Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 101

• 29 943
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Кунка няма ли да се появи най-накрая. Ще стане весело. Пешко и аз подозирам, че ще се заиграе с Куртева. Гринч май бързо ще лапне по Кая, а тя май само ще го използва. Много сплескана ѝ беше косата снощи, все едно не я е мила.

# 481
Росита, и на мен ми мина през ума, че искам да ги гледам двамата повече, добре стоят двамата в кадър😁

# 482
И аз съм от малкото, явно, които харесват Кръстева. Янина Кашева според мен се справя много добре.

# 483
Не бих казала, че Нора или Ина превъзхожда другата и връзката на едната с Тасев е била по-силна и т.н. от на другата, просто защото двете са много различни и няма как да са еднакви. Нора е доста свободолюбива и леко дива, но има и наивност и опърничевост като дете. Двама мъже в живота й, които познаваме, и то един след друг я използват да лекуват раните си по друга жена. С Марио нещата тръгнаха надолу в момента, в който дойдоха да работят в болницата, защото присъствието на Зорница там събуди всички потиснати у него чувства, но с Тасев имат шанс да се развие по-различно, защото Ина не е сред живите и само спомените и силната вина на Борис го спират да се отдаде изцяло на връзката с Нора.

Роси го каза много добре за Гринч и Кая. Прекалено изсилват нещата, а това в операционната, което ще гледаме днес си е направо нереално, шефката му може вече да цъфне там и да го скастри Grinning. А за следенето- по-добре да не го коментирам. Joy

# 484
  • София
Майче, твоят възлюбен може да я накара само да опъва екартьорите 🤣

# 485
Обаче беше много смешно как Нора отиде при Жекова за повече информация по темата "Фотев", а Жекова се засегна, че сестрите не разнасяли клюки Joy

# 486
Петмезов да не се окаже със СПИН, оня му бръкна в окото с кървавата си ръка. 😮
Кой ли ще си продава апартамента 😮Да не е май лав😮
https://www.facebook.com/1385911231716021/posts/2021699701470501/

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 12:09 от HumbleDrumble

# 487
Идвам да попитам следния екзенциален въпрос - наистина ли това е последния сезон? Тоест има ли потвърждение от продуцента?
Голяма мъка ми е този сериал, гледам 5ти пореден сезон трудно ,само защото как да го оставя като го следя 5 години. А в началото на всеки сезон се заричам, че няма да го почвам и...навика си е навик.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 13:51 от Malko_Slance

# 488
Няма потвърждение от продуцента, така че не е ясно дали е последен.

# 489
  • Разпиляна във въображението
Обаче беше много смешно как Нора отиде при Жекова за повече информация по темата "Фотев", а Жекова се засегна, че сестрите не разнасяли клюки Joy

И откъдето всъщност тръгна цялата работа с Фотев и Ина - от думите на Жекова бих си извадила следния извод - Фотев стана лош, защото поведе борба с Тасев, млад срещу стар, и то заради какво - жената на Фотев, т.е. съдбата на Ина се обърква, защото Тасев се намесва. Можело е да е все още жива, ако не се бил намесил в семейството й. Това е моето усещане и с него си обяснявам защо Нора каза онези думи на Борис. Отделно, от дистанцията на времето, Борис не го имам за силен мъж- нито по отношение на Галя, на Вяра и на Ина. Жените го обичаха повече, той сякаш просто беше там. То и се видя голямата му любов към Ина в последния сезон - все на нож бяха.
И с Нора е така, но тя се отказа от него, както Галя направи, Вяра, а Ина бе принудена от Фотев.
Ако нещо се случи с нея, вината ще е отчасти нейна, но най-вече на всички, които не й дават информация, а са й най-близки - Кръстева и Борис, и половинчатата - на Жекова. Колкото повече се отнасят с нея като малко дете, което тя определено не е, толкова по-упорита може да стане.

# 490
Мириел, напълно съм съгласна. Противно на масата хора, които хвърлят вината у Нора и я оплюват заради поведението й, аз смятам, че околните, и най-вече Борис, също имат вина за случващото се.
Нора постоянно рови, пита, иска информация, а не получава нищо насреща.

# 491
Нора не е дете, но се държи точно като такава. Тропа с крак и върви напук на всички. Вижда, че има противоречива информация за Фотев, вижда, че леля ѝ е доста притеснена, казва ѝ, че е престъпник. Да приемем, че на Тасев е твърде обидена и не му вярва. Но няма причина Кръстева просто да си измисля. Не е казано да заплюе Фотев на минутата, но може да си даде време, да помисли, да поговори с Кръстева малко по-спокойно, пък след това да хуква през глава да излиза на срещи с него. Не е въпрос на живот и смърт веднагически да излязат, нали така?

# 492
  • София
Няма я Стаменова - тя щеше да й обясни най-добре. И за детето им, за опита да я убият като я предозират, за пребиването й пред болницата, за принудата за аборта, за машинациите с подставената фирма и т.н...

# 493
  • Разпиляна във въображението
Не че съм се заглеждала много, но Кръстева се държи неадекватно. Пропуснала ли съм спокойно да е обяснила нещата с Фотев или истерично само е казвала - не, той е лош. Кръстева да е седяла спокойно на място, за да проведе разговор? Всички се държат с Нора като с дете и затова тя им го връща, като наистина се държи като дете - Родителят казва няма да излизаш с този, той е лош, но не дават обяснение, и затова детето го прави напук. А ако искаш да защитиш някой от убиец то ще намериш време да говориш с него.

# 494
Мириел, бях започнала да си мисля, че аз съм единствената, която не е видяла голяма любов от страна на Тасев към никоя жена.
Ако върнем лентата, той първо беше 10 години влюбен във Вяра, ще рече човек, голяма любов - толкова време! Обаче когато нещата поеха в посока трудности, доста лесно и би шута и не се загрижи, че очевидно не е добре психически. Тя тогава му беше най-близкия човек. Вяра преживя катарзис, осъзна нещата и го остави.
После дойде Ина, която разбира се на фона на Фотев, видя спасителен бряг в Борис, но той и нея щеше да отсвири първо преди да разбере за бебето, после пак като дойдоха трудностите се отдръпна. Разбирах го, че се ядоса, че прие мръсните пари на Фотев, обаче няма да забравя как и каза, че не знае дали има смисъл повече да са заедно, след като току що бяха разбрали, че детето им е мъртво. А после пък веднъж не застана до нея, все и казваше да се оправя сама, но като видя записа беше много наранено егото му, че така се е оправила сама.
С Нора пък и грам любов не съм видяла досега. Всичко започна като секс за разтуха, после покрай усилията на Нора станаха някаква двойка, но той вече беше великия шеф и съвсем не му пукаше как се чувства тя.
Силно се надявам да не ги съберат накрая, въпреки че сигурно така ще стане.
И мисля, че тук Кръстева в сегашната ситуация с професора няма толкова вина, колкото Борис, който винаги е студен, дистанциран и поучителен, но не намира време загрижено да седне да и разкаже някои неща. Че и така снизходително я нарече "дете", че тя още повече се настърви да прави напук. Но и аз съм на мнението, че в крайна сметка Нора сама си е виновна и не си взе до момента поука от своите грешки.

Общи условия

Активация на акаунт