💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 119
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 1 005
За какво номинират Х като Y играе вместо него.  Не разбирам смисъла.  Да си играе Х и ако спечели да си взима парите.

# 1 006
Милен трябваше да си вземе очилата за тази игра.
Е, той е с лещи

# 1 007
  • София
Аз пък съм за Вайс. Изглежда симпатичен, а и е хубавичък Grinning

# 1 008
  • София
Тъпо от страна на продукцията.
Явно искат да вкарат повече игри. Ами да бяха оставили капитанските битки с облаги. Те бяха много яки.
Тези игри за предимство са ми пълнеж и пак да кажа, не е справедливо спрямо останалите участници. Не съм Ок, някой да има предимство. Откъде-накъде? Това е директен спор за оцеляване. Всичко трябва да се реши честно на Арената, един срещу друг при равни условия.

# 1 009
И за мен не е справедливо така.
Битката за оцеляване трябва да е при равни условия.

Не ми харесва това нововъдение, кофти пълнеж на екранно време.
Отделно прави играта много непредвидима и независеща напълно от участника в дуела за оцеляване.

# 1 010
  • Испания
Ами, те са на арената.

На мен ми харесва това, че има повече игри, играят повече участници, така се създават по-тесни връзки в отборите /когато от играта зависи оставането ти във формата, ти трябва да се довериш на съотборник, който ти е противник за спечелване на наградата/. И тук се видя разликата между Тодор и Милен. Кой защо искаше да бъде избран.

Доволна съм.

# 1 011
Елена избра Вайс, който я номинира. Какво съюзничество просто. Ако не са грошовете, едва ли би бил особено мотивиран да я спасява. А Лазаринов трябваше да прати Тодор, защото той е по-голямо перде и ръката му нямаше да трепне, докато се цели в грошовете си.

# 1 012
Един не показаха нахапан,пъпка нещо.Дремят по тревата,един не се почеса.Айде де,комарите ги изяли.
Мислех си,че Лазаринов ще избере Ваня,не знам защо.

# 1 013
  • София
Наистина не е честно, но явно искат да дадат едно рамо на евентуално по-слаби играчи, а има и стратегически елемент в цялата работа. На кантар съм, но се кефя, че има повече игри.

# 1 014
Елена избра Вайс, който я номинира. Какво съюзничество просто. Ако не са грошовете, едва ли би бил особено мотивиран да я спасява. А Лазаринов трябваше да прати Тодор, защото той е по-голямо перде, и ръката му нямаше да трепне, докато се цели в грошовете си.
Няма значение кое го мотивира, важното е да се справя.
А предварително не се знаеше каква ще е битката...  но той не избра Тодор и за да не увеличи той още повече тия грошове, може би.

# 1 015
  • Испания
Жалко за Милен и Лазаринов.

# 1 016
  • София
Елена избра Вайс, който я номинира. Какво съюзничество просто. Ако не са грошовете, едва ли би бил особено мотивиран да я спасява. А Лазаринов трябваше да прати Тодор, защото той е по-голямо перде и ръката му нямаше да трепне, докато се цели в грошовете си.

Всъщност, стратегически това е много добър ход. Той не я номинира, защото не се имат, а защото такава беше стратегията. Няма полза да я губи сега и има грошове за мотивация. А тя има полза да се сближи с него. Ако падне пък, излиза слаб. Абе добре й се получи, дано остане.

# 1 017
Тодор ме напряга като говори. Не може ли да играят мълчейки или нон стоп като някоя свекърва

# 1 018
  • София
Е на него това му е великата стратегия, да дразни Joy

# 1 019
Интересни подробности:
Скрит текст:
Участници не са знаели, че ще им намалят наградата на 100 000 и са го разбрали едва в хотала. Иначе е имало голяма вероятност част от тях да не отидат. Понеже няма да има смс гласуване, а те от там главно си избиват половината пари и Витомир е решил да ги прецака.
Тази вечер отпада Елена. След нея племето на Жътварите напуска Димитър.
При рибарите си тръгват Дракона  и Пилотчето.
След това вкарват в играта Чудомир при Рибари и Борислав при Ловците.
За Вайс и Сюзън участниците са знаели, че са двойка, но не са знаели, че две от участничките са сестри. Може ли да познаете кои?

Общи условия

Активация на акаунт