Ясновидки/врачки - тема 39

• 89 823
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте , някой има ли информация за гледачка в Бургас, казвала се Баба Петрана, знам че  бае, веси и гледа, през лятото е в Полски Извор, а през зимата в Бургас. Някой ако знае координати, моля да ми пише. Благодаря.
А някакви координати на бабата в това село ? Интересува ме весенето.
[/quote]
Бихте ли обяснили какво значи "веси", аз за първи път чувам това, извинявам се за невежеството бих искала да науча.
[/quote]

Весенето е допълнение към леенето на куршум. Препоръчва се при силен уплах след критично събитие, тъй като колкото и да е мощен ритуала с леенето на куршум при силно преживян стрес не е достатъчен. Представлява нещо като бесенето, само че си провесен за краката и пак си има ритуал. На мен са ми го правили като тийнейджърка и наистина е ефективен метод.

# 646
https://youtu.be/l7IxsaT6zQI Някой може ли да ми даде мнение за този човек и дали му е ползвал услугите

# 647
https://youtu.be/l7IxsaT6zQI Някой може ли да ми даде мнение за този човек и дали му е ползвал услугите
Този човек непрекъснато прави видеа, с които иска да покаже, как се намира магия и винаги някой го снима и всички са много изумени и очудени. За мен това е нагласено и е пародия. Самия факт, че нарича себе си шамана показва, че той иска да е известен. Не знам, доколко той разбира материята, но предмета не е излъчвател и дори да бъде открит и премахнат, това няма да спре влиянието и. Така, че това просто е някаква реклама. Ако искате може да опитате. Ако ви каже, че има такса, аз не бих отишъл.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 22:25 от TruthSeeker

# 648
Този човек непрекъснато прави видеа, с които иска да покаже, как се намира магия и винаги някой го снима и всички са много измени и очудени. За мен това е нагласено и е пародия. Самия факт, че нарича себе си шамана показва, че той иска да е известен. Не знам, доколко той разбира материята, но предмета не е излъчвател и дори да бъде открит и премахнат, това няма да спре влиянието и. Така, че това просто е някаква реклама. Ако искате може да опитате. Ако ви каже, че има такса, аз не бих отишъл.
Доста видеа му изгледах, не виждам как ще са манипулирани. Заровени и зазидани неща, които е видно че са там от години, няма как да ги е поставил, че да ги "открие". Това беше и причината да го потърся. Незнайно как от дистанция установи наличието на магия върху семейството ми, в която като цяло не се съмнявам, затова и го потърсих. Поиска обаче 150 лв. за диагностика, каквото и да значи това след като вече ми е казал, че има направена магия. На следващият ден трябваше да му пиша след като преведа парите. Пари не преведох, а вечерта му казах, че не съм, защото не ми е станало ясно за какво точно трябват тези пари и ми е писнало всеки да ми иска сума за да ми помогне, и че ако някой може и иска да помага, ще го прави без подобни тарифи. Отговорът беше "Ок, съгласен съм" и приключихме до там. Мен ми звучи нелепо, някой да знае че върху семейството ми има магия, която му вреди, вреди и на мен, и да ми помогне само ако му платя определена сума. С каква съвест ще оставя тези хора да страдат ако знам, че мога да им помогна!? Да не говорим, че тия 150 лв. са явно само за начало, а после откриване, разваляне, защита...кой знае каква е тарифата и там. Пак казвам, не мога да кажа, че е измамник, защото видеата са прекалено много и изглеждат достоверни, но тази стартова диагностика от 150 лв, ме подразни ужасно много за човек, който претендира, че иска да помага на хората.

TruthSeeker, мен ми стана интересно това, което казваш, че предмета не е излъчвател и дори да бъде открит и премахнат, това няма да спре влиянието на магията. Ако не е излъчвател, защо се прави и заравя този предмет в близост до 'жертвите'!? Кое влияе тогава, ако не самия предмет!? Иначе и този т.нар. шаман казва, че откриването и премахването му не спират влиянието, което ме навежда на мисълта, че освен да дойде да го открие, за което ще иска пари, ще иска пари и за развалянето. Не, че не би си струвало, ако има резултат, но...

