз да не съм разбрала или свършила нещо. Но ето други хора са доволни, всеки сам решава за себе си. Просто ми се искаше да сложим край на безмисления коментар, че някой е в двойна и дори тройна роля, затова писах.

# 422
Зюмбюла не лее куршум тя е гледачка.
Тази Фатма лее куршум не е гледачка, как ме нападате

# 423
Зюмбюла не лее куршум тя е гледачка.
Тази Фатма лее куршум не е гледачка, как ме нападате
"Фатма се казва и гледа на боб".
Та гледачка ли е или само вари боб. Чак и гарантираш за нея...

# 424
  • Варна
Последно Фатма каква е, извинете Joy

# 425
  • София
Последно Фатма каква е, извинете Joy
Преди години когато бях дете , една кола щеше да блъсне сестра ми . Говорим далеч назад в средата на 90 те . Нашите , решиха да заведат тогагва сестра ми  , да и леят куршум , естествено взеха и мен . Заведоха ни тогава в това село Борима . То е помашко , навремето през освободителните войни за съединението на родината , помаците избягали от Гърция и се заселили там . Та заведоха ме при една жена баба Салиица , тя отдавна не е между живите , не помня много от срещата нито акк ми е ляла куршум и какво е баела , но не усещах нищо лошо или негативно , помня ще ми даде едни бонбони теменужки ,  говореше с нас но сякаш имаше добра енергия позна всичко какво ще работя и как ще се рязвие живота . До колкото ми е известно тазо Фатма е внучка на баба Салиица , все пишете , че търсите някакви ходжи и врачки който помагат и са известни само в селата си и околията , та тази баба Салиица беше такава , хората от селото я познаеваха имаше много синове дъщери беше изстрадала но си я уважаваха ходеха хора от околията да помага , нямаше тарифа говореше беше добродушна , Та тази фатма и е внучка , живее в едно помашко село със своята култура и обичай скрито от големия град . За куршум баба и лееше и помагаше , ако има сила и се придава и тя трябва да има

# 426
Здравейте, искам да ви питам какви са ви впечатленията от Ангел от Дианабад?

# 427
Какво ви е мнението за Сирма? Някой има ли успех при направени от нея неща или при предсказани? Говорих с нея по телефона, не ми е искала пари, затова, което ми каза, каза да си помисля хубаво и ако реша да й се обадя, за да ми каже каква е цената. Моля ви за обратна връзка

# 428
Здравейте на всички!
Някой посещавал ли е Сребрина от град Свищов?
В момента гледа в град Белене.

# 429
Здравейте на всички!
Някой посещавал ли е Сребрина от град Свищов?
В момента гледа в град Белене.
А, позната на моя приятелка ходи. Срещу някакъв стадион. Беше много разочарована.

# 430
Бях студентка в Свищов , преди години и съм я посещавала. Стаята и беше цялата и икони, много разочарована, ама мамицата и и такса имаше. Че и по телефона се представяше за секретарка, за да си запишем час .

# 431
Бях студентка в Свищов , преди години и съм я посещавала. Стаята и беше цялата и икони, много разочарована, ама мамицата и и такса имаше. Че и по телефона се представяше за секретарка, за да си запишем час .
Благодаря ти за информацията Simple Smile сега е местоположението и е в град Белене. Нямаше такса. Оставяш колкото обичаш, но имаше такива попадения, че просто нямаше от къде да ги знае. И ми гледа за години напред, а за настояще съвсем малко. Скоро ще се включа пак, за да кажа мнение Simple Smile.
Ако някой от вас обича може да ми препоръча гледачка по телефона. Имам си сериозни семейни проблеми. Благодаря Simple Smile

# 432
Какво ви е мнението за Сирма? Някой има ли успех при направени от нея неща или при предсказани? Говорих с нея по телефона, не ми е искала пари, затова, което ми каза, каза да си помисля хубаво и ако реша да й се обадя, за да ми каже каква е цената. Моля ви за обратна връзка
Аз също съм ходила да тази Сирма. Само че, където и в града и да попитам за нея ми казваха това е една стара циганка, която лъже и маже и така ще те завърти че да ти вземе парите. Казаха ми не ходете въобще при нея всички я знаем.
Така и беше. Такива неща на говори, които нямат нищо общо с действителността.
Мога да ви дам телефони на хора от града и, които могат да ви осведомят много добре що за шарлатанка е.

# 433
  • Варна
Моля всички да се успокоим:) . Не обвинявайте Aux9309. Дори и да някаква реклама нейното, то 90% от хората започват да търсят някаква гледачка при проблеми от типа на "В. обича ли А." или "В. ще потърси ли А.?" Тъй, че аз нищо странно не виждам в случая.

# 434
"Гледачка" ли ще те събере със съпруга ти? Май не си за тази тема.
Вас не Ви разбирам, момичето търси помощ,а който търси намира! " Гледачка" или по точно да се изразя,жените и мъжете които имат инструмент и дарба да гледат,могат да дадат насоки и съвети и проблема да се разреши. Всеки проблем има причина и много пъти ние намирането изход за проблема! Хубав и успешен ден ви желая
Във вашето твърдение има доза истина, но човек със такива способности може и много да навреди и да обърка нещата. Самата идея, която аз усещам, че повечето дами имат в главата си, че ясновдците да хора с дарба, която може да им помогне да си оправят живота не е много точна и вярна. Те могат да дадат съвети и насоки, които обаче могат и да объркат човека и да му напакостят. Особено, когато не знаят на какви сили служат и кой точно преминава през тях. Учението за микрокосмоса и макрокосмоса ти казва, че всичко ценно, истинско и силно е вътре в микрокосмоса, в самите нас - щастие, късмет, хармония и т.н. Тези неща друг човек не може да ни ги даде, защото всеки един човек е част макрокосмоса и решението не е там. За съжаление вече няма хора със способности като баба Ванга, Слава Севрюкова, дядо Влайчо и т.н които директно са казвали каква е причината и какво е решението. От личен опит и от това, което съм чул от мои приятели и познати при повечето Ясновидки ти се говори за минало, настояще, бъдеще, за карма и се изприказват куп глупости и реално решение не се дава. Да не говорим и, че има и изключително много от хората, които дори да им се каже реалната причина за проблема, който имат, ако това не им угодно за тях, въобще не го чуват това нещо. И после обясняват, как човека при който са ходили не познава и не разбира. Въобще тук във форума почти никой от потребителите не знае, какво означава думата и нещото намерение, което е ключово нещо за начина на живот и разрешението на всеки един проблем. Тук предимно хората си губят времето и си чешат езиците, реална помощ и реални решения почти няма. Успех на всички и късмет в начинанията 🙏🏻

Общи условия

Активация на акаунт