Любители на кучета - 108

• 28 256
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
На мен ми отказва да качва снимки ако снимката е по-голяма от 5 мб. Но до сега не ми се е случвало да не отваря галерията. Neutral Face

# 121
ТуиГ на мен често ми се случва, отваря галерията, но не зарежда снимките вътре. Изчиствам кеша и после успявам.
Един Макс тихичко намъкнал се на леглото на село, докато ние играехме монополи с децата 🤣

# 122
Изморен от копаенето на дупки в целия двор

Лигла

На тоз хамак място за мен има ли?
Малко стойки и чупки

А това просто го оставям да му се посмеете

# 123
  • о`майна лунна нощ е
Рестартирах и разчистих. Явно проблемът е бил в мен.
Покана да си лягам

# 124
С Кара днес на открит урок! Реално това беше първото й свободно пускане, без допълнителни поводи и т.н. Справи се повече от добре Simple Smile Особено предвид, че тръгнахме с много кучета.
Не знам реално в града как ще е, но в гората беше чудесна Simple Smile

# 125
  • Стара Загора
Да ви разправям аз за Анабелата. Както знаете все още се учим къде се ходи до тоалетна и като излизаме давам награди при свършване на нещо. Та...хитрушата бързо научи как седят нещата. Правило номер едно е когато клекне да върши нещо веднага да ме погледне, за да е сигурна че я виждам, да не пропусна случайно да дам награда. След приключване на дейностите тича и си чака наградата. Е да, ама пуста му лакомия като не и се ходи до тоалетна, а иска награда какво да правим?! Еми как какво -  прикляка демонстративно пред очите ми за 1-2 секунди и тича за награда. Grinning

Между другото и Барби ходи на фризьор в Master of Puppies от години и сме изключително доволни. Препоръчвам с две ръце.

# 126
  • София
Биляна, Бека не обича водата, а на плажа имаше и малки трънчета, които се оплитаха ужасно в козината. Оставям на страна факта, че не обича и пясъка. В общи линии - беше в ада Grinning Приятелите, с които бяхме също водеха куче, но го оставяха в бунгалото. Бека му завиждаше, че не го влачат с тях на плажа и не желаеше да контактува с него. Joy

# 127
  • Пловдив

Лека нощ

# 128
  • Bарна, морето, сините вълни
Недялка, чудя се как успявате да разходите всички тия добитъчета? И сигурно ядат много манджа. Grinning Много им се кефя на всички, големи сладури.

А пък тоя сладък газиран Швепс пак е вкарал поглед, ще ме умори. Обичам неговите изражения и муцки.

# 129
  • под тепетата
...на една лазлавница разстояние Sweat Smile
Джуджанка, в един магазин на морето видях палатки за кучета, цялата беше на лапички. За догодина да вземете на принцеса Бека една
http://yorkimaniabg.com/палатка_за_домашен_любимец-11153.html
Швепса е станал като овчица!

# 130
  • София
Привет на всички!
Искаше ми се да се включа със снимки и рапорт, че при нас всичко е наред и сме здрави, но за съжаление не мога.
Моля, стиснете палчета и лапички за Харли. Не е добре момчето ми и днес ще разберем дали ще се наложи операция и изобщо какво му има и как ще процедираме. Нямам време да пиша повече, тъй като тръгваме към клиниката. При първа възможност ще се включа отново и се надявам да са добри новините.

# 131
Привет на всички!
Искаше ми се да се включа със снимки и рапорт, че при нас всичко е наред и сме здрави, но за съжаление не мога.
Моля, стиснете палчета и лапички за Харли. Не е добре момчето ми и днес ще разберем дали ще се наложи операция и изобщо какво му има и как ще процедираме. Нямам време да пиша повече, тъй като тръгваме към клиниката. При първа възможност ще се включа отново и се надявам да са добри новините.
Стискаме палци и лапи,дано всичко с Харли бъде наред! Cry Изпращаме му много силии!! Heart

# 132
  • под тепетата
Вярвам, че Харльо няма да се даде и със стиснатите палци и лапи заедно  ще се  преборим!

# 133
  • sofia
С Леон стискаме лапи и палци на Харли!

# 134
С Арчи стискаме палци и лапички за Харли! Ще се оправи!

Общи условия

Активация на акаунт