Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 101

• 29 979
  • 761
  •   1
Отговори
# 375
И аз мислех, че е мед сестра - нали все се оплакваха, че са малко сестрите, имаха стачки, даже Цвети гласихме за сестра.

# 376
Още от сега имам позиви Joy
Явно не само аз съм разбрала друго за жената ма Пенев Grinning ми то сетра/акушерка и лекар колко му е разликата Joy

# 377
  • Разпиляна във въображението
Още от сега имам позиви Joy
Явно не само аз съм разбрала друго за жената ма Пенев Grinning ми то сетра/акушерка и лекар колко му е разликата Joy

Жената може да е била по-напред от Кая в преквалификацията.

# 378
Hай-вероятно грешката е в анонсаджията.

# 379
Майче, признай си, че след сватбата на Марио и Зорница второто ти най-вълнуващо нещо е как Владко ще поеме по пътя на любовта Joy
На мен ми харесва как гръмко звучи какво решение ще вземе Кая, все едно трябва да избира дали да се пренесе при него.

# 380
Оххх, за Бога, наистина ли още ще продължаваме да гледаме това противно същество ЦВЕТА? Мислех си, че се е разкарала завинаги да си живее щастливо със смотани възлюбен. И, честно, някой да каже на тази женица да спре да прави извращения с косата си.

# 381
Майче, признай си, че след сватбата на Марио и Зорница второто ти най-вълнуващо нещо е как Владко ще поеме по пътя на любовта Joy
На мен ми харесва как гръмко звучи какво решение ще вземе Кая, все едно трябва да избира дали да се пренесе при него.
Не след сватбата на Марио и Зорница, a най-вълнуващо събитие ще ми е Joy Ужас, дано не го развалят Гринч и да го правят добър!
Нали, анонсаджията се е изхвърлил Grinning

# 382
Боже, сигурна съм, че на тая напомпаните джуки имат повече актьорски качества от нея🤢

https://www.instagram.com/p/CFJn7YoAVdu/?igshid=nayms8pr3uj8

# 383
  • София
Малий каква злоба е бившата на Пенев. Много нагло същество.

# 384
Бившата на Пенев е страшна, ще го побърка Joy

Петмезчо, ни Мирослава го ще за гадже, ни Наков за приятел Grinning

# 385
Хахах тоз Петре 😂
ще му дава ноу-хау на Пенев

# 386
Захариев, ейй, как я оглежда Joy

# 387
Моля, кажете ми кого търсеше Наков по телефона, че беше намален звука, заради Фотев, че не го дишам. 🙏
Познахте, че Пецо ще отнесе плувката. Иначе актрисата е много готина😁

# 388
Май тук ще има закачка между Захариев, Грънчарова и Куртева 😂

# 389
Пената JoyНо май е прав за жена си, някаква сухарка изглежда.
Петмезов хем ми е смешен, хем ми е жал за него.
Боби кога стана такъв тъжен човек...
Мирослава беше със страхотни сандали.

Общи условия

Активация на акаунт