Любители на кучета - 108

• 28 263
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Стискам ви, Тонка.

# 136
Тонка и от мен и Макс имате стиснати палци и лапи 🤗 Чакаме те да се включиш с добри новини за юнака Харли.

# 137
  • sf
Много стискане на палци и лапи за Харли! На Тонка кураж и здрави нерви!🤗

# 138
  • Bарна, морето, сините вълни
И от нашата банда стиснати палци и лапки! Heart Ще чакаме включване с добри новини!

# 139
И ние с Райли стискаме палци за Харли.

# 140

Здравейте , това е нашето разглезено съкровище .Спи при нас и  си  мисли че леглото е само за нея Stuck Out Tongue Winking Eye

# 141
  • гр.Варна
Тонка новини? Какво става с Харли?Чакаме цялата глутница да се включиш.

# 142
  • София/Севлиево
Тонка,надявам се всичко с Харли да е наред.Както казват тук-много стиснати палци и лапички ❤️❤️❤️

# 143
  • София
Здравейте отново!
Преди 15 мин се прибрахме. Има и добри новини, има и лоши, но всичко ще мине. Няма да ви занимавам с целия екшън, ще се опитам да съм по-кратка.
Черната серия започна преди 3 седмици, когато на Харли му се сковаха задните крака. След 5 дневен курс с инжекции се оправи. Много щадене откъм движения, пазене и т.н. Още не ме беше отпуснало напрежението, когато вчера сутринта започна да повръща. Имах и без това час за клиниката на обяд, тъй като му беше излязла някаква екзема на бузата и му опада козината. Газ към докторите. За екземата предположиха, че са гъбички вследствие на едните инжекции за краката, които му биха. Взеха му посявка за изследване, като междувременно го мажа с крем Низорал. За повръщането му биха инжекция и казаха, че до час ще спре да драйфа. Добре, ама не. Съсипа се просто. Седи, пие вода и веднага повръща в купичката. И като легна, няма ставане. Щях да пукна, какво ли не ми мина през ума. Сутринта отидохме още преди да отворят клиниката. От там ни дадоха направление за ЦВК за рентген, тъй като се съмняваха, че може да има погълното чуждо тяло. За щастие нямаше нищо чуждо, но се оказа, че стомахът му е жестоко възпален. Пак се върнахме в нашата клиника за да прегледат снимките. Потвърдиха за стомаха и ме питаха дали има разстройство. Казах, че снощи навън е акал доста редичко. Направиха тройния тест за гиардия, корона и още нещо и веднага излезе положителен за корона вирус. Направиха му 7 инжекции! и ни изписаха хапчета и прахчета. Утре отново ще ходим за инжекции и ще чакаме подобрение. Сега ще му варя картофи и малко пилешки гърди плюс извара. Радвам се, че откриха проблема и има диагноза. За два дни Харли свали 1.5 кг, направо се стопи за нула време. Аз не бях на себе си, такъв рев изревах вчера и тая сутрин, че главата ми ще се пръсне. Мислех си какви ли не неща. Сега ще се лекуваме и се надявам в най-скоро време да оздравее.
Благодаря от сърце за стиснатите палци и лапички. Hug Ще ви държа в течение. Само здраве пожелавам на всички четириноги, че това е най-важното. Kissing Heart

# 144
  • Bарна, морето, сините вълни
Милата душица! Cry А и ти също...много сте се измъчили. Пожелавам му от сърце да се възстановява много бързо и ти да се успокоиш.

# 145
  • под тепетата
Радвам се, че бързо се разбра какво му е на юнака и сега още по-бързо да оздравява! Прочетох за таз корона, важно е да не се обезводнява, а килограмите ще ги навакса. Тонке, сигурно и ти си свалила кила от нерви, но с децата ни е така! За краката ми се стори по-страшно, но сте го овладяли вече.

# 146
  • София
Билянче, от вчера сутрин и аз нищо не съм яла. Но сега като се поуспокоих, ми дойде апетитът. Сега варя пилешки гърди и картофи на Харли и ще врътна една супа и за нас.
Той е някак спокоен и отпуснат. Лежи, но по позата го усещам, че не е стреснат и явно болката в стомахчето е преминала. Този коктейл от инжекции си казва думата.
Относно задните му крака... там е като бомба със закъснител. Без изкачване и слизане по стълби, без натоварване - дълги игри и разходки, и скачане. А той е толкова жизнен и игрив, не знам как мога да вървя срещу природата му.

# 147
Недялка, чудя се как успявате да разходите всички тия добитъчета? И сигурно ядат много манджа. Grinning Много им се кефя на всички, големи сладури.
Румба е цял ден пуснат.
Виктория е за 30-40минути всяка вечер навън/не я разхождаме извън двора вече ,че е прекалено възрастна и се измаря адски лесно докато излезем от двора е легнала и ни напред ни назад/
Луцифер понеже е хем гражденче,хем селянче го разхождам по час/като съм на село преди работа или в почивките ,а в Бургас преди и след училище/.
Алабай и Мелиса си имат собствени дворове.
Граф е из двора по цял ден.
Луцифер/1кг всеки ден/+Румба/800грама/+Виктория/1кг/+Граф /сега е на 350-400грама/за месец ядът около 100килограма храна
Алабай и Мелиса са при дядо и ядът горе-долу около 50кг храна на месец.

# 148
Милият Харли... дано, дано се оправи бързо! И никога повече да нямате подобни изживявания. Много ми е тежко да гледам как животно се мъчи, много...

# 149
  • София
Ех, стискаме палци на Харльо Hug

Общи условия

Активация на акаунт