Любители на кучета - 108

• 28 316
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
А ти защо си позволяваш да я оставяш за цели два часа, м?😀😀

# 301
  • Sofia
Ха ха,нееее Blush
2 часа вън с нея разходка и сутринта една бърза 30минутна за банички. Оставих я в нас за да претичам до Кауфланд за бързо,прибирам се и детето влиза преди мен и ми вика "Мамо,Бече мъсно". Викам си напикала се е, а тя ди изяла пелената. Държа една до входната врата все още,ако нещо не устиска нощем или когато ни няма (не че я ползва де,лежи на нея сутрин и ме чака да се облека да я изведа) 😁

А ти защо си позволяваш да я оставяш за цели два часа, м?😀😀

# 302
  • тук-там
Доколкото разбрах аз, разходката е била 2 часа, ама явно е недостатъчна Simple Smile
Ето ни с допълнителна окраска от водораслите:

# 303
  • София
MTZ всеки път като ти гледам снимките получавам душевен оргазъм от кеф, страхотни кучета, пупу.
Ти май беше споделяла, ама я кажи пак как е тази порода с космопада, като се решат намаля ли или е много много и все тая.

# 304
  • тук-там
Ето ги и двамата плувци:

Те са с голям и богат косъм. Махам подкосъма с Фурминатор. За сега се справям.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 22:18 от mtz

# 305
Много ми е познато това със оставането сама.....Не я оставяме заради тези бели,а едно че с котката няма и да се разберат,та я мъкнем все с нас като кученце де хихи.Първа е като се обличаме да излизаме и чака до вратата да и сложим каишката.
А на тия двама сладури им завиждам във водата.А взех и аз един фурминатор ,е колко косми обира от късата и козина не е истина.Вярно от Китай го взех,но ми върши идеална работа.

# 306
Графикът на игрите при нас е следният:
Играят каквото играят до към 10:30 - 11:00 - 12:00 през нощта, после се събуждам към 3-4 часа от някакво бутане, защото "I'll sleep when I'm dead" и е много важно точно тогава да се продължи с играта. Тогава мама се включва с това да им се скара и настава тишина и спокойствие.
Освен снощи. Снощи не ме събуди нито единият от двамата. Събудих се сама към 5, учудена, че не чувам кучета да си играят. Да де, ама чувам едно дъвчене до главата си. Наш Честър хванал едно руло тоалетна хартия, дъвче си го, къса си, общо взето - занимава си се човекът. Как се събират дребни парченца тоалетна хартия от чаршафите, не питайте.
Кадър от играта:

# 307
При нас чистене на уши -1:0 За Макс.

# 308
  • София
При нас чистене на уши -1:0 За Макс.
При нас дупе и уши не се пипат. Joy

Харли днес беше за 7ма поредна вечер в клиниката. Тръгнахме си без инжекции, но за сметка на това имаме 6 вида лекарства, които да му давам вкъщи плюс антибиотик, който трябва да купя от човешка аптека. Вече е добре - жизнен, нахален... абе вече е себе си. Sunglasses Ще е на диета още 5 дни и ще ходим на контролен преглед другата седмица.
Единственото, което ме притесни и изплаши тази вечер е, че исках да го вдигна, за да го гушна, и като го подхванах с едната ръка през гърдите, а с другата - през корема, той така зверски изквича, че за малко да го хвърля от уплах. Изкара ми акъла и сега лежа и се чудя какво го е заболяло, че да квичи по този начин.

# 309
  • Пловдив
Благородно завиждам на всички с два броя кучовци. Имат си дружинка, Шошко умира от скука. Cry
Сега ми е мъчно и за Озю, че и на неговата дружинка му свърши отпуската и се прибра на работа. Animal Dog2 Animal Dog2
Цяла сутрин Шошо няма с кой да си играе. Накрая на двора се появи едно бебе лабрадор на 4 м, та тича като обезумял.
Ето го нещастият Шошо с шушаците и шишарката

# 310
Ох, Шошко ми е много на сърце. Ако ми падне, голямо мачкане го чака. Това важи за всички кучовци в темата.

Тонка, радвам се, че Харли е по-добре. Много изтърпя това момче. Късметлия е, че има стопанин като теб.

# 311
  • тук-там
Графикът на игрите при нас е следният:
Играят каквото играят до към 10:30 - 11:00 - 12:00 през нощта, после се събуждам към 3-4 часа от някакво бутане, защото "I'll sleep when I'm dead" и е много важно точно тогава да се продължи с играта. Тогава мама се включва с това да им се скара и настава тишина и спокойствие.
Освен снощи. Снощи не ме събуди нито единият от двамата. Събудих се сама към 5, учудена, че не чувам кучета да си играят. Да де, ама чувам едно дъвчене до главата си. Наш Честър хванал едно руло тоалетна хартия, дъвче си го, къса си, общо взето - занимава си се човекът. Как се събират дребни парченца тоалетна хартия от чаршафите, не питайте.
Кадър от играта:

И ние имахме този график в началото. Задължително по едно събуждане през нощта и игра, заради малкия. Но вече започнаха да спят по цяла нощ. Явно укрепва Нъки и сдобива навиците на Мокка.
Радвам се за Харли! Бързо да минава и да забравяте тази мъка!

# 312
Тонка, може би някъде там е боцкан и още го боли.

# 313
Тонка, може би някъде там е боцкан и още го боли.

И на мен това ми хрумна.

Снощи и днес успях да ги хвана така, че Честър да не е просто едно размазано петно:

# 314
  • о`майна лунна нощ е
Портрет по поръчка

И снимката, по която е правен

Общи условия

Активация на акаунт