# 649
https://youtu.be/674kJ2nuo4k
Да попитам някой гледа ли канала и
и да има резултат при някой?

# 650
Този човек непрекъснато прави видеа, с които иска да покаже, как се намира магия и винаги някой го снима и всички са много измени и очудени. За мен това е нагласено и е пародия. Самия факт, че нарича себе си шамана показва, че той иска да е известен. Не знам, доколко той разбира материята, но предмета не е излъчвател и дори да бъде открит и премахнат, това няма да спре влиянието и. Така, че това просто е някаква реклама. Ако искате може да опитате. Ако ви каже, че има такса, аз не бих отишъл.
Доста видеа му изгледах, не виждам как ще са манипулирани. Заровени и зазидани неща, които е видно че са там от години, няма как да ги е поставил, че да ги "открие". Това беше и причината да го потърся. Незнайно как от дистанция установи наличието на магия върху семейството ми, в която като цяло не се съмнявам, затова и го потърсих. Поиска обаче 150 лв. за диагностика, каквото и да значи това след като вече ми е казал, че има направена магия. На следващият ден трябваше да му пиша след като преведа парите. Пари не преведох, а вечерта му казах, че не съм, защото не ми е станало ясно за какво точно трябват тези пари и ми е писнало всеки да ми иска сума за да ми помогне, и че ако някой може и иска да помага, ще го прави без подобни тарифи. Отговорът беше "Ок, съгласен съм" и приключихме до там. Мен ми звучи нелепо, някой да знае че върху семейството ми има магия, която му вреди, вреди и на мен, и да ми помогне само ако му платя определена сума. С каква съвест ще оставя тези хора да страдат ако знам, че мога да им помогна!? Да не говорим, че тия 150 лв. са явно само за начало, а после откриване, разваляне, защита...кой знае каква е тарифата и там. Пак казвам, не мога да кажа, че е измамник, защото видеата са прекалено много и изглеждат достоверни, но тази стартова диагностика от 150 лв, ме подразни ужасно много за човек, който претендира, че иска да помага на хората.

TruthSeeker, мен ми стана интересно това, което казваш, че предмета не е излъчвател и дори да бъде открит и премахнат, това няма да спре влиянието на магията. Ако не е излъчвател, защо се прави и заравя този предмет в близост до 'жертвите'!? Кое влияе тогава, ако не самия предмет!? Иначе и този т.нар. шаман казва, че откриването и премахването му не спират влиянието, което ме навежда на мисълта, че освен да дойде да го открие, за което ще иска пари, ще иска пари и за развалянето. Не, че не би си струвало, ако има резултат, но...
Предмета е само носител и активатор на енергийно-информационната програма или както се нарича "магия". Така ходжите приготвят муски на същия принцип, които представляват най-често червен триъгълник, в които се пишат заклинания, цели на магията, обикновено може да се сложи нещо от човека, за когото е направено - косъм, кожа или нещо друго. Идеята е, че тези предмети сами по себе си нямат енергия, защото са мъртви, нямат душа, от която да идва тази енергия. Души имат минералите, растенията, животните и човека и това биват неръкотворните неща, които човешка ръка не може да създаде. И така те само носят заряд, който по определен начин се освобождава. Понякога трябва лично докосване а в други случаи близост до половин- един метър и когато това се случи енергия се освобождава и вече няма значение предмета, които е носител. И да изгорите и да изхвърлите предмета това не ви решава проблема, защото програма си тече и човека е свързан с невидима връзка с тази енергия и тя си работи. Хората, които са вещи в материята директно освобождават човека от това влияние а не ходят да търсят предмета. Това с предмета е просто една реклама, която кара хората да смятат, че този човек може да се справя с такива неща, но според мен това е заблуда.

Въпроса ми към вас е как вие сте сигурни, че този човек ви казва истината и реално има вмешателство във вашето семейство? Защото аз познавам много хора, които непрекъснато обясняват на някой, че има магия. Даже имам пресен случай за поредния велик радиестезист, които на моя приятелка и е наговорил сумати глупости, че има магия, че имат Родово проклятие в семейството, че има 2 смъртни гряха от минал живот, които носи. Че трябвало да я изчисти за скромната сума от 100 лв. После има защити, които правел, които струват още пари. Всеки един човек, които е отишъл при него, на всички обяснява, че имат магия и трябва да минат през същата система а аз вече познавам 3 ма, които са отишли при него без никакви магии, но той ги убеждава в друго и така вероятно е изкарал едни бързи пари.
А това друг да прави защити е поредната глупост. Може да се направи такова нещо, но то трае 1 ден. Всичко друго е маркетинг и трупане на карма от хората, които предлагат такива услуги и разбира се всички те са спасителите на света и само те могат да оправят нещата.

# 651
Аз преди време посещавах една и съща зъболекарка. Но мой познат много ми рекламира друга. Реших да отида. Първото посещение беше безплатно. Та новата ми каза, че имам 7 кариеса, плюс мост и други глупости ми предяви, като обща сметка 2 000 евро (за моста знаех). Отидох при моята си и я помолих да каже колко кариеса имам. Каза, че имам само един и съвсем малък и не е спешно. Та така и с тези ясновидци. Ще ти вземат и последното ако могат. Рядко се среща честен човек.

