Любители на кучета - 108

• 28 253
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро от нас,сладурии

Нашият татко вече е на смени,и тази седмица така протичат сутрешните ни разходки. Аз се притеснявах малко,защото Арес е доста див,но се оказа,че колкото повече дърпа и подтичваме,толкова по-забавно и е на беба Joy
А на мама,гърбина да и е здрава Joy
Слънчева събота и усмихната неделя Heart

# 106
  • под тепетата
Ние имахме един татко, който разхождаше лабрадор с кака за ръка и бебе в раница на гърба. Mama Martina , наистина си пази кръста!  Приятни разходки с People Baby и Animal Dog2!

# 107
  • Пловдив
Mama Martina, браво за разходките. Heart Не мога да си представя да изляза с магарето и бебе на кенгуру.

Шошко в клетката

Иска да си играе, но другите кучета ги мързеше. Излезе див и нещастен.

# 108
Иланг и аз не си представях Joy Струваше ми се мисията невъзможно..но съм доволна от кучо,държа се прилично(доколкто му е възможно) Joy
Билянка,опитвам се,но в момента нямам избор Heart

# 109
  • под тепетата
Имах предвид, ако ще е задълго този вариант за разходки и имаш възможност, да потърсиш някаква раница, която да ти пази кръста. Нещо такова беше https://www.decathlon.bg/ranitsa-za-bebe-kid-confort-id_8337899.html
 Иланг, туй на картофена разорана нива мяза...ъ-ъ-ъ площадката, де...Милият Шошко, да му имам мързеливите дружки!

# 110
Арчи май си има ново любимо място: Grinning

# 111
  • Пловдив
Ох, на този Арчи ще му напипам ушаците.Много учен, културен и образован е той. Шошо книгите гиразбутва да си скрие кокали зад тях.

bilqna_69, след банските поляни площадката наистина на картофена нива прилича. Никой не ги поддържа, което е жалко. Дупки има като кратери. Ама пак е нещо, да не сме вечно недоволни. Де е Ози?

# 112
Арчито книгите не ги пипа когато сме си вкъщи. Обаче един ден влизам в банята и оставям Арчи уж да спи. Като излязох какво заварих.. докопал една книга и я направил на парчета. Навсякъде страници, корици.. карах му се тогава много. А той много добре знае кога е виновен и подвива ушета. Като ми мина го гушках половин час. Simple Smile

# 113
  • под тепетата
Направи му читателска карта на Арчи, Цвети! Не му се карай на детето!
 Иланг, мъжовете са на морето. Имат да прибират цвекло, чери домати, да садят бадеми, строителни довършителни работи, да пият бира  и т.н. Миналата есен Ози активно помагаше. Мъжът ми беше насадил пауловнии и дълго време се чудихме кой комшия е изтръгнал барабар с корените едната при положение, че съседите ни са свестни хора. Е, разкрихме си помощника - крокодил Озю!

# 114
  • Пловдив
bilqna_69, на работен Ози, надник платихте ли му? Или сте жестоки експлоататори на кучешки труд, м?
Саско тази сутрин хапна повече - смесвам манджа с гранули. Знам, че е неправилно, но с бульон не иска да ги яде. Имам още половин чувал, после ще се чудя с какво да го храня. Когато яде гранули (дори и в манджата) - акуто е твърдо, когато не яде - меко към разпльокано.

# 115
Даа,гледам ги и аз Билянка. Спряла съм се на 2-3 и ще взимам нещо,че и за двете ни ще бъде по-удобно!
И нашият Арес прави книгите на парченца-направо дето има един лаф-,,Изядох я с кориците на един дъх” Joy

# 116
  • софия
Моля, дайте идея в кой зоо магазин в София има най-голям избор на аксесоари. Търся нагръдник за малко кученце.

# 117
bilqna_69, на работен Ози, надник платихте ли му? Или сте жестоки експлоататори на кучешки труд, м?
Саско тази сутрин хапна повече - смесвам манджа с гранули. Знам, че е неправилно, но с бульон не иска да ги яде. Имам още половин чувал, после ще се чудя с какво да го храня. Когато яде гранули (дори и в манджата) - акуто е твърдо, когато не яде - меко към разпльокано.
Гранулите ги смесвам с пастет за кучета. Една кутийка пастет го разделям за деня, на двете хранения.

# 118
Моля, дайте идея в кой зоо магазин в София има най-голям избор на аксесоари. Търся нагръдник за малко кученце.
Д-р Стефанов и petmall/даже скоро отварят най-големия си магазин/

# 119
  • о`майна лунна нощ е
Имам проблем и не мога да качвам снимки от телефона. Някой знае ли защо? На мобилна версия съм и ползвам хром като браузър. Обърнах на пълната версия - същата работа. Не става. Телефонът пак забива и отказва да отвори галерията и да прикача снимка във форума.

Общи условия

Активация на акаунт