Клиники в Истанбул - тема 10

• 45 747
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Обикновено на три ембриончета, едно е здраво. Но ти си млада, така че поне три трябва да имаш здрави.

Това за съжаление е горе/долу вярно. Моите стимулации и ПИД на ембрионите бяха все преди да навърша 31 години и от 3 ембриона с чудесно качество (6АА, 6АВ, 5АА) имах един полу-здрав ... слава Богу от него стана чудесно здраво детенце.

# 76
ние сега се надяваме да имаме поне 1 защото иначе ще ни пращат на някакви генетични тестове и ще стане еднаааааааааа !
Да припомня че съм на 28 и имам 2 доказани муции ( бременности ) една не точно ( защото не се изследва всичко ) но съм склонна да вярвам че и тя е ( защото имах огромен хематом ( и ми казаха че така матката отхвърля не здрав ембрион )
та тук ддз .
Ние уж имахме на 4 ти ден 9 перфектни па на 5 ти само 7 останаха !
Кой знае . Все се надявам да добър резултат .вече е време съдбата да ни надари че  3 загуби и една БХ си е опит и ми стига толкова опит

# 77
Ембриологията не е математика, на три ембриончета един здрав  е общ случай, има жени с по три здрави от три, и жени с по нито един здрав.
И не забравяйте, че 2/3 от неуспехите се дължат на матката, не на ембрионите. Подготовката преди трансфер е със съществено значение.

# 78
Аз също не вярвам в математика при ембрионите ! Ако имаме здрави ще правим хистеро и после УЖ на естествен цикл трансфер казаха . Знам че хистерото преди това точно е добро нещо

# 79
  • Бургас
Моята подготовка за ЗЕТ беше на напълно естествен цикъл ... даже и прогестерон нямах след О. защото от изследванията се видя, че ми е на горна граница и жълтото тяло си работи чудесно. След 5 стимулации в БГ и сума трансфери толкова ми беше писнало от хормони, хапчета, глобули и т.н., че тази подготовка ми се стори като свеж полъх. Да се чуди човек защо тук ме тъпчеха с естрофеми и утрогестани при положение, че аз винаги имам О. Ама то си е сложно да проследиш един фоликул ... по-лесничко си е да блъскаш с хапове ... хем по-сигурно, хем не хабиш ценните часове на презаетото светило. Пък после последствията за твоя организъм - здраве да е ... ще стискаме палци да няма някакви драми след това.

# 80
не тука изобщо са няма да коментирам ! Клизми за всеки аборт , хистеро, пункия ! За какво ? в задника ли ще ми бъркат

# 81
Момичета, днес в Аджибадем ни сюрпризираха, че искат тест за Ковид преди пункция и ни бутнаха една визитка на някаква лаборатория, която идвала на адрес.... Някой да е ползвал нещо подобно или да споделите къде и на каква цена сте направили вашите тестове?

# 82
ние нашия си го правихме в мемориал за 450 май или 470 турски лири на човек , заедно с снимка на дроба и кръвен за инфекции . беше задължителен преди започване на стимулация и на двамата . Сега за Хистерото па ще искат ама кво да правим

# 83
Тестовете за Ковид в Истанбул са в пъти по-евтини в държавните болници. Аз знам за Şişli Etfal Hospital. Схемата е следната първо отивате в банка Halkbank, казвате че искате да си направите PSR тест в Şişli Etfal Hospital, плащате и с издадената бележка от банката отивате в болницата. Първоначално цената на тест беше 110 лири, но мисля, че за чужденци го вдигнаха на 220 лири - май. Отделно в другата тема - за Бахчеджи бяха писали за някаква естетична клиника близо до Бахчеджи, където също бяха доста евтини и ставали бързо. Успех!

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 15:36 от fia37

# 84
  • Живее на Луната
Момичета, днес в Аджибадем ни сюрпризираха, че искат тест за Ковид преди пункция и ни бутнаха една визитка на някаква лаборатория, която идвала на адрес.... Някой да е ползвал нещо подобно или да споделите къде и на каква цена сте направили вашите тестове?

Къде сте отседнали? Ако сте в района на Şişli, отидете в Американската болница. Струва 270 лири, резултат на другия ден.

# 85

Къде сте отседнали? Ако сте в района на Şişli, отидете в Американската болница. Струва 270 лири, резултат на другия ден.

Това звучи много добре! Ние сме отседнали до Таксим, така че дори ни е близо. А има ли някакви изисквания от рода на това да запазим час и дали работят уикенда ако случайно знаете?

# 86
  • Живее на Луната
Предполагам че работят всеки ден, защото е голяма болница. Ние отидохме без час и веднага ни взеха проби.

# 87
Момичета, страницата на професора Търаш от Аджибадем Маслак. Преводът е кошмарен, но се разбират горе долу историите.

https://m.facebook.com/DrBulentTiras/

# 88
Здравейте , Дойде ми точно на 10 ти ден след пункцията . и сега обмислям тука нещо . Искам да се посъветвам с вас преди да говоря и с Мемориал.
1) миналото лято след поредния аборт когато пуснах за тромбофилия , Русев ми пусна и НК клетки които излезнаха завишени , Обачееее , Изледването беше пуснато след 2 седмици след медикаментозния аборт и не знам дали е 100% достоверно . Чудя се не е ли редно сега да ги пусна наново ?
Въпреки че те дали изобщо ще го отчетат това в Мемориал , и не знам как да процедирам.
2) От край време се чудя дали не е редно и да се пусне микоплазма и уреаплазма .Някой пускал ли е , как става , те отчитат ли ги тия работи .
Искам просто преди трансфер да се проверя и за тия неща .
Друго , Имам назначен Аспирин преди бременност по принцип и клексан в случая от трансфер . Клескана е ясен ама за АП то има много разни мнения , имате ли идея те как се отнасят към него ?

# 89
  • Бургас
Мисля, че в Мемориал не отчитат имунологията като фактор. Поне преди 2 години беше така. А и НК клетки 2 седмици след аборт ... wtf ... Русев едно време ме караше да чакам 3 месеца след аборт за това изследване ... явно напоследък се е пуснал по конвейерната пързалка. Не че преди изписваше кои знае колко индивидуални терапии, но все пак следваше някаква логика. Относно Аспирина и Клексана говори с лекарите от Мемориал ... при мен промениха терапията. Премахнаха ми Аспирина и трябваше да започна Клексана след положителен тест. Аз съм с подобна на твоята история ... забременявам си, но имам 3 загубени бременности и Клексана ми го разрешиха заради абортите (аз нямах потвърждение за генетични аномалии, но като имаме предвид, че всички изследвани с ПИД ембриони бяха с някакви мутации се предположи, че това е бил проблема) и беше по-скоро “за всеки случай”.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 12:14 от Solace

Общи условия

Активация на акаунт