# 652
  • sofiq
Здравейте искам, да попитам, някой посещавал, ли е Ангел Димитров от Дианабад.Аз и няколко мой познати се чухме с него на всички ни каза,че имаме направени магий.Моля,ако някой го е посещавал да каже мнение.Благодаря!

# 653
Здравейте искам, да попитам, някой посещавал, ли е Ангел Димитров от Дианабад.Аз и няколко мой познати се чухме с него на всички ни каза,че имаме направени магий.Моля,ако някой го е посещавал да каже мнение.Благодаря!
Ангел също се занимава с радиестезия и той е един от хората при когото, 98%от хората имат магии. От 2011 до 2014 септември съм му закарал над 400 човека и видях че помогна на много от тях, както и на мен ми е помагал. Но тъй като аз си водих статистика, забелязах, че всеки 3 или 4 човек му ставаше абонат и непрекъснато отново всяка седмица или всеки месец пак имаше магия. Като човека започваше да има проблеми със съня, главоболие и други неразположения и тогава като се обади на Ангел и той му казваше, че "пак са те ударили с магия" и така имаше хора, които с години вървяха по този път. И Ангел винаги казваше, че няма защита от магии и защита имат само тези, които се занимават с такива неща, което е голяма лъжа и разбира се, щом няма защита само той е единственият спасител. И така вероятно има дни при които през него минават по 100 човека.
Но съм видял и друго нещо. С други методи, хора,които бяха абонати на Ангел спряха да имат повече подобни проблеми и така разбрах, че той не на всички казва истината и от тогава спрях да водя хора при него, защото разбрах с, намерението да им помогна, може да им извадя очите.
Ако искате може да опитате. Той също твърди, че може да разваля магия на друг човек без неговото съгласие, което е абсолютно насилствен метод и метод на черните братя. Ако обаче при вас стане така, че се превърнете в абонат, ако искате ми пишете на лично съобщение. И също не му вярвайте, че няма защита от магиите. Ако ви интересува това също ми пишете на лично. Всичко най-добро и успех

# 654
Здравейте,
Моля да ми препоръчате някой, който гледа на кафе в София. По възможност в южните квартали. Търся човек, който не го е обърнал на бизнес и не бих се занимавала с магии или разваляне. Просто искам да се допитам за няколко неща.

# 655
Някой използвал ли е услугите на Айледин Тахиров

# 656
Не съм го чувал. След като вие написахте проверих в гугъл за него и определено от доста места го рекламират, което автоматично е странно. На първо четете забелязвам, че той е доста религиозен човек а истината не е свързана с религия. Второ, той казва,че "Господ - Аллах забавя, но не забравя", което означава, че според неговите разбирания Господ съди, хората, което не е вярно, следователно истината липсва в неговите разбирания. И също ми направи впечатление, че казва, че иска само сериозни хора да му се обаждат а не някои от любопитство, което е вид ограничение а хората, които искат да помагат и служат, се опитват да видят Бога в хората и да направят за всеки, каквото могат. И не на последно място, той твърди, че според корана или мюсюлманството било грях да гледа по телефона, без човека да е при него, което също е голяма заблуда, защото аз самия съм имал случай да питам по телефона и да ми се помага. Възможно е да може да помага този човек и всеки, който иска може да провери лично, но за мен тук става дума повече за реклама, отколкото за човек с чисти намерения и истински способности, като това е извод, който не съм направил от опит а на усещане. Ако някой го посети може да каже, като трябва да знаете, че времето показва дали резултата е сполучлив. В много случаи в началото има облекчение, но след седмица или повече проблемите се връщат, което е знак, че не се решава причината а само симптомите.

# 657
Чиста загуба на време и пари. Лично проверено.

# 658
  • Варна
Чиста загуба на време и пари. Лично проверено.
По име не съм го запомнила, но като му отворих снимка се сетих за него.
2013 година ходих при него в Бургас, НЕ СТАВА. Да отбележа само, че аз за друго различно от медицинска диагностика при ясновидец/феномен не съм ходила.
Реших да го посетя, защото беше включен в една книга, някакъв си изследовател на феномени уж открил истински и ги включил в книга.
Освен, че не става като способности, не ангажирам никой лично на мен ми беше и доста неприятен като човек.

# 659
Освен, че не става като способности, не ангажирам никой лично на мен ми беше и доста неприятен като човек.
Абсолютно същото впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт