ОКТОМВРИйки 2020 - тема 6

• 39 632
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Нали съм над нещата, бебето реши да ни направи интересно Joy
От сутринта съм в болницата с поизтекли води, събудих се мокра, чудейки се вода ли е какво е...реших, че е околоплодна вода, събудих таткото, успокоих го да падремне още, че скочи като ужилен. Изкъпах се, обръснах се доколкото успях, приготвих багажа и се мотах чудейки да тръгвам или не.
Та пристигнахме, два пъти вече правим записи /за мен са единствените от бременността/, имам контракции, аз не ги усещам. Не си взех васермана, не прочетох коя кръвна група съм...та ме дупнаха тук да си пуснат изследването.
Днес таткото трябва да взима кошарата, има за чистене из нас, ама живи и здрави да сме. Мисля да подремна, докато се засилят нещата, да имам сили.

# 241
Десиссслава,
Много късмет и всичко да мине леко след “почивката” и събирането на сили!
Чакаме хубави новинки!

# 242
Нали съм над нещата, бебето реши да ни направи интересно Joy
От сутринта съм в болницата с поизтекли води, събудих се мокра, чудейки се вода ли е какво е...реших, че е околоплодна вода, събудих таткото, успокоих го да падремне още, че скочи като ужилен. Изкъпах се, обръснах се доколкото успях, приготвих багажа и се мотах чудейки да тръгвам или не.
Та пристигнахме, два пъти вече правим записи /за мен са единствените от бременността/, имам контракции, аз не ги усещам. Не си взех васермана, не прочетох коя кръвна група съм...та ме дупнаха тук да си пуснат изследването.
Днес таткото трябва да взима кошарата, има за чистене из нас, ама живи и здрави да сме. Мисля да подремна, докато се засилят нещата, да имам сили.
Десиссслава Стискам палци, Успех и от мен - всичко да е наред ! 🍀🍀🍀

# 243
Десиссслава, успех и от мен с бебчето и леко раждане !  Май ще ни е първото момченце в групата Blue Heart

# 244
Деси, с теб сме всички HugHeartKissing Heart

# 245
  • София
Деси, леко и безпроблемно! Почини си добре докато можеш и после да се похвалиш с едно прекрасно бебче! Heart

# 246
Деси, леко протичане на раждането и да гушкаш малкото щастие скоро!! С теб сме с един и същи термин и съвсем ме развълнува твоя пост! ♥

# 247
Десиссслава ,успех и леко и безпроблемно раждане! 🍀🤗

Като ви чета и се успокоявам малко... И аз да си излея мъката. Оказа се, че ще сменяме квартирата в последния момент и сега се почва с голямото изнасяне и мъкнене на багажи и мебели, а по-голямото притеснение ми е, че ще е без асансьор и всичко ще се мъкне на ръце до 4 етаж. И това катерене по стълби ме притеснява да не ми предизвика раждането по-рано от колкото трябва. Не че някой ще ме остави да мъкна нещо,но аз не мога да стоя безполезна.

А за килограмите на бебето аз пък се притеснявам,че върви по-малко и в 35+5 беше 2250гр. Просто не ми се иска да го слагат в кувьоз. Надявам се като дойде време да излиза да е достатъчно голям и здрав. А иначе терминът ми е за 16.10

# 248
Десислава, успех и от мен! Очакваме хубавата новина скоро 🍀
И моето върви дребно, в края на 33 г.с. беше 1900 гр. и като прочетох сега, че всъщност се раждали с 200-300 гр. по-малки съвсем се притесних от ранно раждане.

# 249
  • Пловдив
Мотам си пред болницата с таткото, проклетниче ще е туй дяте /знаех си, че 9 месеца кротост до това води/. Планът е изчакваме до утре сутрин и се пуска окситоцин, засега поне сме на едно мнение относно него. В 16ч. записи и антибиотик.

# 250
Стискам палци да безпроблемно да тръгне раждането! А защо се налага антибиотик? Ти би трябвало да си в 38+ седмица, което си се води напълно доносено бебенце нали?

# 251
  • Пловдив
Ами антибиотикът е профилактично заради водите /тест за алергии на място ми направиха/
Иначе да, доносено се води изчакват заради това, че е преди термин. Ако беше преносено нямаше да чакат.

# 252
Деси , с теб сме , пожелавам леко и безпроблемно раждане и пухкаво бебче!
Аз от днес влизам в 9 месец, ходих да купя памперси, 1 пакет 1-ца взех на новите Пуфис, прах Тео бебе синя, мокри кърпи Бочко и сапун. Другата седмица съм на преглед, ще ми дадат документите за болницата и ще стегна и багажа за там. Остава да купя дрешки за изписване и започвам с пране и гладене.

# 253
Деси, пробвай трика с рициновото. Нищо не губиш. Така може да си взема спестиш окситоцин Hug

# 254
Деска, с теб сме! Да ти е леко и безпроблемно

Общи условия

Активация на акаунт