Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 101

• 29 943
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
Ee Моски, оправи ми вечерта с това 'Гринчи отива в манастир' Joy

# 466
Амбър, интересното е,че глупостите на Нора още повече някак засилват усещането каква голяма любов беше между Тасев и Ина. Там някак си е безапелационно -това беше голямата любов на Тасев и толкова. Нора никога няма да е тя.

Мен актрисата ми е симпатична,но героинята е кандидат номер едно да яде шамари Joy

# 467
Мислите ли, че Фотев може да бъде толкова брутален, че да легне с нея😮

# 468
О, Хъмбъл, в началото на сезона Веснаков каза,че Фотев ще преживее катарзис. Мисля, че той иска да дразни Тасев с Нора,но неусетно ще се влюби безпаметно в чистата й душа и тя ще бъде пътят към неговото духовно избавление Joy
Няма да я докосне, защото тя е твърде добра за него, но ще ги остави намира накрая.

# 469
Харесва ми, че покрай бившата на Пенев разкриват повече от образа му и вече не е само шутът на болницата. Актьорът най-малкото го заслужава.
Надявам се Кая да срита Хаджихристев в топ...сърцето де Joy

Сцените с Кръстева и Цонев ги превъртам.

# 470
Така е Моски, Нора сигурно е наясно, че не е Ина и никога няма да бъде за Боби. Не е лесно да се бориш с идеални призраци..Боби трябва да си даде доста време за да излекува душата си,тогава да търси връзка. И най малкото така ще е честно към Нора, да я обикне така както заслужава.
Ххр и Кая се надявам да заформят  нещо интересно, щото и двамата са малко дръпнати Simple Smile, ще има интрига.
Аз пък съм на mute със сцените на бойната Катя, предобриха историята около нея.

# 471
Истината е,че Тасев започна връзка с Нора, защото имаше нужда от утеха и тя му помагаше да се чувства жив. Тасев и Нора са малко като Банков и Огнянова -той опустошен и имаш нужда някой да го съживява, тя просто влюбена. Само че Зорница беше по-упорита в опитите си да го спасява, на Норчето много бързо й мина мерака Joy
Та да, трябва да си даде време, да се излекува и тогава да я обича. Ама пък на Норчето хич не й върви на мъже, егати Joy

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 07:06 от Mosquita

# 472
  • София
Много клиширано това с Кая и ХХ. И как пък малкият изведнъж ще хлътне по нея, че и операция ще правят заедно.
Това май го бяхме гледали, но нямам спомен в кой сезон.
Иначе като замисъл сцената със вратата ми хареса, като изпълнение - има какво да се желае.

Освен епизода, явно и аз днес съм щета, защото не видях да развиват и да показват нови качества в образа на Пенев. От шут на болницата го показаха като нервен шут на болницата. Пък и бързо забравиха, че в миналия сезон обясняваше, че и той има вина за развалените отношения с бившата. Пенев е комичен образ и като такъв трябва да е ведър, да усмихва, а не да напряга.

На мен Борис ми хареса и усетих грижа и обич към Нора. Според мен това, с което трябва да се пребори Тасев е чувството за вина спрямо Ина. За мен това е което го държи. “Животът е за живите”, както каза веднъж Марио и няма как да се мерят и сравняват две различни любови, особено когато едната завърши със смъртта на любимия човек.

Кръстева и Цонев и аз не ги изтраях.

# 473
Аз някъде на разказа за някаква гора спрях да слушам, защото се отегчих до смърт.

Роси, съгласна съм за живота, просто Борис за да може да обича, трябва да остави миналото назад, да си прости, да се излекува и тогава ще е различно. Иначе и аз видях грижа.

# 474
На мен ми е много интересно, дали ще се случи нещо между Нора и Фотев.
Надявам се професора час по-скоро да оздравява там и да се спре с тая драма Кръстева.
Тасев е малоумник. В това се убедих още миналият сезон. Иди ми - дойди ми си игра с Нора миналият сезон.
Пенев ми беше много любим персонаж. Някак го бяха докарали типичен лекар в спешно отделение. Вулгарен, забавен, клюкар. Сега идилията с бившата му жена на мен не ми допада. Имам усещането обаче, че ще има игра между Захариев и Куртев. Някак усещам някакви далечни намеци.

# 475
  • София
Така е Моски. Трябва му време, за да може да преодолее травмата. Аз просто не съм съгласна с меренето на любовите и това че Нора няма да е Ина, което всъщност е хубаво, защото двете са различни.

Ох, и аз да измрънкам като Хъмбъл. Няма ли начин да измислят някакъв случай, за който трябва едновременно коремна и очна операция.  Много ми се иска да гледам Свежен и Велислав заедно.

Оо, 100% ще има заигравка между Куртева и Пешко. Доцентът после ще се влачи по корем след Поли.

# 476
  • София
Искам да споделя, че аз не съм ОК да съберат Пенев с бившата накрая.

# 477
  • София
За мен са нелепи сравнения по оста Нора/Ина. Ина като излъчване и визия е с класи над Нора. Тасев бе до полуда влюбен в нея и му личеше от километри. А като гледам Тасев до Нора виждам как брат обгрижва по-малката си сестра. Голямата любов за Борис си бе Ина, жалко че решиха да я убият. То е ясно, че ще съберат Нора и Борис в края, но не са ми убедителни заедно, поне до този момент.
Радвам се, че дават повече екранно време на Пенев. Винаги е бил интересен образ. Но бившата му е прекалено рязка жена, не ми харесва.

# 478
Днес  не ме трогнаха проблемите на героите . Нора трябва най-накрая да се опари и да намери това , което търси , възрастните пък ме отегчиха , а трябваше  да е мило ...В този сезон Кръстева определено ме дразни с нейното каканижене с фалцет .
Кая може и да ми е интересна , до сега не и дадоха  достатъчно поле за изява .
Младоженците ще ги върнат ли изобщо или ще се потвърдят опасенията ми , че  ще има истории предимно с останалите герои .

# 479
Напълно съгласна съм с Дяволо за съпоставката на двете девойки. И моите мисли са- не за разликата между момичетата, а заради различното отношение на Борис към тях. Наясно сме, че няма как да обичаш двама души по еднакъв начин, любовта винаги е различна... Всичко зависи от партньора с когото си. Моето мнение е, че Боби обожаваше Ина и едва ли би се раздал за друга жена така, поне не и в скоро време.

Общи условия

Активация на акаунт