Лакове за нокти 143

• 39 794
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Долче, можеш да слагаш изсушител върху пясък, нищо му няма.
Кристал, този Бевола изсушава ли ноктите? Много харесвах стария зелен лакочистител на Лили, ноктите ми изглеждаха супер след него, леко лъскави. Сега привършвам разваления му вариант и няма да го повторя. Взех и син от Лидл, става, но искам неизсушаващ.

# 76
  • Пеликания
Аз използвам този и съм много доволна. Обаче скоро не съм го засичала в голяма опаковка, а така ми е много удобно и по изгодно. Малките мнаго бързо ми свършват. Има някакви големи опаковки в Джъмбо. Те стават ли?

# 77
Кристал, този Бевола изсушава ли ноктите?
Моите не ги изсушава, не ми оставя бели следи и неприятно опъващо усещане, единствено ароматът е доста силен, мирише на някакви цветя.

# 78
Мари, в Елитис са пуснали големи опаковки от Фортето. И аз съм много доволна от него.

# 79
  • Пеликания
Е който има Елитис е добре Grinning
Скоро ще имам път към Варна, така че може и да го посетя, че така сме ние от малките градове нямаме голям избор за каквото и да е Grinning

# 80
И аз взех днес едно голямо Форте, случайно го видях в една аптека. Малко ми изсушава ноктите, но откакто развалиха зеленият на Лили, другите не ми харесват. Само този на billa който хвалеше Ивчето не съм пробвала, търсих го един път но беше свършил.

# 81
Кристал, този Бевола изсушава ли ноктите?
Моите не ги изсушава, не ми оставя бели следи и неприятно опъващо усещане, единствено ароматът е доста силен, мирише на някакви цветя.
И аз използвам този лакочистител и много ми харесва. Не размазва, чисти бързо и лесно, помпичката е удобна а миризмата не ми пречи, даже ми харесва. Усещам я дори след като си измия ръцете със сапун. Преди него и аз бях взела Ебелин и беше прекрасен, но за съжаление вече го няма.. А преди години купувах само Форте, но на мен лично ми изсушава, мирише прекалено силно и размазва.

# 82
Каква е логиката един лакочистител да размазва а друг не, според мен е от техниката на сваляне.
Досега ползвах един безацетонов на есенс, уж по-безвреден, сваля лака, не чак толкова лесно, но бива.
Имам една течност за сваляне на гел лак-безацетонова, за гел лак не  е много добра, но ще я пробвам за брокати и прочее, с накисване 😀

# 83
Каквато е логиката и едни лакочистители да оставят бели следи върху кожата, или някои да оставят онова неприятно изстудяващо-изтръпващо усещане върху кожата, а други - не. Активното вещество е еднакво, останалите съставки се различават по вид и концентрация.
Фортето не го харесвам, много ми изсушава кожата.
Сетих се че безацетоновият лакочистител на Ебелин ми допада, сваля доста добре лака, включително и розов, червен, т.е. по-ярък цвят, с глитъри и други лакове с ефекти не се справя много добре.

# 84
Бързо си “замина” френският 😁
Замених го с мат и още малко брокат.

# 85
А какво значи един лакочистител да размазва?

# 86
Аз пък продължавам да съм доволна от зеления лакочистител на Лили.

# 87
Сега се сетих, освен всичко останало, зеленият лакочистител от Лили ми боядисва и в зелено... Laughing Което на доста от снимките стои като бяло около кожичките...но на живо си е зелено...

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 12:58 от dolce miele

# 88
  • София
Аз използвам този и съм много доволна. Обаче скоро не съм го засичала в голяма опаковка, а така ми е много удобно и по изгодно. Малките мнаго бързо ми свършват. Има някакви големи опаковки в Джъмбо. Те стават ли?

След спрения Ебелин на ДМ и аз предпочитам този, защото е голямо количество, но последния път нямаше син и взех розов - уж безацетонов, дрън-дрън. НЯМА такава смрад. Когато го ползвам цялата къща се умирисва. При условие, че съм със синузит и миризмите леко ми бягат, това чудо така ме удря в носаааа. Повече никога няма да го погледна даже Angry

# 89
Аз пък съм си фен на Фортето. 😄 Не ми изсушава кожата, трие почти всички лакове добре. Друг вариат който всъщност продпочитам е ацетонът от Джъмбо. Карам месеци с него, мирише ми супер приятно и е страшно икономичен/макар, че точно за лакичистител това не е някакъв фактор при мен/. Заредила съм си 2 туби от него и може би ще изкарам годината, без да пипна друг лакочистител.

Общи условия

Активация на акаунт