ОКТОМВРИйки 2020 - тема 6

• 38 879
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
Да бъде здрава Саня! Честито! Sparkling Heart

Днес минах на преглед, утре ме приемат в болница за изследвания, консултация с анестезиолог и кардиолог. На 01.10. ще е секциото. Бебка е около 3 кг, пак се е обърнала седалищно, а миналата седмица беше главично. АГ много се изненада, че има място да се върти в 38 г.с. Въобще не съм усетила обръщането.
Отидох уж спокойна на прегледа, а апарата показа 140/100 кръвно. Лекараката за това ме пришпори за датата, аз се бях настроила за началото на другата седмица. Днес ще досъбера багажа и ще се опитам да съм спокойна, въпреки, че яко ми трепери под лъжичката.

# 466
  • София
Честито на новите мами! Здрави и щастливи бебчета и бързо възстановяване! Heart

Дунда, спокойно и гледай да се разсейваш с нещо. Аз днес от рано рано сутринта съм с доста чести болки, на тоновете излязоха доста контракции, а после на прегледа се оказах с 50% скъсена шийка и 3см разкритие. Сега съм си вкъщи и дооправям багажа и чакаме. Държа връзка с АГ и това е. ММ е доста притеснен и само обикаля покрай мен Grinning Аз съм странно хилната и малко непукист. Доста позитивно ми е настроениети и ще се опитам да го запазя, че ако се паникьосам и аз и до там Grinning

# 467
Здрави и честити да са новите попълнения - Никол, Борис и Саня! ❤🤱🥳😇
Вчера бях на преглед - бебка е вече в 38 г.с. Като тегло АГ я измери почти 3100 гр. Терминър ми е на 13.10, но като дата за секцио ми определиха 06.10. А другият понеделник ме приемат в Токуда, вторник раждам - живот и здраве. По тази причина трябва да пия магнезия до последно.
Дунда успех и не се притеснявай - всичко ще мине, бебенцата ни вече са износени, а най-голямата мотивация е, че скоро ще ги гушкаме 😇🥰❤

# 468
Честита да е малката Саня! Да расте много здрава и щастлива! 🥳👶🏻🍀 На маминка бързо възстановяване!

# 469
Честита да е Саня, да расте здрава и щастлива.
Към момичета, които имат насрочена дата за секцио-до последно ли ще пиете магнезия и в каква доза.

# 470
Бебевалежът е почнал! Честити да са бебета Никол, Борис и Саня ‐ да са много здрави, послушни и с хубав късмет!

У нас е някакъв ужас, защото баткото е с почти 40 градуса температура и то, след като една седмица вече беше болен. Док каза, че е само гърло и от там идва всичко, но не мога да му обясня на малкото дяволче да не пищи и вика, а той 90٪ от времето това прави, като трябва да му се пръска гърлото или капки за нос. Аз пия биозин мама и засега съм здрава, но съм смазана от умора покрай целия панаир и не ми се мисли как ще оставя таткото сам с ревящо, болно и злоядо дете.

Вече съм 37+7 и утре съм на тонове, но не е преглед, а на предната жк бебето нямаше и 2.5 кг. Иска ми се да я видим пак на видеозон, но явно такъв не е предвиден повече. Дали да си поискам пак от АГ или вече е работа на доктора от МД, който ще ми прави секциото на 7?
Dragoness, кой доктор, ще ти прави секциото на 7-ми в МД. Аз също скоро може да съм в МД и да се засечем, понеже вече много зачестиха вечерните контракции.

# 471
Към момичета, които имат насрочена дата за секцио-до последно ли ще пиете магнезия и в каква доза.

На мен АГ ми каза да го пия до последно, за да не тръгне по-рано. Пия Магнерот 3х1, като трябва да са минали поне два часа от приема на желязото и витамините преди да пия магнезия.

# 472
Ехаа, колко бебенца са се родили! Честито на всички нови мами! Бързо възстановяване и сладки прегръдки с бебчетата
Дунда, стискам палци всичко да мине възможно най-леко. Мисли положително и единствено си представяй пухкава и сладка бебка. Нормално е да го мислиш и да се притесняваш, но и това ще мине Simple Smile
Аз умирам от болки в таза, не мига да спя дори. Отделно ме мъчи някакъв адски сърбеж по дланите и ходилата, да не говорим кка ме сърбят и парят  стриите, ноооо това да са ми проблемите
И ние тези дни ще определяме датата и много се вълнувам

# 473
Аз съм на Диаспорал 300 и ще го пия до последно.

# 474
  • София
Мами, да се похваля и аз. Днес в 20:20 се появи Йордан със спешно секцио. 3250, 50см.

В 15ч дойдохме до клиниката, че много болеше. Бях с 6см вече, тапа падна при прегледа, после в предродилна изтекоха водите. За съжаление бързо се получи 10см, нямаше как упойка да се сложи. Чакаха ме до 20:00ч, но главичката така и не слезе. Взеха решение за секциото, защото и тоновете се влошиха. Въпреки че тотално се промениха плановете за раждането, аз вече съм спокойна. Като видях малкото човече всичко се забрави. Дадоха ми да го нагушкам, иначе утре като ме преместят ще ми го доведат.

# 475
Jay ray, двойно раждане си изкарала Hug да е жив и здрав Йордан, щастлив и с късмет да расте Heart

# 476
JayRay, честито ! Да ти е жив и здрав Йордан и много да те радва! Той си е решил как точно да се появи, ти не си имала думата, така че няма за какво да съжаляваш! Важното е, че всичко е минало безпроблемно и двамата сте добре!

# 477
JayRay, честито! Жив и здрав да е Йордан. При мен се получи почти същото при първото раждане, хем за нормално се мъчих, хем секцио накрая, но е важното всичко да мине добре и за майката и за бебето!

# 478
  • София
Направо ме отвя... 10 см разкритие и накрая клъц. Дори не знаех, че е  вариант.
Жив и здрав Йордан! Много да те радва и да се слушате!
Аз днес от обяд съм изписана от Шейново. В 36+1 съм, но част от тапата ми падна преди 3 часа... Надявам се да имам време и да не тръгне раждане. Много е рано според мен. Нито коремът ми се е смъкнал нито нищо.
А аз си мислих, че ще пренасям.. Колко наивно.

# 479
Добре дошъл да е Йордан! Здраве, щастливи мигове заедно и много късмет в живота ♥️👣🐣
Бързо възстановяване на мама Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт