Лакове за нокти 143

• 39 213
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
  • Измир
Crystal, напълни ми душата 💞. Толкова красиви цветове и така педентично подредени 😘.
Elle, честита месечинка.
Милена, с 3 те котенца как ще се справиш?
Бенчита, точно есен ми напомня маникюра ти.
При температурите тук не можах да се сдържа

# 691
Момичета, много красиви маникюри Heart Eyes
Милена, големи сладурчета са котетата!
Ел, честит празник!
Кристал, моите със сигурност няма да се поберат само на 3... Joy Много добра организация Simple Smile Кои са зелените нюанси и лакът със златисти частички до тях, грабнаха ми окото? Heart
Маме, много непрофесионално ми се вижда и на мен, да не те питат...

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 13:34 от dolce miele

# 692
Момичета, прекрасни сте.
Elle, да ти е живо и здраво бебето. Напоследък не ми остава време за лакиране, че миналия петък си намерих 3 бебета котета в една кофа. От тогава съм майка на 3 деца, папагал, костенурка, тарантула и трите котета. Търся им дом. Затова пък ще ви ги покажа тях.

Малки нежни душички ❤️ Не мога да си обясня що за мръсен урод ще изхвърли живи същества в кофата.... 😭
Обичайте се и дано скоро се намерят любящи стопани ♥️

# 693
Охх, вечната ми борба с изхвърлени животни.
Миленка, браво, че си се погрижила за тях. Flowers Bouquet Аз лятото така намерих три, завързани в чанта и пуснати в реката, та газих като луда докато ги хвана, но не можаха да оцелеят Sad
Ще питам дали някой иска котета Heart

И за да не е спам, да се похваля с моите 90 лака Sunglasses Grinning
И преди съм казвала, преди 2 години когато влязох в темата имах около 20 Grinning

# 694
Милите душички! Много са ми сладки котетата, но не се разбирам с тях Grin Neutral Face

GR WOW 54, GR COLOR EXPERT 01 + ваденка

# 695

Лакирах се за минути буквално, нямах време за прецизност, ще трия после Grinning ГР Екстрийм гел шайн 36 и Бруклин 26 (брокатът).
Скрит текст:
Без светкавица:

# 696
Малко по малко и аз започвам да се настройвам на есенна вълна Simple Smile

Магдалена:
Скрит текст:

Огняна:
Скрит текст:

# 697
Дами, имате ли някакви трикове за бързо съхнене на лака, аз по 2часа не смея да пипна почти нищо защото не е напълно изсъхнал, взех някакъв 60 секунден изсушител на Виктория, но не върши работа...

# 698
  • Пеликания
Триковете са бързосъхнещи топове Grinning

# 699
  • Варна
Капки за бързо изсушаване на Essence.

# 700
Капки за бързо изсушаване на Essence.
Благодаря, ще пробвам Simple Smile

# 701
Друг вариант е УВ топ, пека и после мога да правя каквото поискам.

# 702
Маринела, препоръчвам ти куик драй на Голдън Роуз или спийд драй на Перфект. Също така пак на Голдън Роуз Продиджи топ лак с гел ефект. И от трите съм супер доволна. Лакирам се винаги вечер и до 10 мин след топ лака лягам. Никога не съм имала развален маникюр с тези топове. Друг изпитан трик е когато лакът дръпне малко, слагаш ръцете в студена вода за колкото издържиш😜 Преди тези така изсушавах лака😜

# 703
Маринела, препоръчвам ти куик драй на Голдън Роуз или спийд драй на Перфект. Също така пак на Голдън Роуз Продиджи топ лак с гел ефект. И от трите съм супер доволна. Лакирам се винаги вечер и до 10 мин след топ лака лягам. Никога не съм имала развален маникюр с тези топове. Друг изпитан трик е когато лакът дръпне малко, слагаш ръцете в студена вода за колкото издържиш😜 Преди тези така изсушавах лака😜
Благодаря, след нанасянето на цвета изчаквате ли напълно да изсъхне за нанасяне на топа, аз не чакам да изсъхне напълно, явно за това после ми съхне толкова бавно

# 704
Аз чакам съвсем леко да дръпне лакът. Лакирам лявата и дясната ръка, после пак лявата и т. н. И с база и слоевете лак пак така...
Малко снимки на моя лак и на дневна светлина:
Скрит текст:
Има малко щети, но пипах някои остри предмети, а бяха минали едва минути преди лакирането. Вече ги оправих Blush Чудесен сиво-зелен цвят...само четката е малко кофти, трябва да се нанесе определено количество лак...консистенцията на лака е по-скоро рядка, плъзга се странно по базата...но позволява отмемане/добавяне на количество лак. Цветът си заслужава усилията де. Със Спийд драй изсъхна доста бързо (като че ли по-бързо отколкото повечето лакове).

Тези са със светкавица:

Общи условия

Активация на акаунт