Нашите цветя - обща тема 3

• 30 301
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Може би те е чакало❤
 Много си мила! Да се хване успешно и да има много бебета❤👍🙂

# 466
Да, добре, че жената беше отзивчива и отиде да търси при бебетата. Само 1 беше намерилa, иначе щях да сзема още и да пращам.
Честито ! Големи красоти си си купила! Много да те радват !

# 467
Момичета от няколко дни само калуни и ерики показвате и аз да не остана по назад днеска си купих , бялото мушкато и то цъфти
и лилавият сакъз и той
.

# 468
Нати, ама как се е оперила Калуната! Хубавица! Много са свежи и мушкатцето и сакъзчетата! Бялото бебе какво е нежно, а лилаво, синьо и жълто много обичам като цвят( за цветенца).
Пу-пу( като старите баби и аз)Simple Smile
Оххх, много е красива тази папрат, Нати!

# 469
Бисе, обещала съм ти папрат, другата седмица ще я разсаждам и ще ти пратя, на Карзчето от пролетта съм и захванала и вече напълни саксийката Simple Smile, още не сме се видели да и я дам.

# 470
Благодаря, Нати!:-) Аз пък не съм забравила ти какво си търсеше;-)

# 471
  • София
Моите мушката цъфтят с единични цветове. Но някои цветенца ме радват
Винки

Ахименес

Маслина

Бугенвилеята и тя цъфти,но не съм я снимала.

# 472
Ехеее, Натуся, каква е тази красота?! Браво на теб!
Това нежно бяло цветенце какво е? И детелината е страхотна. Моята вече няма листа.

# 473

Малко есен от  градината.
Нат, много ти е хубава калуната.
Аз определено се влюбих в калуната и ериката.

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 09:27 от Sunny29

# 474
Натуся, разкошни са и винките и другите ти цветя, голяма красота! Как се казва на втората снимка цветето по края на листата с бяло? Оооо Съни и ти едни красоти показваш Simple Smile, много харесвам минзухари.

# 475
  • София
Как се казва на втората снимка цветето по края на листата с бяло?
Аптения.

# 476
  • Бургас
Нати, мисля, че скоро ще можем да се видим и да си менкаме китките.

Бисе, това беличкото на Натуся, не е ли това, мисля, че и двете го бяхме чопнали пролетта

Бисе, коя  ти детелинка няма листа? С розовите цветчета ли?

И аз днес се любувах на едни минзухари на работа. И на маслинки и на дафинов лист, копривки и други.

Това лято си позанемарих цветята. Яд ме е на мене си, но просто нямах време. Дано, не са ми се разсърдили.

# 477
Карз че, и на мен ми заприлича на него и затова попитах. При мен не се захвана:-(

Да, тази детелина четирилистната с цветчетата, вече няма нито едно листо.

# 478
Натуся, моите винки изкласиха като твоята в дясно (на снимката) и цветчетата са много дребнички вече. Но още си цъфтят де. И една аптения по-светла като твоята имам. Влюбих се в ахименеса ти Heart Eyes Снимай бугито да видим. Моята само листа прави сега. И не смея да я пипна. Ще оставя за напролет орязването. Да видя първо какви клонки ще направи.
Methy, познах едно от моите сукулентчета. Ще ми кажеш ли името му?

Много прилича на едно друго, но цвета е различен.

Нати, прекрасна тераса имаш. Аз си харесах калуна в бяло. Simple Smile

Моите хризантеми не искат да цъфтят. Като гледам на Sunny29 какви са хубави, дали да не им сложа малко течна тор за цъфтеж?
А лютите ми чушлета нито цъфтят, нито вързват, цяло лято се мъча да ги крепя, голям зор докато ги докарам до този вид. Съсед ми даде разсада, ама нещо не се оправих с тях.

Днес си преброих саксийките със захванти лично от мен цветя, над 20 са. Много съм доволна, вече разбирам какво е сам да си отгледаш растение. Simple Smile

# 479
  • Бургас
Бисе, разрови леко пръстта, сигурна съм, че ще има грудки от детелинката.
Ако помниш пролетта, в една саксийка беше останало само едно листенце от червенолистната детелинка, а сега саксийката е пълна.
Но, ако се е загубила напълно, ако я нямаш в градинките наоколо😉😎 ще ти дръпна от моите.
Помня, че на Черното Коте съм обещала бяло мушкато.
На Ени стайна лозичка.
На Добро билбергия и стайна лозичка.
На Нати червенолистата детелинка и билбергия.
Ако бъркам нещо или пропускам някой, моля да ми пише и да действаме.

Общи условия

Активация на акаунт