💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 561
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 60
Отделно, че на визитките повечето изглеждаха с една-две идеи по-идеални тела от това, което се вижда на плажа.

# 61
Леко се преигра и с радостта от наличето на сладко в "луксозната" вила. Бих разбрала еуфорията ако са мизерствали няколко седмици вече, но само след ден глад такава режисирана радост от отварянето на хладилник.

# 62
В колибата миналата година си имаха душ отстрани, сега ще трябва някак да се поливат, колко ли ще се осмърдят. А и беше постройка, а не палатка.
И мен битките ме вълнуват повече отколкото дразгите. И как не намериха време да представят визитките на останалите, но пък цял епизод гледахме две противни персони.

# 63
Видях в предната тема, че някой питаше за Ваня каскадьорката, че е участвала в "милионер търси съпруга". Аз забелязах в профила ѝ в инста, че е участвала и в "София ден и нощ"

# 64
  • Sunshine state
На мен Ваня ми харесва, но трябва да успокои топката и да спре да ръчка тоя и оня с анализи. Вчера на мен ми идеше да й кажа да спре да ги тероризира, а да се наслади на вечерята. Екатерина е загубена кауза - тя едно си знае, едно си бае. Невротична ми се вижда една такава. Няма да я изтраят още дълго. Тоз Николай какъв модел е? Гледах му визитката, ама модел не виждам в него. 🤷🏼♀

# 65
Тоз Николай какъв модел е? Гледах му визитката, ама модел не виждам в него. 🤷🏼♀
Модел е той, колкото аз съм космонавт... И тоя е с гладък мозък.

# 66
Ооо, моя любимец Ники е пеУфектен. Първо с визия ги зашеметява мацките. А като заговоУи просто ги довъУшва.
А с тоя леопаУдов пУинт как да не се усъмниш в ориентацията му. Но те сигурно от завист така са го нацедили в тез парцалки от продукцията.Bowtie

# 67
Николай не беше ли сервитьор? За модел не става, мое мнение.
За физическите възможности на състезателите, гледайки териториалната битка, съм леко разочарована. Мислех, че ще вложят и повече ентусиазъм.

# 68
Ооо, моя любимец Ники е пеУфектен. Първо с визия ги зашеметява мацките. А като заговоУи просто ги довъУшва.
А с тоя леопаУдов пУинт как да не се усъмниш в ориентацията му. Но те сигурно от завист така са го нацедили в тез парцалки от продукцията.Bowtie

Аз Николай съм го сватосала с Мая, а Александър с Екатерина. Bowtie

# 69
Pupitka абсолютно съм съгласен с теб.Видимо си бяха на градус половината и Ваня реши,че иска анализи да правят.Харесвам е,но тази пренавитост може да и изиграе лоша шега.

# 70
Ще се опитам и тази година да следя,затова да се разпиша.Не помня все още имената,но Жиу-жицуту и йогата са ми най-анти.Според мен тези в стопанството ще са по-добре,ако съумеят да го иползват.

# 71
# 72
  • София
Аз гласувах за ловците,като че на жътварите им липсва малко воля,пък нали са Игри на волята.Рибарите изобщо не ги обсъждам.На този етап нямам симпатии към някой участник,но пък и никой не ме дразни особено.Но не съм седнала да им изгледам визитките,голяма каша ми е,защото гледам и фермата-и там има йога,пилот..
А тук за първи път чух,че има Станимира,Лазаринов.Наистина не мога да разбера защо не направиха един пилотен епизод като хората.Не че визитките не са изиграни в голяма степен,но поне да видя зад името Станимира например кой стои.

# 73
  • София
Аз се колебая още между жътварите и ловците. Рибарите са ги събрали аутсайдери, на фона на другите два отбора, ще видим, де.

А за това да се гонят мъже на този етап, е малко нож с две остриета. В началото има нужда от мъже, иначе как ще носят такива талпи по 200 кг, ще започнат да губят съвсем игрите и накрая от техния отбор ще останат 1-2ма,  а така шансовете след обединяване на племената са по-малки. Миналата година траките бяха слаби и разединени, така че не може да се вадят много изводи, но в Сървайвър обикновено племето, което се влее твърде малко, го препотяват бързо. Много силен мъж може да се пребори, за жена е малко по-сложно да се промъкне така.

# 74
  • Испания

Вайс е известен на ринга с изключително агресивния си стил на игра в стойка и идва от школата на Gladiator Bokido на Кирил Алексиев, което го прави един от най-атрактивните бойци у нас.

Още един агресивен.

Всички са по-, пò, най-, а снощи като ги гледам как нямат никакъв хъс и живец, имах чувството, че ползват дубльори.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 19:56 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

Общи условия

Активация на акаунт